Obavijesti

Lifestyle

Komentari 131

Veliki tjedni horoskop: Bikovi će planirati potomstvo, a Lavovi previše raditi i trpjeti nepravde

Veliki tjedni horoskop: Bikovi će planirati potomstvo, a Lavovi previše raditi i trpjeti nepravde

Blizancima bogati društveni život donosi nova poznanstva i novu ljubav koja bi mogla nadmašiti prijašnja iskustva, a Vage će imati veći broj obaveza na poslu koje će biti posljedica nečije odsutnosti

VIDEO

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Posao - Nastojte se što manje isticati i ne upuštajte se u rasprave s kolegama i šefovima. Nepromišljenost, makar i bezazlena usmjerit će poslovnu komunikaciju u neželjenom smjeru. Usmjerite se na zarade!

POGLEDAJTE VIDEO: Nevjerni znakovi

Pokretanje videa...

horoskop 01:26

Ljubav - Na putu do ljubavne sreće može se ispriječiti nečija zavist ili upletanje obitelji. Morat ćete svoju vezu pomnije čuvati od bilo kakvih utjecaja sa strane. Pokažite zrelost! Ovnovi u dugim vezama mogli bi se vjenčati ili početi živjeti u novom stanu.

Zdravlje - Brižno ćete se odnositi prema svom zdravlju i prakticirati tjelovježbu, a mnogi među vama posjećivat će salone ljepote. Iako ćete imati potrebu za samoćom, nemojte u tome pretjerati kako ne biste postali depresivni.

Najbolji dan: 22. veljače

Najlošiji dan: 20. veljače

Psiho portreti znakova: Ovan je prepun krajnosti, Rakovi u sebi skrivaju složene emocije...
Psiho portreti znakova: Ovan je prepun krajnosti, Rakovi u sebi skrivaju složene emocije...

Bik 21. 4. - 21. 5.

Posao - Od 24.2. bolje ćete poslovati i zastoja će iz dana u dan biti sve manje. Najbolje poslovne prilike imat će prva dekada znaka, koja će uspješno dogovarati nove poslove i riješiti zapetljane odnose s kolegama.

Ljubav - Sretno zaljubljeni Bikovi ulagat će u stan, kupovati namještaj ili planirati potomstvo. Pred velikim ste životnim odlukama koje ćete uspješno realizirati. Samci bi mogli upoznati nekog tko plijeni šarmom, pa nije isključeno da brzo stupite u ljubavnu vezu.

Zdravlje - Imat ćete problema s koncentracijom, a i psihički umor ometat će vas u obavljanju svakodnevnih poslova. Što više odmarajte, a prehranu obogatite s mnogo voća i povrća. Neki će imati izraženije tegobe sa sinusima.

Najbolji dan: 21. veljače

Najlošiji dan: 23. veljače

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Posao - Možda vam se poslovni teret čini prevelik, no većina vas će isplivati iz krize jača nego ikad. Suočeni ste sa stvarnošću, ali i motivirani za odlučujuće promjene. Stjecat ćete utjecajna poznanstva.

Ljubav - Venera u znaku Vodenjaka ističe vaš šarm pa vas ne treba čuditi što će vam mnogi prilaziti, dijeliti komplimente i uživati u vašem društvu. Bogati društveni život Blizanaca donosi im nova poznanstva i novu ljubav koja bi mogla nadmašiti prijašnja iskustva.

Zdravlje - Bit ćete zamišljeni, počesto i skloni promjenama raspoloženja i nezadovoljstvu. Zanimat će vas razne duhovne tehnike i meditacije, no za neke veće tegobe ipak je najbolje da se obratite svojem liječniku.

Najbolji dan: 19. veljače

Najlošiji dan: 21. veljače

Rak 22. 6. - 22. 7.

Posao - Pred vama su novi planovi i projekti te više obaveza. Spretno ćete ih obavljati. Zbog poslova u drugom gradu krenut ćete na put, proširiti krug poznanika i upoznati se s novim metodama poslovanja.

Ljubav - U razdoblju ste fatalnih zaljubljivanja, kompliciranih odnosa, ali i potrebe da se počne ispočetka. Dajte sebi i partneru novu priliku jer je oboje zavređujete. Ako ste u vezi, karakterne razlike bit će velike pa ćete partneru morati više popuštati.

Zdravlje - Aktivan društveni život, bit će zaslužan za vaše odlično raspoloženje. Počet ćete se baviti tjelovježbom pa ćete biti u odličnoj kondiciji. Osobito će srpanjski Rakovi biti energični i puni pozitivne energije.

Riba je još najnormalnija: Evo koji su najluđi znakovi Zodijaka
Riba je još najnormalnija: Evo koji su najluđi znakovi Zodijaka

Najbolji dan: 20. veljače

Najlošiji dan: 18. veljače

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao - Poslovi se odvijaju bolje i kvalitetnije pa će i zastoja biti manje. No i dalje ćete previše raditi, trpjeti nepravde i misliti da u krugu kolega niste cijenjeni. Odnosi sa ženama bit će posebno napeti.

Ljubav - Oduševljavat će vas pojedinci s kojima ćete moći voditi filozofske rasprave. Svidi li vam se netko iz drugog grada, upustit ćete se u vezu na daljinu, a možda i otputovati kako biste se vidjeli s partnerom. Lavovi su u razdoblju velikih, romatičnih ljubavi.

Zdravlje - Mučit će vas bolovi u kralježnici pa razmislite o vježbama istezanja ili jogi. Kontrolirajte krvni tlak koji bi vam počesto mogao oscilirati. Izbjegavajte pretjerana psihofizička naprezanja jer ste iscrpljeni.

Najbolji dan: 24. veljače

Najlošiji dan: 21. veljače

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Posao - U središtu pozornosti bit će kadrovska preraspodjela poslova i odnosi s kolegama. Djevice će biti češće na terenu, preseliti se u druge prostorije ili dobiti nove suradnike. Nezaposleni će se uspješno zaposliti.

Ljubav - Zvjezdani položaji okreću vas poslovnim zbivanjima, pa radna sredina može biti mjesto novih simpatija – mogla bi vam se udvarati privlačna stranka, novi suradnik ili kolega. Ako ste u braku, zamjerat ćete partneru da je previše zauzet poslom.

Zdravlje - Bit ćete odličnog zdravlja, no vama nepovoljna vladavina Ribe upozorava da se pripazite ozljeda, osobito ako trenirate kakav žešći sport. Zanimat će vas alternativna medicina i duhovnost te sve što kultivira tijelo i duh.

Najbolji dan: 20. veljače

Najlošiji dan: 19. veljače

4 znaka Zodijaka s najjačom intuicijom: Oni sve predosjete
4 znaka Zodijaka s najjačom intuicijom: Oni sve predosjete

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Posao - Pripremite se na veći broj obaveza koje će biti posljedica nečije odsutnosti. Kolege će Vage živcirati sporošću, pomanjkanjem ideja ili nedjelotvornim rješenjima tekućih problema. Oslonite se na sebe!

Ljubav - Skloni ste izlascima, željni putovanja i druženja. Vaša veza uplovljava u novu fazu, što je povezano s partnerovim poslom i financijskim potezima. Možda ćete zajedno surađivati ili ćete zajedničkim snagama prionuti uređenju ljubavnog gnijezda.

Zdravlje - Nemirno ćete spavati i imati ružne snove pa ćete se ujutro buditi umorni. Posegnite za biljnim čajevima, a sobu prije spavanja uvijek dobro provjetrite. Pripazite i na osjetljiv mjehur – pijte dovoljno tekućine.

Najbolji dan: 18. veljače

Najlošiji dan: 21. veljače

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Posao - Od 24.2. zaposleni Škorpioni u administrativnim ili pravnim firmama, bit će spretni u organizaciji posla i komunikaciji sa strankama. Uspon očekuje i sve one čiji posao zahtijeva putovanja, osobito rođene u listopadu.

Ljubav - Sve što ste tajno priželjkivali i o čemu ste maštali, doći će na svoje. Rasplamsat će se stare strasti i potisnuti osjećaji, a vi ćete biti sve bliže postizanju ljubavne idile. Što više se krećite u društvu jer su povećane prilike da nekoga upoznate.

Zdravlje - Mogli biste imati problema s debljanjem pa razmislite o dijeti, ali koja neće biti rigorozna i iscrpljujuća za vaš organizam. Čuvajte grlo i glasnice, izbjegavajte konzumaciju previše rashlađenih i gaziranih pića.

Najbolji dan: 20. veljače

Najlošiji dan: 24. velače

storyeditor/2023-03-06/dreamstime_m_43205030.jpg

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Posao - Kolege vas neće jednoglasno podržavati u onome što činite i radite. Iskakat ćete ponašanjem, uzeti si dosta slobode i suprotstaviti se autoritetima. Kontrolirajte svoju naglost jer vam donosi nevolje.

Ljubav - Nove veze, vjenčanja i zaruke, ističu partnerovu ulogu u vašem životu. Iako su u napetom razdoblju, Strijelcima će se baš sada događati sudbinski preokreti i poznanstva. Na ispitu zrelosti naći će se i vaša veza – možda vam se pored partnera sviđa i netko drugi.

Zdravlje - U odličnoj ste formi. Dobro ćete se osjećati, pa čak i ako ste bolesni brzo ćete se oporaviti. Tjedan je odličan za
uljepšavanje i tjelovježbu, odnosno za sve čime možete pridonijeti proljepšanom izgledu.

Najbolji dan: 22. veljače

Najlošiji dan: 19. veljače

Njima ne treba puno: Top pet najskromnijih znakova Zodijaka
Njima ne treba puno: Top pet najskromnijih znakova Zodijaka

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Posao - Povezat ćete se s ljudima koji svojim utjecajem ili savjetima mogu znatno pridonijeti vašem napretku. Povećat će
se i vaša moć zarađivanja. Timski rad vam donosi odlične rezultate.

Ljubav - Mnoštvo kontakata rezultirat će novom simpatijom, no nećete svu pozornost darovati samo jednoj osobi. Moglo bi vam se dogoditi da vješto balansirate između dvije ljubavne prilike. Ako ste u vezi, pred vama su nezaboravni trenuci strasti i nježnosti.

Zdravlje - Moguće su zdravstvene tegobe zbog kojih će Jarci morati ići kod liječnika. Pripazite na jetru ili žuč, a osobito vodite
računa o prehrani – smanjite unos masne i slatke hrane. Godit će vam šetnje i vožnja biciklom.

Najbolji dan: 19. veljače

Najlošiji dan: 21. veljače

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Posao - Mogli biste se pojaviti u nekom od medija ili privući broj zainteresiranih ljudi svojim radom. Povećat će se vaši prihodi, a u bližnjoj budućnosti moguć je veći financijski dobitak ili lijep honorar.

Ljubav - Dane će obilježiti nova veza ili obnova stare. Uživat ćete u partnerovoj pažnji. Bit će vam zabavno iskušavati njegovu ljubomoru, ali nije poželjno pretjerati jer će voljeni izgubiti strpljenje. Nekim Vodenjacima je moguće poznanstvo putem interneta.

Zdravlje - Vaše zdravstveno stanje ovisit će o obiteljskim prilikama. Budete li imali napete odnose s ukućanima, teško ćete podnositi takav stres. Ako ste stariji, pripazite na cirkulaciju u nogama i provjeravajte tlak.

Najbolji dan: 19. veljače

Najlošiji dan: 23. veljače

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Posao - Od 24.2. budite ambiciozniji i iskoristite svoj pozitivan utjecaj! Možete učiniti mnogo, nadoknađujući ranije propušteno. Okolnosti su zrele za promjenu radnog mjesta ili za ulazak u privatni posao.

Ljubav - Velika je razlika između onoga što pokazujete i onog što osjećate; mnogi među vama su zaljubljeni u nekog tko vam barem zasad ne može uzvratiti osjećaje. Bračni odnosi Riba bit će prožeti nepovjerenjem, ali ljubav i privrženost neće biti upitni.

Zdravlje - Sunce u vašem znaku pridonijet će dobrom raspoloženju, ali i zavidnoj koncentraciji. Bit ćete oštroumni i odličnog zapažanja. No pripazite se tjelesnog iscrpljivanja kojem će mnogi od vas biti itekako skloni.

Najbolji dan: 20. veljače

Najlošiji dan: 18. veljače

POGLEDAJTE VIDEO: KOJE JE ESTETSKE ZAHVATE NAPRAVIO TOM CRUISE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 131
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom
od 5. do 11. 5.

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom

Blizanci će upotrijebiti pravu riječ u pravo vrijeme i odškrinuti vrata suradnji. Mnoštvo korisnih informacija bit će vam dostupnije nego inače, a vaša kreativnost i snalažljivost bit će istaknuti
Postao opsjednut drugom, pa svojoj ženi rekao: 'Mi smo jači'
OPROSTILA MU JE

Postao opsjednut drugom, pa svojoj ženi rekao: 'Mi smo jači'

Britanac David (64) kaže da je postao 'opsjednut' drugom ženom nakon što ju je upoznao na tečaju. Ali njegova supruga Ruth (58) oprostila mu je nakon što je shvatila da 'nije njegova krivnja'