Obavijesti

Lifestyle

Komentari 87

Veliki tjedni horoskop: Djevice čeka strastveni tjedan, a Ribe se trebaju čuvati spletki na poslu

Veliki tjedni horoskop: Djevice čeka strastveni tjedan, a Ribe se trebaju čuvati spletki na poslu

Rakove čekaju svađe i sukobi oko sitnica, jer će tvrdoglavo stajati iza svojih stavova. Blizanci će biti vrlo snalažljivi i komunikativni na poslu, a Bikovi samci će upoznati nekog zanimljivog

VIDEO

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Posao

Radit ćete puno, ali i postizati odlične rezultate. Bitno je da ne pretjerujete jer koliko god su vaše ambicije ostvarive, neće proći bez uplitanja konkurencije i zavidnih pojedinaca.

Ljubav

Zaključite li da veza u koju ste nedavno ušli prebrzo ulazi u vode ozbiljnog odnosa, neka vas to ne preplaši. Prepustite se osjećajima i ne dopustite da vam glas razuma umanji zadovoljstvo. Bračne veze potresat će prolazna kriza. Nemojte partnera toliko iritirati.

Zdravlje

Zdravlje će vas dobro služiti i bit ćete vrlo izdržljivi, no imat ćete oscilacija u raspoloženjima. U jednom trenutku bit ćete veseli, a u drugom potonuti u potonuti u tjeskobu.

Najbolji dani: 4. veljače

Najlošiji dani: 7. veljače

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

horoskop 01:26

Bik 21. 4. - 21. 5.

Posao

Koncentracija će vam biti u padu, raspoloženje promjenjivo, a motivacija nedostatna za zahtjevnije intelektualne napore. Klonite se skupnih poslova, ugovaranja novih i partnerskih ulaganja. No neki među vama mogli bi i u otežanim okolnostina napredovati.

Ljubav

Ljubavni odnosi odisat će novom kvalitetom i postojanošću. Neke će manji problemi i brige još više zbližiti. Samci bi u nekom društvu mogli upoznati osobu koja će im se odmah svidjeti. Pazite samo da komunikacije ne skrene u „krive vode“ i ne ispričate nešto o sebi, što je bolje prešutjeti.

Zdravlje

Dobar Marsov utjecaj zaslužan je za vašu izdržljivost i vitalnost. U razdoblju ste kad možete mnogo raditi. Povišena razina energija “tjerat“ će vas na više kretanja i druženja.

Najbolji dani: 2. veljače

Najlošiji dani: 10. veljače

Ovih 5 horoskopskih znakova su najdosadniji tipovi u krevetu
Ovih 5 horoskopskih znakova su najdosadniji tipovi u krevetu

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Posao

Do izražaja će doći vaša snalažljivost i komunikativnost, pa ćete se spretno izvlačiti iz najneugodnijih situacija. Bavite li se javnim ili kreativnim poslom, dajte maksimum od sebe jer ovo su dani kad možete zasjati.

Ljubav

Ljubavna odvajanja su izvjesna u odnosima koji već dulje vrijeme nose breme problema. Kod onih u stabilnim vezama neće biti negativnih promjena. Potencijalne životne teškoće vezane uz financije, posao ili bliske ljude još će vas čvršće povezati.

Zdravlje

Bit ćete dobro raspoloženi i uvijek spremni na šalu i zabavu. No živite urednije, omogućite si što više okrepljujućeg sna. Pomno njegujte svoju osjetljivu kožu lica i tijela.

Najbolji dani: 9. veljače

Najlošiji dani: 5. veljače

Rak 22. 6. - 22. 7.

Posao

Uspješno ćete rješavati problematiku poreza, zajma i dugovanja. Vaša poznanstva i veze pomoći će vam da dođete do ciljeva. Planeti vam omogućavaju usavršavanje ili doškolovanja u inozemstvu.

Ljubav

Na pomolu su svađe i sukobi oko sitnica. Tvrdoglavo ćete stajati iza svojih stavova pa će partner sve teže podnositi vašu prkosnu narav, stoga poradite malo na svom ponašanju. Ako ste sami, mogli biste ući u problemtičnu vezu u kojoj će trebati puno obostrane tolerancije.

Zdravlje

Neka od tehnika opuštanja ili pravilnog disanja vratit će vam opće stanje u normalu i pomoći da nadvladate stresne situacije. Mars vam je još uvijek nesklon pa ste izloženiji upalama i iscrpljenjima.

Najbolji dani: 6. veljače

Najlošiji dani: 8. veljače

Zašto znakovi Zodijaka ostaju u toksičnim vezama: Rak mrzi nesretne krajeve, Bik promjene
Zašto znakovi Zodijaka ostaju u toksičnim vezama: Rak mrzi nesretne krajeve, Bik promjene

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao

Nemojte se dovoditi u situaciju da vam se nakupi gomila obaveza. Pokušajte što savjesnije obavljati svoje dužnosti i zadatke, jer je to jedini način da bezbolno prođete kroz ovo krizno razdoblje.

Ljubav

Niste dovoljno tolerantni prema voljenoj osobi i stalno je kritizirate. Pokušajte biti popustljiviji i zapodjenuti dijalog koji vodi pomirenjima. Pazite da se ne upletete u ljubavni trokut, čime si možete zakomplicirati život. Oni u dužim vezama mogli bi se odlučiti za brak.

Zdravlje

Osjetljiva područja su vam krvožilni sustav i srce. Bitno je da svaki znak organizma shvatite ozbiljno, konzultirate se s liječnikom, jer možda samo trebate korigirati dosadašnju terapiju.

Najbolji dani: 4. veljače

Najlošiji dani: 9. veljače

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Posao

Puni inspiracije i entuzijazma pa ćete odlučno krenuti u akciju. Jedni će se odvažiti i šefu izložiti svoje zamisli, drugi će zatražiti povišicu, dok će treći spremno pokrenuti vlastiti biznis i u tome uspijeti.

Ljubav

U danima ste strasti i ljubavne vatre. Naklonjeni Mars i Venera odvode vas u zagrljaj vrlo temperamentne osobe koja će vas osvojiti svojim šarmom. Bračne odnose ponijet će nalet romantike pa će uspješno izgladiti stare probleme.

Zdravlje

Dobra zabava i izlasci, bit će najbolji lijek za vašu dušu. Mars je na vašoj strani pa imate puno energije koja vas čuva od sezonskih viroza i drugih bolesti. Čak i ako ste bolesni, brzo ćete ozdraviti.

Najbolji dani: 7. veljače

Najlošiji dani: 5. veljače

Ovako izgleda srodna duša za svaki znak: Vaga treba nekog blagog, a Škorpion izazovnog
Ovako izgleda srodna duša za svaki znak: Vaga treba nekog blagog, a Škorpion izazovnog

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Posao

Vrijeme je da počnete ubirati plodove svog minulog rada – kriza je iza vas. Vaše će ideje doprijeti do cilja, što će vam omogućiti ne samo napredovanje nego i poboljšanje financijske situacije.

Ljubav

Umjesto da potiskujete ljutnju i razočaranost partnerovim postupcima, odvažite se i priznajte mu kako se osjećate, ili jednostavno prijeđite preko svega. Ono što može odnos podići na višu razinu je vaša tolerancija i smisao za ustupke. Što više komunicirajte.

Zdravlje

Moguće su češće promjene nezadovoljstva i osjećaj nemira. No čuva vas povoljni Mars koji vam daje dovoljno energije da se uspješno nosite sa svim stresnim situacijama.

Najbolji dani: 1. veljače

Najlošiji dani: 8. veljače

Fotolia

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Posao

Malo toga će vam polaziti za rukom i odustajat ćete od projekata na pola puta njihove realizacije. Osjećat ćete neprijateljstvo pojedinaca. Neke će pratiti problemi i neriješene situacije iz prošlosti.

Ljubav

Otvoreni i iskreni razgovor s partnerom pokazat će vam neke smjernice kojima će se vaša veza dalje kretati. Mnogi će se zaručiti ili prionuti na proširenje obitelji. Pred samcima su nove prilike, pa i iznenadna zaljubljenost u vrlo privlačnu osobu.

Zdravlje

Mogli biste se žaliti na psihički umor koji će vas ometati u obavljanju svakodnevnih poslova. Umarat ćete se brže nego inače, no dobro raspoloženje ipak ćete zadržati.

Najbolji dani: 6. veljače

Najlošiji dani: 9. veljače

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Posao

Suočit ćete se s problemima, raščistiti nerazriješene situacije i rasterećeno krenuti naprijed. Možda ste dvojili oko jednog novog posla i neizvjesnosti kojeg donosi, no imate snage za rezove.

Ljubav

Puni ste samopouzdanja i jaki na riječima, što će vam osigurati dobar ugled kod suprotnog spola. Uživat ćete u koketiranju, a neki bi se mogli zaljubiti u duhovitu i atraktivnu osobu. Bračni odnosi i veze bivat će sve boljima pa će mir i romantika carevati vašim intimnim životom.

Zdravlje

Ponovno ćete se vratiti omiljenoj rekreaciji ili pronaći ispunjenje kroz jednu od tehnika meditacije. Iako ćete psihički biti osjetljiviji nego inače, vaša dobra tjelesna forma čuva vas od bolesti.

Najbolji dani: 4. veljače

Najlošiji dani: 7. veljače

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Posao

Kolege i poslovni partneri prihvaćat će vaše zamisli. Dogovori će se brzo postizati, ugovori zaključivati bez suvišnog natezanja i nadmudrivanja. Očekuje vas i znatno financijsko poboljšanje.

Ljubav

Venera u vašem znaku unosi pozitivne promjene pa su mnogi pred velikim emotivnim odlukama, zarukama ili brakom. Samci će se zaljubiti u nekog vrlo elokventnog s kojim će moći satima pričati, a da ne dosade jedno drugom.

Zdravlje

Brza hrana i premalo sna loše su navike kojih biste se za vlastito dobro trebali što prije riješiti. I nadalje se trebate čuvati pretjeranog živciranja oko svih i svega. Naučite se opustiti uz dobru knjigu ili film.

Najbolji dani: 8. veljače

Najlošiji dani: 5. veljače

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Posao

Praktični rezultati vašeg rada i dodatni poslovi učvrstit će vaš položaj. Istupat ćete s dobro osmišljenim idejama i stavovima. Neki vaši prijedlozi uzet će se na razmatranje, a neki i ostvariti.

Ljubav

Moguća je prolazna kriza u vezi, koju biste mogli potencirati svojom ljubormom i nepovjerenjem. No komunikacija vam je dobro aspektirana pa sve nesporazume možete riješiti otvorenim razgovorom. Nekima među vama mogla bi se u život vratiti bivša ljubav.

Zdravlje

Što se tiče zdravlja, najvažnije je da budete fizički aktivniji. Ne koristite auto za kratke relacije jer do trgovine ili grada vam ne treba, a tako ćete izbjeći stres koji vas prati u prometu.

Najbolji dani: 10. veljače

Najlošiji dani: 7. verljače

Muškarci ova 3 znaka Zodijaka slijepo vjeruju svojim ženama
Muškarci ova 3 znaka Zodijaka slijepo vjeruju svojim ženama

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Posao

Čuvajte se kolega koji pred vama glume da ste im simpatični, a zapravo vam rade iza leđa. Nemojte se priklanjati poslovnim klanovima, budite u svemu sami svoji. Koncentracija vam je u padu pa pripazite.

Ljubav

Oduševit će vas osoba koja je vaša čista suprotnost, no kada je malo bolje upoznate shvatit ćete da imate podosta toga zajedničkog. Ako ste u vezi, ne bavite se partnerovom prošlošću nego budućnošću. Vrijeme je da neke stvari zaboravite.

Zdravlje

Zdravije se hranite i jedite što više citrusnog voća. Bilo kakvo kretanje i šetnje višestruko će vam koristiti. Ako je netko od ukućana bolestan, učinit ćete sve da toj osobij pomognete kako bi što prije ozdravila.

Najbolji dani: 8. veljače

Najlošiji dani: 6. veljače

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU CELEBRITY KLINIKE:

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument
EVO NA ŠTO PRIPAZITI!

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument

Kako biste bili sigurni da će se vaša volja provesti na način na koji želite, sastanite se s profesionalcem kako biste stvorili oporuku koja će biti od koristi vama i vašim najmilijima bez ikakvih zabluda i iznenađenja
Boja moći za svaki horoskopski znak: Saznajte koja je vaša
IDEALNA NIJANSA

Boja moći za svaki horoskopski znak: Saznajte koja je vaša

Od Ovna do Ribe, svih 12 znakova Zodijaka povezano je s različitim stvarima, kao što su određene kvalitete, karakteri, afiniteti, planeti, pa čak i boje