Obavijesti

Lifestyle

Komentari 35

Veliki tjedni horoskop: Ovan će početi bolje zarađivati, a Lav bi mogao upoznati srodnu dušu

Veliki tjedni horoskop: Ovan će početi bolje zarađivati, a Lav bi mogao upoznati srodnu dušu

Blizanci će biti društveni i zabavni i jedva čekati da ih netko pozove na ples, kakvu društvenu manifestaciju i slično. Vaga će pobliže upoznati osobu koju već dugo promatra

VIDEO

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Posao - Planeti vam daruju snalažljivost i brze reakcije. Usmjerite ove osobine na posao ili zaradu, rezultati zasigurno neće izostati. Počet ćete bolje zarađivati ili će neki zaostali honorari napokon biti isplaćeni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Trikovi za sreću: Mazite ljubimca, jedite čokoladu... 01:35

Ljubav - Izvjesno je da Ovan u ovom tjednu postići primirje i dogovor oko pitanja koja su u izazivala rasprave i svađe. Osjećaj pripadnosti te bračni i ljubavni sklad dobit će na značaju. Pravi je trenutak za korak dalje u pravcu produbljivanja odnosa.

Zdravlje - Venera u vašem znaku pridonijet će vašem boljem raspoloženju. No i dalje ste u razdoblju pojačanog gubitka energije, a i obiteljske napetosti vas uznemiruju. Nemojte se osamljivati jer će to produbiti nezadovoljstvo.

Najbolji dan: 7. svibnja

Najlošiji dan: 5. svibnja

Najveći strahovi znakova: Ovan se boji ovisnosti o drugima, Rak podcjenjivanja, Lav poniženja...
Najveći strahovi znakova: Ovan se boji ovisnosti o drugima, Rak podcjenjivanja, Lav poniženja...

Bik 21. 4. - 21. 5.

Posao - Vladavina vašeg znaka istaknut će vašu komunikaciju i dosjetljivost pa iskoriste dobre planetrane utjecaje i utirite put poslovnom uspjehu. Ženska osoba na poslu radi vam probleme, ali ćete je lukavo izbaciti iz „igre“.

Ljubav - Često s partnerom nećete biti na istoj valnoj duljini. Vi ćete pričati jedno, a on čuti nešto sasvim drugo. Slično će biti i s interesima koji će se više sukobljavati nego prožimati. Slobodni - vaš bi izabranik mogao biti u vezi ili braku pa pripazite.

Zdravlje - Druženje s prijateljima i boravak na svježem zraku imat će iznimno blagotvoran učinak na vaše raspoloženje. No zbog nepovoljne Venere moguće su tegobe s venama, alergijama ili osjetljivom kožom lica i tijela.

Najbolji dan: 1. svibnja

Najlošiji dan: 7. svibnja

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Posao - U kreativnoj ste fazi, dinamični i društveni. Merkur u vašem znaku pogoduje zavidnoj koncentraciji, snalažljivosi i ostvarenju poslovnih kontakta. Odlično ćete se nositi s raznovrsnim intelektualnim izazovima.

Ljubav - Planeti će se pobrinuti vam ne manjka prigoda za flert i strastvena zaljubljivanja. Stoga vam već i ovaj tjedan u život može donijeti osobu koja će vas osvojiti svojim šarmom. I kod onih koji su u braku dolaze dani u kojima će biti više bliskosti.

Zdravlje - Bit ćete društveni i zabavni i jedva čekati da vas netko pozove na ples, kakvu društvenu manifestaciju i slično. No nepovoljan Mars mogao bi vam priskrbiti probleme s alergijama ili probavne tegobe.

Najbolji dan: 3. svibnja

Najlošiji dan: 1. svibnja

Rak 22. 6. - 22. 7.

Posao - Nepovoljan Merkur upozorava da pazite na izjave, potpisivanje ugovora i suradnike. Nečija riječ uperena protiv vas prisilit će vas na suočavanje s propustima. Pazite kakve odluke donosite, mogle bi biti pogrešne!

Ljubav - Nećete se naći uvrijeđeni kada vam partner otvoreno kaže što ga smeta kod vas. Oboje ćete u miru razgovarati o prošlim danima i shvatiti da kriza bila korisna jer vam je pomogla da na jedan dublji način shvatite svoj ljubavni odnos.

Zdravlje - S vašim zdravijem ne bi trebalo biti većih problema. Energični Mars je na vašoj strani pa ste dobro raspoloženi, osobito za druženja i zabave. Godit će vam vikend – izleti, planinarenje, trčanje ili vožnja biciklom.

Najbolji dan: 6. svibnja

Najlošiji dan: 4. svibnja

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao - Lav ćete se sjajno snalaziti u timskom radu, a vaše prošle zasluge sada će vam otvorit put napretku. Poslujete li s inozemnim tvrtkama, sklopit ćete ugovor zbog kojeg će vas šef pohvaliti. Skretat ćete pozornost na sebe.

Ljubav - Osamljeni će biti nagrađeni pojavom srodne duše koja će samozatajno osvojiti njihovo srce. Vašu će vezu krasiti izuzetno dobra komunikacija – vi i simpatija imat ćete mnogo dodirnih točaka, koje će potencirati još veću bliskost i uzajamnost.

Zdravlje - Morate pojačano voditi brigu o sebi. U razdoblju ste stresa pa nemirno spavate, a možda ste izgubili i apetit. No zato imate dobro aspektiran društveni život pa su prijatelji tu da vas zabave i oraspolože.

Najbolji dan: 7. svibnja

Najlošiji dan: 5. svibnja

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Posao - Izbjegavajte suočavanje sa šefovima, nemojte forsirati tamo gdje biste mogli biti povrijeđeni ili poniženi. Radije elegantno potražite zaobilazne putove do cilja ili pričekajte dok se situacija ne raščisti.

Ljubav - Opterećenost brigama ili novim odgovornostima crpit će vašu energiju, onemogućavajući vas da se posvetite partneru ili pokušate ostvariti kvalitetniji odnos. Iako su osjećajni problemi na pomolu, planeti u velikoj mjeri pomažu da ih i riješite.

Zdravlje - Neugodna poslovna situacija ili svađa s kolegicom, bit će razlog vašim probavnim tegobama i živciranjima. No zdravstveno ste u dobrom razdoblju pa ćete se od svake boljke i stresa brzo oporavljati.

Najbolji dan: 1. svibnja

Najlošiji dan: 2. svibnja

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Posao - Zakašnjele isplate bit će vam isplaćene, a dugovi napokon riješeni. Dobar Merkurov utjecaj čini vas omiljenim kolegom ili šefom, a otvaraju vam se i neke nove mogućnosti vezane za inozemstvo.

Ljubav - Pobliže ćete upoznati osobu koju već dugo promatrate. No možda ćete biti razočarani jer ste očekivali previše od nje. Pogriješit ćete budete li svoj ljubavni život uspoređivali s tuđim ili prihvaćali životna mjerila i kriterije drugih ljudi.

Financije po Zodijaku: Bikovima će novac padati s neba, Djevice i Lavove čeka stroga štednja
Financije po Zodijaku: Bikovima će novac padati s neba, Djevice i Lavove čeka stroga štednja

Zdravlje - Muče li vas kakve tegobe već dulje vrijeme, ovo je odličan tjedan da obavite preglede ili dobijete novu terapiju kojom ćete biti jako zadovoljni. Pripazite na prehranu, osobito ako već imate tegoba s jetrom i žuči.

Najbolji dan: 3. svibnja

Najlošiji dan: 6. svibnja

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Posao - U trenucima poslovne opterećenosti ili osjećaja da vas na poslu malo tko razumijete, pouzdajte se prvenstveno u sebe. Vi ipak najbolje znate koliko vrijedite. Pazite se verbalnih iskrica sa šefom – ne dajte se uvući u rasprave.

Ljubav - Privlačit će vas intelektualne i komunikativne osobe. Na početku površna veza, brzo će se pretvoriti u vrlo dubok i strastven odnos. Oni koji su u dužim vezama, bit će nepovjerljivi prema partneru, osobito ako sumnjanju u postojanje konkurencije.

Zdravlje - Bit ćete u centru pozornosti što god radili, a to će vas neopisivo živcirati. Bračni ili poslovni odnosi prolaze kroz napetu fazu, na što odlazi većina vaše energije. Pripazite na mjehur i jajnike te prehladu.

Najbolji dan: 6. svibnja

Najlošiji dan: 1. svibnja

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Posao - Suočit ćete se s neplaniranim obavezama i povećanom odgovornošću pa nemojte ništa odgađati nego pokušajte riješiti. Našli ste se pred izazovom koji možete svladati samo uz povećanu samodisciplinu.

Ljubav - Plijenit ćete pozornost osoba sličnih intelektualnih interesa i pogleda na život. Zainteresirat ćete se za nekoga koga već poznajete iz susjedstva, škole, fakulteta ili iz poslovnog okruženja. Ako ste u braku, oživjet će vaš seksualni život.

Zdravlje - Ljubavni život je najsvjetlija točka ovog tjedna pa će vam zaljubljenost iii stabilan bračni život omogućiti da se i sami dobro osjećate. Manje tegobe koje bi se mogle pojaviti, bit će vezane uz nemir i nesanicu.

Najbolji dan: 7. svibnja

Najlošiji dan: 2. svibnja

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Posao - Planeti vam donose veću sposobnost intelektualnog rada i ojačanu moć kritičkog rasuđivanja. Radite li kreativan ili medijski posao, isticat ćete se sposobnostima, organizacijom i dobrim uspjehom.

Ljubav - Potpora koju dajete obitelji, sada je i više nego važna. S obzirom na to da teško uspostavljate ravnotežu na relaciji posao – kuća, nemojte dopustiti da ukućani previše osjete da ste svu energiji dali poslu, a njih zakinuli. Samci, zaljubit ćete se!

Zdravlje - Uživate potporu vladavine Bika pa ste se proljepšali, a ni energije vam ne nedostaje. Bit ćete okrenuti zabavi i društvu, ali ni na sportske aktivnosti nećete zaboraviti. Često ćete trčati, šetati i skidati kilograme.

Najbolji dan: 1. svibnja

Najlošiji dan: 5. svibnja

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Posao - Vodenjak će se istaknuti se svojim radom i osjetit se sigurnima na sadašnjem položaju. Ne razmišljajte o velikim problemima, radije se posvetite trenutačnim poslovima čiji će vam uspjesi ojačati samopouzdanje.

Ljubav - Zavodit ćete riječima, inteligencijom i govorom tijela. Vaša duhovitost i neposrednost, ali i erotičnost bit će udica na koju će se "loviti" osobe suprotnog spola. Život u vezi ili braku postat će vam bezbrižniji i veseliji u odnosu na prošle tjedne.

Zdravlje - Kašalj i grlobolja bit će povezani s prekomjernim uživanjem u cigaretama. Smanjite pušenje. No sa zdravljem nećete imati većih problema. Bit ćete izrazito izdržljivi, a od psihičkih tegoba moguća je jedino nesanica.

Najbolji dan: 4. svibnja

Najlošiji dan: 7. svibnja

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Posao - Ljudi će vas iritirati, osobito njihovo uplitanje u vaše poslove i odluke. Dobrog saveznika imat ćete u ženskoj osobi koja je vrlo mudra i odlučna. Njeni savjeti mogli bi vam otvoriti oči da spoznate koji je put ispravan, a koji nije.

Ljubav - Neki od vas planirat će bračni život, a drugi će se htjeti odvojiti od roditelja i započeti svoj prvi, samostalni život bez njih. Što god sad odlučite, budite ustrajni i ne odustajte. Ne slušajte savjete drugih, samo će vas nepotrebno zbuniti.

Šest horoskopskih znakova koji potajno zapravo ne vole ljude, neki će vas i iznenaditi
Šest horoskopskih znakova koji potajno zapravo ne vole ljude, neki će vas i iznenaditi

Zdravlje - Mars u vašem znaku zaslužan je za vašu energičnost pa ste prisutni svugdje gdje se nešto događa. No mnogo radite i prilično ste pod stresom pa će vam goditi trenuci opuštanja. Pripazite se opekotina i ozljeda!

Najbolji dan: 5. svibnja

Najlošiji dan: 3. svibnja

POGLEDAJTE VIDEO: LUKSUZ U ŠESTINAMA OD 1.950.000

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'