Obavijesti

Lifestyle

Komentari 25

Financije po Zodijaku: Bikovima će novac padati s neba, Djevice i Lavove čeka stroga štednja

Financije po Zodijaku: Bikovima će novac padati s neba, Djevice i Lavove čeka stroga štednja

Svibanj će Jarcima bit pun nepredviđenih troškova, a Ribama bi mogao biti povoljan ako će mudro baratati svojim novcem. Rakove čeka laka zarada koja će im omogućiti da si ispune neke stare snove

VIDEO

Ovan

Većina svibnja će Ovnovima biti financijski mirna. Dio pripadnika ovog znaka će pokušati započeti razne avanture, koje podrazumijevaju i nove radne projekte, ali ako budu oprezni neće potrošiti novac bez veze. To je dobro jer su moguće nepredvidive situacije u kojima ćete trebati novac.

POGLEDAJTE VIDEO: Planiraju bebu prema horoskopu

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

Bik

Bikovi mogu očekivati dodatnu zaradu, bit će uspješni u ulaganja u razne štednje ili nekom drugom poslu. Bit će mirni s financijama, čak će i uspjeti riješiti neka financijske probleme od prije. Predstavnici ovog znaka će moći osjetiti izvjesno povjerenje u svoje financije.

Blizanci

Blizancima će svibanj biti financijski uzbudljiv - nakon dugo ograničavanja vrijeme je da potrošite i da si ostvarite neke želje. Dajte si emotivno oduška i uživajte u novim stvarima. Bit će mogućnosti za dodatnu i profitabilnu zaradu za vas, stoga nemojte propustiti ovu priliku.

Zbog čega vas se drugi boje? Raka jer ljudima 'čita misli', Strijelca jer je predirektan...
Zbog čega vas se drugi boje? Raka jer ljudima 'čita misli', Strijelca jer je predirektan...

Rak

Rakove čeka laka zarada koja će im omogućiti da si ispune neke stare snove. Financije će ići kao podmazane, ali ipak, trebali bi paziti da ušteđevinu ne bacaju na sitnice. Moguće su situacije u kojma ćete trebati novac, stoga dio stavite sa strane. 

Lav

Lavovima će svibanj biti ispunjen raznim događajima što će dovesti i do povećane potrošnje. Nemojte sad krenuti u shopping jer biste se brzo mogli naći bez potrebnog novca. Iskoristite ta druženja i događanja kako bi upoznali nove ljude koji bi vam u budućnosti mogli pomoći da poboljšate svoju financijsku sliku. 

Djevica

Svibanj ne donosi bolju financijsku situaciju i Djevice trebaju nastaviti štedjeti i paziti na svoje troškove. Iako će biti nekih obaveznih troškova pazite kako i na što trošite kako ne biste napravili nove dugove. Općenito svibanj će biti financijski težak mjesec, posebno za one koji traže dodatne izvore prihoda.

Vaga

Predstojeći mjesec će biti idealna prilika za poboljšanje financijske situacije kod Vaga. Ako ste se ranije samo nadali da ćete jednog dana dobiti ono što ste željeli, onda je vrijeme da sada počnete vjerovati u ispunjenje snova. Moguće je da ćete uskoro moći otplatiti neke dugove.

Šest horoskopskih znakova koji potajno zapravo ne vole ljude, neki će vas i iznenaditi
Šest horoskopskih znakova koji potajno zapravo ne vole ljude, neki će vas i iznenaditi

Škorpion

Svibanj je mjesec u kojem Škorpioni trebaju krenuti u akciju ako žele dodatnu zaradu. Svima koji već neko vrijeme traže izvore dodatne zarade sad će se otvoriti vrata za nove poslove, a zvjezdana prognoza je da vas čekaju mnoga neočekivana iznenađenja, ideje i novac.

Strijelac

Početkom mjeseca će Strijelci imati primamljive ponude za kupovinu, međutim u velikoj većini slučajeva tu priliku bi trebali propustiti jer bi se uskoro mogli naći u dugovima. Postoji mogućnost da nove akvizicije neće dati rezultat koje očekuju. Korisne će biti samo one kupovine na koje se već dugo spremate. 

Croatian,Money,(hrk),In,Paper,And,Coins,On,Wooden,Table

Jarac

Svibanj će Jarcima bit pun nepredviđenih troškova. Savjet astrologa je da planirate svoje financije, napravite kućni budžet, kako biste imali neku ušteđevinu 'za svaki slučaj'. jedino tako ćete ostvariti svoje želje. Posebno obratite pozornost na budžet koji ste napravili jer postoji mogućnost da ostanete bez novaca do kraja mjeseca. 

Vodenjak

Financijski položaj Vodenjaka ovisit će o njihovoj sposobnosti da brzo donose odluke. Bit će trenutaka kad ćete morati obaviti neplaniranu kupovinu, a u drugim ćete morati 'zatvoriti' novčanik čak i pri kupnjama koje ste očekivali. Situacija bi se mogla stabilizirati krajem svibnja kad je moguće neočekivani dohodak. 

Traume koje nikada ne mogu zaboraviti: Rak propalu prvu ljubav, Škorpion javnu kritiku...
Traume koje nikada ne mogu zaboraviti: Rak propalu prvu ljubav, Škorpion javnu kritiku...

Ribe

Sljedeći mjesec bi mogao biti povoljan Ribama ako će mudro baratati svojim novcem. Iako nema dodatne zarade, pametno trošenje će im omogućiti da si ispune neke želje. Ako ostanu fokusirani na ono bitno, te potrošnje neće imati veći utjecaj na opću financijsku situaciju. Sve ovisi o vašem odnosu prema novcu piše Atma.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam

Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'
KONKURENCIJA JE PREVELIKA

Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'

Naime, u blizini Le Kolača je otvoren i Boogie Lab koji ima veliku pekarnicu i jela za brunch, što je i on osmislio u ponudi Le Kolača. Događalo se čak da gosti Boogie Laba s njihovim jelima dođu u Le Kolač
'Moja žena odbijala je seks 2 godine, sada se ljuti jer varam'
BURNA RASPRAVA

'Moja žena odbijala je seks 2 godine, sada se ljuti jer varam'

Muškarac je izazvao burnu raspravu nakon što je priznao da je radi nedostatka intimnosti sa suprugom odlučio potražiti nešto 'sa strane'. Kaže da mu je brak 'neodrživ', ali ne želi razvod