Obavijesti

Lifestyle

Komentari 10

Veliki tjedni horoskop: Ovan će preko prijatelja upoznati nekog privlačnog, a Bik će više zaraditi

Veliki tjedni horoskop: Ovan će preko prijatelja upoznati nekog privlačnog, a Bik će više zaraditi

U narednom tjednu Djevice bi mogao šarmirati netko s fakulteta ili stručnog usavršavanja, a Strijelac bi trebao izbjegavati sukobe sa suradnicima na poslu

VIDEO

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Posao - Dobri rezultati pomoći će Ovnovima da se odvaže na krupnije zalogaje. Uspjeh vas očekuje u poslovima vezanim za komunikaciju s ljudima, obrazovanje ili pisanje. Neki će zastoji napokon biti otklonjeni.

Ljubav - Stvari se polako sređuju u vašemu domu i u odnosu s partnerom pa kriza više ni nema. Imat ćete više tolerancije i strpljenja s njime, a vrijedit će i obrnuto. Samci, prijatelj bi mogao kumovat vašem spajanju s privlačnom i zanimljivom osobom.

POGLEDAJTE VIDEO: Roditelji namještaju horoskopske znakove djeci

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

Zdravlje - Bit ćete u odličnoj formi, iako prilično lijeni za svakodnevno vježbanje. Budući da po prirodi niste skloni debljanju i da imate uravnotežen organizam, toksine ćete uspješno izbaciti pješačenjem i šetnjama.

Najbolji dan: 3. lipnja

Najlošiji dan: 30. svibnja

Bik 21. 4. - 21. 5.

Posao - Mogli biste dobiti posao ili bolje plaćeno radno mjesto. Uspješno ćete detektirati slabe točke i propuste u projektima, ali i pogreške u radu suradnika. Poboljšat će vam se i zarade.

Ljubav - Vaša samouvjerenost bit će vaše najjače oružje protiv nedaća. Znat ćete što trebate učiniti, osobito ako su vašu vezu ili brak potresale krize. Bikove čekaju uzbuđenja i pozitivni preokreti, možda poznanstvo s osobom koja živi podalje od vas.

Zdravlje - Osjetit ćete povećanu potrebu za odmorom i snom. Zahvatit će vas prolazna nostalgija i šutljivo raspoloženje. Bit ćete zadubljeni u svoje misli i odsutni. Ne zanemarujte druženja, jer će vas veseli ljudi oraspoložiti.

Najbolji dan: 28. svibnja

Najlošiji dan: 1. lipnja

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Posao - Od ovog tjedna sve vam kreće nabolje. Bit ćete zadovoljniji postignutim rezultatima. Uspješno ćete rješavati poslovne probleme, a u rad unositi kreativnost, originalnost i nove ideje.

Ljubav - Zahvaljujući vladavini vašeg astrološkog znaka, ljubavni život će vam se preporoditi. Partner će češće biti uz vas i udovoljavati vašim željama. Slobodnim Blizancima vratit će se samopouzdanje i inicijativa pa ćete zavesti simpatiju.

Zdravlje - U odličnoj ste formi, sigurni u sebe i dobro raspoloženi. Proljepšat ćete se, dotjerivati i određeni novčani iznos izdvojiti za kupnju odjeće i kozmetike. Patite li od bolnih nogu, pomoći će toplo – hladne kupke.

12 najjačih ljubavnih parova Zodijaka: Jedan par će ostati skupa kad svi ostali odustanu
12 najjačih ljubavnih parova Zodijaka: Jedan par će ostati skupa kad svi ostali odustanu

Najbolji dan: 30. svibnja

Najlošiji dan: 3. lipnja

Rak 22. 6. - 22. 7.

Posao - Izvrsno ćete se snalaziti u poslovima koji podrazumijevaju spretnost, brzinu i donošenje odluka. Vaš će rad biti izložen očima javnosti. Na sastancima će se uvažavati vaše primjedbe i prijedloge.

Ljubav - Ako ste u ljubavnoj vezi, osjećat ćete se zaljubljeno kao da ste na novom početku. Partner će vam u svemu ugađati, a ni vi njemu nećete ostati dužni. Slobodni Rakovi će lako stupiti u novu, romantičnu vezu i biti zaljubljeni kako već dugo nisu.

Zdravlje - Osjećat ćete se dobro. U pogodnom ste razdoblju za dijetu, rad na što boljoj kondiciji i saniranju starih zdravstvenih tegoba. Mogli biste se početi baviti trčanjem i tako uspješno skinuti pokoji kilogram viška.

Najbolji dan: 2. lipnja

Najlošiji dan: 31. svibnja

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao - Koncentracija će vam podlijegati usponima i padovima, a bit će i trenutaka kad ćete biti skloni gubljenju stvari, zametanju dokumenata, pa i pogrešnim dogovorima. Pojačajte oprez !

Ljubav - Privlačit će vas ekscentrične ili zauzete osobe. Vaš će se ljubavni život svesti na kratke, ali strastvene pustolovine i veze zasnovane na fizičkom zadovoljenju. Trajniji odnos je moguć samo u slučaju naiđete li na dovoljno snažnog partnera.

Zdravlje - Premalo ćete se odmarati i nekvalitetno spavati pa bi vam se bioritam mogao poremetiti. Dobro će vam doći putovanje, promjena okoline i boravak na svježem zraku. Nervoza bi Lavovima mogla prouzročiti i probavne tegobe.

Najbolji dan: 30. svibnja

Najlošiji dan: 1. lipnja

Četiri znaka Zodijaka u lipnju će izvući sretnu kartu sudbine: Evo koga čeka brak, a koga novac
Četiri znaka Zodijaka u lipnju će izvući sretnu kartu sudbine: Evo koga čeka brak, a koga novac

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Posao - Natjecateljski duh nagnat će Djevice da u svemu čega se prime budu najbolje. Vaš trud neće ostati nezamijećen, pa ćete dobiti odličnu poslovnu ponudu ili biti pozvani na razgovor za novi posao.

Ljubav - S partnerom ćete ostvariti skladan odnos, a čak ni povremene razmirice neće ugroziti vašu sreću. Ako ste još uvijek slobodni, mogli biste pasti na šarm osobe koju ćete upoznati na fakultetu, na stručnom usavršavanju ili kakvom tečaju.

Zdravlje - Vodit ćete brigu o sebi, popraviti zube kod stomatologa ili se naručiti i obaviti neke preventivne preglede. Tjedan je odličan za početak dijete, promjene u prehrambenim navikama ili početak intenzivne tjelovježbe.

Najbolji dan: 29. svibnja

Najlošiji dan: 31. svibnja

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Posao - Ljutit ćete se na sitnice, podizati glas i uvrijeđeno reagirati na dobronamjernu kritiku. Ako ste u zategnutim odnosima s nekim od suradnika ili šefova, pripazite da ih ne pogoršate.

Ljubav - Prema partneru ćete biti bezrazložno sumnjičavi, što će neminovno dovesti do verbalnih okršaja. Obuzdajte svoj temperament i dobro promislite prije nego što započnete s neutemeljenim optužbama. Naučite popuštati i klonite se svađa i prepirki.

Zdravlje - Odličnog ste zdravlja i vitalni pa vam ne prijete veće tegobe. Bavljenje sportom bit će od pomoći Vagama ne samo radi održavanja tjelesne težine, nego i kao dobar način za opuštanje te odmor od svakodnevnog stresa.

Najbolji dan: 30. svibnja

Najlošiji dan: 28. svibnja

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Posao - Bavite li se odnosima s javnošću ili ste politički ili društveno aktivni, pred vama je upečatljivo razdoblje. Ostavljat ćete snažan dojam na druge. Uvjerit ćete nekoga u smisao svojih argumenata.

Ljubav - Mogli biste sumnjati u iskrenost upućenih osjećaja ili se zapitati je li vaš partner pravi izbor za vas. Škorpioni Samci, izbjegavajte upuštanje u vezu sa zauzetim osobama, ljubavni trokut vam neće donijeti ništa dobra nego vas samo naživcirati.

Zdravlje - Povremeno će vas mučiti glavobolja, no uravnotežite li prehranu i omogućite svom organizmu kvalitetan san, njihova će učestalost biti sve manja. Mogli biste se brinuti za starijeg bolesnog ukućana.

Kakvi su kada pronađu pravu ljubav? Djevica ne analizira sve, a Blizanac se ponaša prirodno
Kakvi su kada pronađu pravu ljubav? Djevica  ne analizira sve, a Blizanac se ponaša prirodno

Najbolji dan: 2. lipnja

Najlošiji dan: 31. svibnja

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Posao - Izbjegnite sukobe sa suradnicima. Vaš će uspjeh i zadovoljstvo u radu ovisiti o tome žele li drugi tolerirati vaše istupe. Unatoč svemu, mogao bi vam biti povjeren važan poslovni zadatak.

Ljubav - Skloni ste povlačenju u sebe i introspekciji. Partner će vam zamjerati nedostatak pažnje i odsutnost duhom. Slobodni, maštat ćete o idealnom partneru, no malo ćete toga poduzeti da fantaziju pretočite u stvarnost. Pokrenite se !

Zdravlje - Probava i jetra će Strijelcima biti osjetljiva točka organizma. Nemojte jesti s nogu i dobro prožvačite svaki zalogaj. Zbog planetarnih utjecaja bit ćete skloniji debljanju i zadržavanju vode u tijelu pa pripazite na prehranu.

Najbolji dan: 30. svibnja

Najlošiji dan: 29. svibnja

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Posao - Bez obzira na vaše iskustvo, godine i obrazovanje od vas će se tražiti usvajanje novih vještina i snalažljivosti u novim situacijama. Mogli biste raditi na posve novim radnim zadacima.

Ljubav - Jarčevi će partneru zamjerati iste stvari koje i on njima, osobito tvrdoglavost. Možda će vam se roditelji petljati u odnos. Određivat će vam što vam je činiti ili se protiviti vašem izboru zbog razlike u godinama, obrazovanju ili materijalnom statusu.

Zdravlje - Mogli biste posjetiti liječnika, dobiti uputnicu ili okušati učinkovitost alternativnih tehnika iscjeljivanja. Vodite računa o zglobovima i koljenima, a muči li vas loša koncentracija, omogućite si kvalitetan san.

Najbolji dan: 28. svibnja

Najlošiji dan: 31. svibnja

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Posao - Nedostajat će vam smirenosti. Otvoreno ćete govoriti o svemu što vam smeta i svima istresati istinu u lice. Pretjerana pričljivost brzo će se pokazati lošom za vaš ugled i poslovanje.

Ljubav - Vaš bi odnos mogla uzdrmati pojava stare ljubavi ili flert na radnom mjestu, možda čak i nerazumni pritisci bivšeg bračnog partnera. Mlađi Vodenjaci će uživati naklonost suprotna spola pa su izvjesne nove ljubavi – netko će vam se svidjeti na prvi pogled!

Zdravlje - Bit ćete skloniji porocima, a to podrazumijeva i posljedice koje zbog toga mogu nastati. Pazite na svoju tjelesnu težinu, regulirajte je zdravom prehranom, a od napitaka prednost dajte biljnim čajevima, medu i propolisu.

Najbolji dan: 30. svibnja

Najlošiji dan: 3. lipnja

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Posao - Poslovni projekti nakon priprema i planiranja ulaze aktivno razdoblje, a najviše uspjeha donosit će kreativan i umjetnički rad. Novci će pristizati na račun, a uspješno ćete naplatiti potraživanja.

Ljubav - Veze u kojima dominira ljubomora ili borba za nadmoć, naći će se na prekretnici. Kriza će Ribama pomoći u stjecanju dubljeg uvida u prirodu njhovih osjećaja. Nakon svih napetosti shvatit ćete da volite svoga partnera i da se vrijedi boriti za ljubav.

Zdravlje - Planetarna slika zdravlja ovog je tjedna stabilna. Iako bi se mogli pojaviti neki "stari" problemi s koljenima ili kralježnicom, bit ćete puni energije. Osjećate li psihički umor, konzumirajte preparate B – vitamina.

Najbolji dan: 1. lipnja

Najlošiji dan: 29. svibnja

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru