Obavijesti

Lifestyle

Komentari 77

Veliki tjedni horoskop: Ovan se ne smije odreći tjelesne ljubavi, a Djevica će privlačiti udvarače

Veliki tjedni horoskop: Ovan se ne smije odreći  tjelesne ljubavi, a Djevica će privlačiti udvarače

Škorpion će širiti zarazan entuzijazam, biti snalažljivi i inovativni. Vodenjak treba dobro otvoriti oči jer bi se mogao dogoditi obrat u ponašanju simpatije

VIDEO

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Posao - Provjeravajte dogovore i dokumente, pročitajte ono što potpisujete. Zapisujte podatke, izbjegnite svaku mogućnost da zbog površnosti pogriješite. Neke Ovnove će kolege jako razočarati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

Ljubav - Ne zanemarujte tjelesnu ljubav izgovarajući se umorom jer će vas to još više udaljiti od partnera. No Venera je u vašem znaku i u pozitivnom smjeru pokreće vaš osjećajni život. Samce očekuje brz i povoljan razvoj ljubavnih zbivanja.

Zdravlje - Sve ste veseliji i društveniji, a s dolaskom toplijih i sunčanijih dana, sve više boravite vani, a manje kod kuće. Moguće su smetnje vezane uz kašalj pa ako ste kronični pušač, malo smanjite taj porok.

Koji su znakovi autodestruktivni u vezi: Škorpioni implodiraju, a Bikovi 'guše' svoje partnere
Koji su znakovi autodestruktivni u vezi: Škorpioni implodiraju, a Bikovi 'guše' svoje partnere

Najbolji dan: 4. ožujka

Najlošiji dan: 1. ožujka

Bik 21. 4. - 21. 5.

Posao - Želja za promocijom i napretkom, Bika će činiti požrtvovnima na poslu. Bit ćete motivirani da pokrećete stvari i dokazujete se. Prijašnji neuspjeli projekti mogli bi se početi realizirati na vašu radost.

Ljubav - Samcima savjetujemo strpljenje u osvajanju osobe koja im se sviđa. Nemojte se preko trećih osoba raspitivati kakve su vaše šanse kod simpatije, jer tako riskirate da druga strana za to dozna - o vama tada neće imati najbolje mišljenje.

Shutterstock

Zdravlje - Nakon prošlotjednih stresova i napetosti, ulazite u razdoblje kada će zdravstveni problemi početi jenjavati. Osjetit ćete da imate više energije i zdušnije sudjelovati u društvenim zbivanja. Koristit će vam sport.

Najbolji dan: 26. veljače

Najlošiji dan: 4. ožujka

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Posao - Krenite punom parom, ali vlastitim snagama. Obuzdajte svoju tvrdoglavost i prilagodite se nastalim okolnostima. U nekim situacijama morat ćete preuzeti veću odgovornost ili se izboriti za svoj status.

Ljubav - Slobodni Blizanci, budite viđeni, pokažite svima koliko zračite šarmom i ljubavnom energijom koju će vam podariti Venera u Ovnu. Okrenite se osobi koja vam u bitnom trenutku nudi moralnu pomoć i zaštitu. Iz toga će se izroditi ljubav i simpatije.

Zdravlje - Sport i prijatelji oslobodit će vas lošeg raspoloženja kojem ćete povremeno biti skloni. Bolujete li od kakve viroze ili prehlade, opskrbite se C vitaminima i sve odležite kako vam se ne bi vratilo u gorem obliku.

Najbolji dan: 28. veljače

Najlošiji dan: 26. veljače

Rak 22. 6. - 22. 7.

Posao - Putujete li, imate ispit na fakultetu ili trebate donijeti odluku vezanu uz život i rad u stranoj zemlji, nemojte strahovati od neuspjeha. Planetarna potpora pokazat će vam da ste na pravome putu.

Ljubav - Osjećajna osjetljivost i unutarnji nemir na trenutke će zbuniti vašeg partnera. Nemojte se zatvarati u sebe kada vas pokuša privoljeti na razgovor. Pokažite mudrost, osobito u odnosima s roditeljima i rodbinom. Ne dajte se uvući u žučne rasprave.

Zdravlje - Rak neće imati razloga za brigu. Najavite rat suvišnim kilogramima ili se konačno odvažite na prestanak pušenja. Osjet ćete navalu optimizma pa ćete kupovati novu odjeću ili kod frizera promijeniti boju kose.

Najbolji dan: 2. ožujka

Najlošiji dan: 27. veljače

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao - Vaš rad donosi konkretne plodove i čvršću financijsku bazu. Rješavat ćete pitanje poreza, osiguranja, dugova, nasljedstva. No skloni ste rizičnim ulaganjima i trošenju pa se više kontrolirajte.

Ljubav - Pozovite partnera na romantičnu večeru, izvedite ga negdje, osobito ako je stalno u kući. Slobodni će u povremenim pustolovinama i flertovima pronaći zrnce uzbuđenja, ali ne gubite nadu u pravu vezu. Od ovog tjedna dolazi veliko poboljšanje.

Zdravlje - Nemojte se prepuštati depresivnim mislima. Intenzivna tjelesna aktivnost mogla bi Lava izvući iz letargičnog raspoloženja. Želučani problemi mogli bi nastati zbog vaše pojačane izloženosti stresnim situacijama.

Najbolji dan: 4. ožujka

Najlošiji dan: 26. veljače

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Posao - Pod pritiskom ste javnosti i napeti, a nečije riječi i kritika na vaš račun će vas povrijediti. Brzopleti ste i skloni nestrpljivim potezima, što vas može stajati propuštenih prilika. Usporite tempo!

Ljubav - Neprestano ćete analizirati partnerovo ponašanje i očekivati da se mijenja. A što je s vašim mijenjanjem sebe? Samci, vaš živahan duh privlačit će udvarače i otvarati nove kombinacije. Neki će progledati i zaljubiti se u osobu koja im je prijatelj.

Znakovi Zodijaka koji u vezama previše analiziraju: Rakovi žele zaštititi, Djevice savršenstvo...
Znakovi Zodijaka koji u vezama previše analiziraju: Rakovi žele zaštititi,  Djevice savršenstvo...

Zdravlje - Budite oprezni prilikom konzumiranja alkohola ili tableta. Prevelika osjetljivost mogla Djevicu dovesti do neželjenih nuspojava. Brinite o sebi jer ste u razdoblju kada vam se neki simptomi mogu pogoršati.

Najbolji dan: 26. veljače

Najlošiji dan: 28. veljače

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Posao - Mogli biste sklopiti suradnju, kako biste brže ostvarili svoje ciljeve ili povećali interes tržišta za svoj rad. Pravne okolnosti ići će vam na ruku pa ćete dobivati potrebne dozvole i micati ograničenja.

Ljubav - Partneru će biti milije izlaziti vani s društvom, dok će vama biti potrebni izljevi pažnje ne biste li se osjetili voljenima. Ako ste u dugoj vezi, voljeni s vama ima ozbiljne namjere, no vi se još ne osjećate spremnima za brak i potomstvo.

Zdravlje - Prepustit ćete se brizi i strahovima. U svemu ćete vidjeti samo loše strane te svojim pesimizmom postati idealna meta raznim psihosomatskim smetnjama. Smanjite konzumacija crne kave, koja vas čini nervoznima.

Najbolji dan: 27. veljače

Najlošiji dan: 2. ožujka

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Posao - Širit ćete zarazan entuzijazam, biti snalažljivi i inovativni. Radne kolege trebat će vaše usluge, a šefovi vaše znanje pa se nemojte izgovarati umorom nego idite u korak sa zbivanjima.

Ljubav - Nekima će ljubavni život biti usko povezan s poslovnom sredinom. Izvjesna osoba mogla bi vas očarati svojim kvalitetama. Samci, znalački ćete iskoristiti omiljenost kod suprotnog spola, ali biste zbog neozbiljnosti mogli propustiti vrijednu prigodu.

Zdravlje - Pojačano ćete brinuti o sebi, popraviti zube ili obaviti neke pretrage kako biste skinuli sumnju s nekih bolesti. Uživat ćete u kupnji i kozmetičkim tretmanima koji će samo istaknuti vašu prirodnu ljepotu.

Najbolji dan: 1. ožujka

Najlošiji dan: 26. veljače

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Posao - Ugovarate li novi posao, a netko vas unaprijed traži da uložite određeni novčani iznos, pazite da se ne radi o prijevari. Rješavate li stambene probleme ili ulažete u nekretnine, budite oprezni.

Ljubav - Uživajte u ljubavnom životu jer zvijezde vam pripremaju priliku da doživite upravo ono o čemu maštate. Zauzete će partner iznova osvajati. Izvodit će vas na večere i dokazivati koliko mu je stalo do vas ili izraziti želju da postanete roditelji.

Sigurno znate sve svoje mane, ali horoskop ima dobre vijesti: Evo zašto ste privlačni drugima
Sigurno znate sve svoje mane, ali horoskop ima dobre vijesti: Evo zašto ste privlačni drugima

Zdravlje - Emotivni ste i uznemireni te skloni svadljivosti. Nemate strpljenja za sve ono što vas prije nije smetalo. Zdravlje vam je osjetljivo, nemate dovoljno energije pa vas umaraju poslovna i obiteljska zbivanja.

Najbolji dan: 4. ožujka

Najlošiji dan: 28. veljače

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Posao - Ne odustajte od svojih ciljeva, jer baš sada možete doći do željenih ishoda. Bit ćete nenadmašni u organizaciji, provođenju zamisli u djela, trgovini i financijskim poslovima te u kontaktima.

Ljubav - Pazite da ne izjavite ljubav osobi koja s vama nema ozbiljne namjere ili da se ne grizete zbog ljubomore. Stalne veze prolazit će kroz razdoblje uspona i padova. Bit će vam potrebno više strpljenja. Opterećivat će vas obiteljski i stambeni problemi.

Zdravlje - Niste u najboljem razdoblju, stoga je oprez više nego potreban. Čuvajte se probavnih tegoba, ali i s kostima i zubima. Trebat će vam više odmora i spavanja nego inače pa si to pokušajte omogućiti.

Najbolji dan: 26. veljače

Najlošiji dan: 3. ožujka

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Posao - Utjecajni pojedinci i poznanstva, odigrat će pozitivnu ulogu u potrazi za poslom ili natjecanju za bolje radno mjesto. Moguća je unosna poslovna prilika vezana uz premještaj ili terenski rad u drugom gradu.

Ljubav - Samci, u odlučujućim ste danima za razvoj nove veze. Otvorite oči jer bi se mogao dogoditi obrat u ponašanju vaše simpatije. Počne li vas gledati i smješkati se, znajte da je dozrjelo vrijeme da napravite prvi korak. Ženama je moguća trudnoća!

Zdravlje - Duševni mir nastojat ćete pronaći meditacijom i opuštanjem. Vježbe disanja pokazat će se učinkovitim načinom za otklanjanje nervoze. Trebat će vam kretanje i društvo pa će zabave trajati do kasno u noć.

Najbolji dan: 28. veljače

Najlošiji dan: 3. ožujka

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Posao - Venera u polju novca obećavaju vam profitabilno poslovno razdoblje u kojem će znatno porasti i vaš ugled. Mogla bi vam sinuti odlična poslovna ideja koja će biti okrunjena financijskim uspjehom.

Ljubav - Ljubavni odnosi odišu kvalitetom, a neke od vas će manji problemi i brige još više zbližiti. Oduševit će vas prilika da sebe iskažete u novom svijetlu erotičnosti i šarma. Odmaknut ćete se od partnera koji vas emotivno i intimno ne zadovoljava.

Zdravlje - Dobro raspoloženje i optimističan pogled na život neće dopustiti nikakvim zdravstvenim tegobama da vam pokvare ove dane. Promjena frizure ili obnova garderobe potaknut će bujicu komplimenata.

Najbolji dan: 1. ožujka

Najlošiji dan: 27. veljače

POGLEDAJTE VIDEO: ODBILA GA NAKON PRVOG SPOJA NA SLIJEPO

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje