Obavijesti

Lifestyle

Komentari 118

Veliki tjedni horoskop: Rakovi će se napokon pokrenuti, a Ovnovi su u napetom razdoblju

Veliki tjedni horoskop: Rakovi će se napokon pokrenuti, a Ovnovi su u napetom razdoblju

Vodenjaci bi trebali promijeniti mjesto boravka, otputovati nekamo jer im je jako potrebna promjena. Djevicama će se intenzivirat društveni život pa će uživati u druženjima

VIDEO

Ovan 21.3. - 20.4.

Posao - Nemojte na sebe preuzimati nove obaveze jer ste iscrpljeni. Ako ste rođeni u ožujku, nemojte pokretati privatne poslove ili otvarati obrt jer osim birokratskih peripetija, naići ćete na mnoga zatvorena vrata.

POGLEDAJTE VIDEO: Zodijak na poslu

Pokretanje videa...

01:39

Ljubav - Rasprave bi se mogle voditi zbog financijskih neprilika u kući ili neodgovornog ponašanja člana obitelji. Planirate li raditi preinake na kući, nadograđivati ili nešto rušiti, takve akcije radije odgodite. Budite partneru potpora i ne svađajte se.

Zdravlje - Ovnovi su u napetom razdoblju u kojem može doći do zdravstvenog pogoršanja. Često ćete osjećati umor i razdražljivost. Koristite svaku priliku za opuštanje i razbibrigu. Godilo bi vam ljetovanje.

Najbolji dan: 18. srpnja

Najlošiji dan: 17. srpnja

Ljekovita ulja savršena za svaki znak: Lavu jako pomaže ulje češnjaka, a Djevici kamilica
Ljekovita ulja savršena za svaki znak: Lavu jako pomaže ulje češnjaka, a Djevici kamilica

Bik 21.4.  - 21.5.

Posao - Odlično ćete komunicirati s okolinom, s lakoćom iskazivati svoje sposobnosti na poslovnom polju i imati sreće u financijama. Brzi ste i spretni pa će se vaši planovi ostvarivati u željenom roku.

Ljubav - Osjećaji za koje ste već pomislili da su nestali, sada će se početi vraćati još jači nego prije. Putovanja su vam dobro aspektirana pa će mnogi samci na ljetovanju, kakvom izletu ili posjetu rodbini sresti osobu s kojom će ostvariti duboke simpatije.

Zdravlje - Bikove će krasit zavidna koncentracija pa će sve poslove obaviti u kratkom roku. Mnogo ćete čitati, a vaš nemiran duh tražit će ispušni ventil u obliku izlazaka, zabave i druženja do kasnih noćnih sati.

Najbolji dan: 21. srpnja

Najlošiji dan: 19. srpnja

Blizanci 22.5. - 21.6.

Posao - Mogući su neočekivani novčani dobici, potpora rodbine ili prijatelja, a mogli biste podosta zaraditi i na jednom honorarnom poslu. No čuvajte se onih koji vam neprimjetno rade iza leđa. 

Ljubav - Planeti će vas učiniti vrlo strastvenima pa unatoč vašoj odmjerenoj prirodi, mnogo otvorenije ćete pokazivati što osjećate. Iskazivat će sve veću potrebu za nježnostima te tako ugodno iznenaditi partnera. Samci će novu simpatiju upoznati u društvu.

Zdravlje - Za Blizance je ovo razdoblje s manje stresa i napora. Osjetit ćete osjetiti da ste manje umorni i nervozni. No lipanjski Blizanci još su malo osjetljivi, a mogli bi se iscrpiti jer će njegovati starijeg člana kućanstva. 

Najbolji dan: 23. srpnja

Najlošiji dan: 17. srpnja

Ova četiri horoskopska znaka će biti najsretnija do kraja godine
Ova četiri horoskopska znaka će biti najsretnija do kraja godine

Rak 22.6. - 22.7.

Posao - Sunce i Merkur u vašem znaku pokrenut će i najpasivnije među vama. Bit ćete puni pokretačke energije, željni znanja i napretka. Na radnom mjestu plijenite pozornost svojom snalažljivošću.

Ljubav - Rakovima u braku bitno će se poboljšati bračna komunikacija, kao i odnos s djecom. Oni u dugim vezama bit će romantično nadahnuti, a neki bi mogli planirati zaruke. Mars u Biku podiže vaš libido pa će samci biti zaljubljivi i nekog upoznati. 

Zdravlje - Rakovi će imati više energije, no bit će nervozniji nego inače. Ne pretjerujte sa sunčanjem jer lako možete “zaraditi“ opekline. Plivanjem ćete najbrže doći do vitke linije pa iskoristite sve blagodati mora.

Najbolji dan: 17. srpnja

Najlošiji dan: 20. srpnja 

Lav 23.7. - 22.8.

Posao - Briljirat ćete u poslovima vezanima uz istraživanja, prikupljanje podataka, analize, pisanje izvještaja, dopisa ili osmišljavanje dugoročnih planova. No neke kolege razočarat će vas svojom neiskrenošću.

Ljubav - Mogli biste pristajati na tajne sastanke, primati tajne ljubavne poruke i idealizirati osjećajne situacije. Izbjegnite veze sa zauzetim osobama. Vaš partner neće moći doprijeti do vašeg srca pa će mu vaše namjere i želje biti velika nepoznanica. 

Zdravlje - Kronične tegobe koje inače muče Lavove mogle bi se pojačati pa će neki među vama morati potražiti liječničku pomoć. Za nekog u kući se jako žrtvujete i odričete, što vas prilično umara i iscrpljuje. 
 
Najbolji dan: 18. srpnja

Najlošiji dan: 22. srpnja

Najveće slabosti svakog znaka: Škorpion previše dramatizira, a Lav teško drugima kaže 'Ne!'
Najveće slabosti svakog znaka: Škorpion previše dramatizira, a Lav teško drugima kaže 'Ne!'

Djevica 23.8. - 22.9.

Posao - Pred vama su uspješni dani. Šefovi će vam odati priznanje za neke vaše prošle zasluge i zalaganja. Neke vama učinjene nepravde izaći će na vidjelo i osloboditi vas frustracija i osjećaja gorčine. 

Ljubav - Lako ćete se posvađati. Smirite se na vrijeme jer ni partner neće moći dugo trpjeti vaše neujednačeno ponašanje. Samci bi mogli sresti zanimljivu osobu radi koje će slamati vlastite osjećajne kočnice i zaljubiti se.

Zdravlje - Nećete podnositi boravak u kući pa ćete nastojati što više vremena provoditi na svježem zraku. Djevicama će se intenzivirat društveni život pa će uživati u druženjima. Zdravlje vam se ovim tjednom popravlja.

Najbolji dan: 21. srpnja

Najlošiji dan: 23. srpnja

Vaga 23.9.  - 22.10.

Posao - Nenamjernim, ali ipak pogrešnim postupcima i nespretnim izjavama, navest ćete utjecajne pojedince da o vama steknu pogrešnu sliku. Izbjegnite svađe i ne tražite zadovoljštinu pod svaku cijenu.

Ljubav - Ako ste tek ušli u vezu, osjetit ćete strast i ispunjenje. Ljetujete li s društvom, lijepo ćete se zabaviti i zbližiti s posebnom osobom. Brakom vezani odlično se slažu s partnerom. 

Zdravlje - Vage trebaju pripaziti na imunitet. Bit ćete podložni prehladama i virozama. Čuvajte se upala, padova i svega što vas može izložiti opasnostima. Živite što mirnije, smanjite konzumaciju alkohola i cigareta.

Najbolji dan: 23. srpnja

Najlošiji dan:  18. srpnja

Svaki znak Zodijaka opisan je u samo 7 riječi - kratko i jasno
Svaki znak Zodijaka opisan je u samo 7 riječi - kratko i jasno

Škorpion 23.10. - 21.11.

Posao - Rođenima u prvoj dekadi moguća je unosna poslovna prilika vezana uz premještaj u drugi grad. Nezaposleni bi mogli dobiti sezonski posao, koji će vam barem na jedno vrijeme zakrpati financijske rupe.

Ljubav - Samci, ako ste od ovog tjedna negdje na moru, velike su šanse da upoznate osobu iz drugog grada ili sredine. Planut će ljubav pa ćete uživati u noćnim kupanjima i šetnjama po plaži. Ugovarajte romantične susrete, budite hrabri i izravni.

Zdravlje - Patit ćete od nesanice ili nekog drugog poremećaja spavanja. Škorpioni bi trebali izbjegavati kasne obroke i crnu kavu, a spavaću sobu dobro provjetriti. Pazite na prehranu jer će vam masna i pržena hrana jako štetiti.

Najbolji dan: 17. srpnja

Najlošiji dan: 22. srpnja

Strijelac 22.11. - 21.12.

Posao - Nestat će stresa, kao i osjećaja da vas drugi iskorištavaju. Mogli biste dobiti financijsku potporu kroz očekivani zajam. Neki će se usmjeriti na rješavanje mirovinskog i zdravstvenog osiguranja.

Ljubav - Još uvijek imate određenih problema u približavanju osobi koja vam se sviđa. No nepogrešivo osjećate da je simpatija koju dulje vremena osvajate sve mekša i da je samo pitanje trenutka kada će popustiti pred vašim šarmom. Vaša će se upornost isplatiti.

Zdravlje - Strijelcima će ovaj tjedan porasti energija i vitalnost. Osjećat ćete se dobro kako već dugo niste. Odlično su vam aspektirana putovanja pa će ljetovanje u ovom razdoblju biti jako ugodno.

Najbolji dan: 20. srpnja

Najlošiji dan: 17. srpnja

Savršeni parovi Zodijaka: Bik je senzualan, Škorpion strastven - njihov seks je kao eksplozija
Savršeni parovi Zodijaka: Bik je senzualan, Škorpion strastven - njihov seks je kao eksplozija

Jarac 22.12. - 20.1.

Posao - Merkur u vama nesklonom znaku Raka vas uvodi u stresno razdoblje. Rokovi će se zgusnuti, a vi ćete biti nervozni zbog velike preopterećenosti i odgovornosti koje će šefovi svaliti na vaša leđa.

Ljubav - Kod Jaraca rođenih u prosincu mogući su nesporazumi u komunikaciji s partnerom. Netko od vas dvoje bit će zasićen odnosom, ali iz toga ne biste trebali raditi dramu. Razmišljajte o ljepšim stranama života – ljetovanju, putovanjima, zabavi. 

Zdravlje - Jarci će osvijestiti važnost dobrog zdravlja pa će početi razmišljati o prestanku pušenja ili započinjanju dijete. Mogli biste odlučiti popraviti zube ili tjelovježbom skinuti nakupljene kilograme. 

Najbolji dan: 21. srpnja

Najlošiji dan: 19. srpnja 

Vodenjak 21.1. - 18.2.

Posao - Očekuje vas mnogo posla. Često ćete morati raditi i prekovremeno, kako biste izašli ususret zahtjevima firme ili poslodavca. Zbog nagomilanih poslova pomaknut ćete termine za godišnji odmor.

Ljubav - Imat ćete mnogo briga i obaveza pa će vam se večernji izlasci doimati kao čisto gubljenje vremena. No ipak će vas naklonjena Venera 'vući' na atraktivne domjenke, proslave i sportska zbivanja, a to će biti mjesta na kojima možete sresti srodnu dušu.

Zdravlje - U osjetljivom ste razdoblju koje vam iscrpljuje energetske zalihe pa nije isključen jak osjećaj iscrpljenosti. Vodenjaci bi trebali promijeniti mjesto boravka, otputovati nekamo jer im je jako potrebna promjena. Pazite se upala i ozljeda!

Najbolji dan: 23. srpnja

Najlošiji dan: 22. srpnja

Veliki ljetni ljubavni horoskop: Uzbuđenja neće nedostajati, a pojedinci bi se mogli i zaručiti
Veliki ljetni ljubavni horoskop: Uzbuđenja neće nedostajati, a pojedinci bi se mogli i zaručiti

Ribe 19.2. - 20.3.

Posao - Od ovog tjedna sve vam kreće nabolje, što ćete i sami primijetiti kroz veću naklonost šefova i kolega. Sportski i umjetnički uspjesi potaknut će vas da razvijate svoje talente. Dobro ćete zarađivati. 

Ljubav - U odličnom ste razdoblju kojeg ćete pamtiti po sretnim ljubavnim događajima. Samci, preuzmite inicijativu i priđite simpatiji. Druga strana vas promatra i čeka da napravite prvi korak. Budite hrabri i izravni, pokažite što mislite i osjećate.

Zdravlje - Marsova potpora iz znaka Bika bit će zaslužna za odlično zdravlje Ribe. Postat ćete energičniji, aktivnije sudjelovati u društvenim zbivanjima, baviti se tjelovježbom i uživati u ljubavnim prilikama. 

Najbolji dan: 17. srpnja

Najlošiji dan: 23. srpnja

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 118
VIDEO

'Grudi su mi toliko ogromne da me mnogi ljudi mrze zbog njih'
PROBLEMI S VELIČINOM

'Grudi su mi toliko ogromne da me mnogi ljudi mrze zbog njih'

Ukrajinka tvrdi da su joj njezine velike grudi broj 30 HH cijeli život stvarale probleme. U školi su ju maltretirali, ne može vježbati osnovne kardio vježbe, a umjesto da bude učiteljica radi putem interneta

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...
ISPRIČAO NAJBIZARNIJA ISKUSTVA

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...

Rad u trgovini seksualnih igračaka natjerao ga je da se susretne s vrlo 'ludim' situacijama i mušterijama, pa se tako susreo i s jednom vrlo riskantnom ponudom za brak
Ostala bez posla pa se bacila u kreativu: 'Šalice s figuricama radim noću kada uspavam kćer'
PODUZETNICA IZ ČEPINA

Ostala bez posla pa se bacila u kreativu: 'Šalice s figuricama radim noću kada uspavam kćer'

Poduzetnica i mama Malaika Tordi Molnar iz Čepina ostala je bez posla i okrenula se kreativnosti. Nije zažalila, njezine šalice su hit, a prodaje ih po cijeloj Europi