Obavijesti

Lifestyle

Komentari 107

Veliki tjedni horoskop: Rakovi su na novom ljubavnom početku veze, Bikovi ju polako učvršćuju

Veliki tjedni horoskop: Rakovi su na novom ljubavnom početku veze, Bikovi ju polako učvršćuju

Ovnovi trebaju posvetiti više pažnje svojem zdravlju, njezi duha i tijela. Blizanci u problematičnim vezama morali bi definirati svoj odnos jer trpe dvosmislene situacije koje ih opterećuju

VIDEO

Ovan 21.3. - 20.4.

Posao - Bit ćete vješti na rukama, što će posebno doći do izražaja kod onih koji rade precizne poslove. Ostali će borbenošću i požrtvovnošću ostvarivati ciljeve. Neki mogu očekivati povećanje prihoda.

POGLEDAJTE VIDEO: Bitan je znak bebe

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

Ljubav - Moguć je susret s osobom koja vam je u prošlosti mnogo značila. Iskoristite priliku da raščistite sporne stvari. Samci, pazite da se ne zaljubite u zauzetu osobu jer će vam donijeti samo probleme.

Zdravlje - Ovnovi trebaju posvetiti više pažnje svojem zdravlju, njezi duha i tijela. Priklonite se zdravijoj prehrani, osobito ako imate višak kilograma. Neki će posjetiti liječnika i obaviti potrebne pretrage.

Najbolji dan: 28. travnja

Najlošiji dan: 25. travnja

Kraljevi drame - horoskopski znakovi koji u svemu i svakome vide razlog za 'raspad sistema'
Kraljevi drame - horoskopski znakovi koji u svemu i svakome vide razlog za 'raspad sistema'

Bik 21.4.  - 21.5.

Posao - Zahvaljujući Merkuru u vašem znaku, situacije će se odvijati onako kako ste planirali, a kolege i šefovi otvoreno iskazivati naklonost. U dobrom smjeru razvijaju se i poslovi s inozemstvom. 

Ljubav - Odnos s partnerom bit će zanimljiv zbog zajedničkih planova i sličnih interesa koji će vas zbližiti i stvoriti osjećaj ovisnosti. Jedno drugom ste sve veća potpora. Samci će u društvu pronaći novu simpatiju.

Zdravlje - Osjećat ćete se dobro. U pogodnom ste razdoblju za dijetu, rad na što boljoj kondiciji i saniranju zdravstvenih tegoba. Bikovi bi se trebali početi baviti trčanjem ili bicikliranjem.

Najbolji dan: 26. travnja

Najlošiji dan: 24. travnja

Blizanci 22.5. - 21.6.

Posao - Budete li jasni u komunikaciji, izbjeći ćete da kolege pogrešno shvate vaše riječi. Ako ste dio radne grupe, vodite računa da svoj dio posla temeljito obavite. Pazite se neiskrenih kolega, čuvajte poslovne tajne.

Ljubav - Blizanci u problematičnim vezama morali bi definirati svoj odnos. Trpite dvosmislene situacije koje vas opterećuju - zatražite od partnera jasne i potpune odgovore. Nemojte ignorirati postojeće probleme.

Zdravlje - Osjetljiv će vam biti dišni sustav, kralježnica, grlo i živci. Mnogo energije trošite i na poslu jer ste preopterećeni različitim obavezama. Blizancima treba što više šetnji na svježem zraku.

Najbolji dan: 25. travnja

Najlošiji dan: 27. travnja

Znakovi Zodijaka koji imaju najviše šanse da postanu bogati
Znakovi Zodijaka koji imaju najviše šanse da postanu bogati

Rak 22.6.  - 22.7.

Posao - Pamćenje vas sjajno služi, a zahvaljujući odličnoj koncentraciji bez teškoća ćete obavljati nekoliko poslova istodobno. Ako ste dio kakvog poslovnog kruga ili tima, nametnut ćete se svojim briljantnim idejama.

Ljubav - Sve uspješnije rješavate ljubavne probleme. Nekim Rakovima to može označiti nastavak prekinute veze, a nekima novi ljubavni početak sa simpatijom. Moguća je veza s osobom koju ćete upoznati na internetu

Zdravlje - Boljeg ste raspoloženja pa vas iz učmalosti i nezadovoljstva izvlači aktivan društveni život i prijatelji. Pripazite se sitnijih nezgoda zbog nepažnje i dekoncentracije.

Najbolji dan: 26. travnja

Najlošiji dan: 30. travnja

Lav 23.7.- 22.8.

Posao - Gubit ćete strpljenje pa ćete bolje raditi sami nego u timu. Izbjegavajte rasprave ili pretjerivanje u postupcima, čak i ako ste u pravu. Budite strpljivi i dobro preispitajte svaku svoju odluku.

Ljubav - Bračni odnosi postat će kvalitetniji i s više razumijevanja. Lavovi koji su željni ljubavnih zagrljaja i dobrog provoda doći će na svoje – možda uđete u vezu. Lavovi se trebaju paziti svoje ljubomore i nepovjerenja.

Zdravlje - Vladavina znaka Bika vas izlaže iscrpljenjima i umoru. Stoga će biti jako bitno da se dovoljno odmarate i ne dopuštate nikom da vas iskorištava ili vam „krade“ slobodno vrijeme.

Najbolji dan: 29. travnja

Najlošiji dan: 24. travnja

Nosna zabadala: Horoskopski znakovi koji se u sve petljaju
Nosna zabadala: Horoskopski znakovi koji se u sve petljaju

Djevica 23.8. - 22.9.

Posao - Razveselit će vas rasplet problematične situacije, kao i poboljšanje na poslovnom planu. Ostavljat ćete dojam snalažljive osobe, no netko vam otvoreno zavidi. Ignorirajte takve pojedince i ne ulazite u rasprave.

Ljubav - Ako ste tek upoznali osobu koja vam se sviđa, simpatije će postajati sve jače i dublje. Ugodni trenuci očekuju i one Djevice koje prolaze kroz veće ljubavne probleme – sad je trenutak da sve raščistite.

Zdravlje - Zbog nepovoljnog Marsa iz znaka Riba, skloni ste upalama i ozljedama pa je oprez nužan. Napeti obiteljski odnosi odnose vam mnogo energije.

Najbolji dan: 28. travnja

Najlošiji dan: 26. travnja

Vaga 23.9. - 22.10.

Posao - Imat ćete mnogo energije i radnog elana, a svojom marljivošću skrenut ćete pozornost šefova. Svi koji blisko posluju s novcem bilježit će velike uspjehe, a i ostalim Vagama popravit će se prihodi.

Ljubav - Dobro procijenite kakve su vam šanse kod simpatije. Prije negoli se odlučite na djelovanje, pomno procijenite okolnosti kako biste shvatili vrijedi li se oko druge strane truditi.

Zdravlje - Odmaknite se od jednoličnog svakodnevnog života, možda uz dobru knjigu, film ili glazbu. Učinite nešto za svoju dušu – previše udovoljavate drugima. Vage trebaju početi misliti više na sebe.

Najbolji dan: 25. travnja

Najlošiji dan: 29. travnja

Nemoj tako glasno disati! Četiri horoskopska znaka koji stalno pronalaze mane u partnerima
Nemoj tako glasno disati! Četiri horoskopska znaka koji stalno pronalaze mane u partnerima

Škorpion 23.10. - 21.11.

Posao - Mogli biste potpisivati dokumente, tražiti savjet odvjetnika ili ući u partnerski odnos. Sve što činite neka bude popraćeno vašim budnim okom kako bi pogrešaka bilo manje, a njih bi u ovom tjednu moglo biti podosta.

Ljubav - Bogatstvo društvenih sadržaja omogućit će vam da živite uzbudljivije. Svoj ćete optimizam prenijeti na okolinu pa će suprotni spol reagirati na vaš šarm. Škorpioni koji su samci su pred novom ljubavnom pričom.

Zdravlje - Vrlo aktivno živite, prisutni ste svugdje gdje se nešto događa, osobito u društvima. Premalo ćete spavati i pretjerivati pa se nemojte začuditi ako vam padne imunitet. No tegobe će biti kratkotrajne.

Najbolji dan: 27. travnja

Najlošiji dan: 25. travnja

Strijelac 22.11. - 21.12.

Posao - Planeti vas potiču na veću akciju i poduzetnost, no budite strpljivi ako se neke situacije odvijaju usporeno. Na silu ništa ne ide, stoga samo smireno, Strijelci!  Nezaposleni Strijelci mogli bi dobiti nov posao.

Ljubav - Bračne spone mogu postati tanje i naići na iskušenja. Nije vam lako udovoljiti pa partner polako gubi živce s vama. Naučite malo više popuštati. Ako ste prekinuli vezu do koje vam je i dalje stalo, ne odustajte od pomirbe.

Zdravlje - Nepovoljni Mars može dosta unazaditi vaše zdravlje jer će vas izlagati iscrpljenjima zbog kojih će vam se 'rušiti' imunitet. Posegnite za vitaminima i ne zaboravite na svježe voće i povrće.

Najbolji dan: 30. travnja

Najlošiji dan: 26. travnja

Pripreme za apokalipsu: Evo što svaki znak Zodijaka radi tada...
Pripreme za apokalipsu: Evo što svaki znak Zodijaka radi tada...

Jarac 22.12. - 20.1.

Posao - Širit ćete pozitivnu energiju i biti ugodan suradnik na kojeg se može računati. Bit ćete iznimno kreativni, a vaša će idejna rješenja oduševljavati nadređene. Sad je prilika da pokušate napredovati.

Ljubav - Venera vas mazi novim, povoljnim prilikama. Veze i brakovi cvjetaju pod naletom romantike, a slobodni su zapeli za oko jako privlačnoj osobi. Kod Jaraca je sve u znaku novih ljubavi, romantike i strasti.

Zdravlje - Dobar Marsov utjecaj ojačat će vas fizički, a naklonjena vladavina Bika i psihički. Odolijevat ćete virozama, a ako je čak i 'pokupite' brzo ćete ozdraviti i vratiti se u formu.

Najbolji dan: 27. travnja

Najlošiji dan: 28. travnja

Fever And Cold. Portrait Of Beautiful Woman Caught Flu, Having H

Vodenjak 21.1. - 18.2.

Posao - Predstoji vam drukčiji opis poslova od uobičajenih. Morat ćete iskočiti iz rutine i prilagoditi se novim obavezama ili ljudima. Bavite li se privatnim poslom, pomno vodite svoje financijske knjige kako biste izbjegli neugodnosti.

Ljubav - Bez problema ćete osjećati partnerova raspoloženja i uveseljavati ga malim znakovima pažnje. Pred slobodnim Vodenjacima su nove i zanosne prilike za ljubav. Neki će upoznati osobu koja će vas s ponosom predstaviti svojem društvu.

Zdravlje - Patite li od neke vrste boli i bolesti, ovaj tjedan ćete se osjećati mnogo bolje. Bit ćete veseli i razigrani, a puno kretanja ubrzat će vaš metabolizam.

Najbolji dan: 28. travnja

Najlošiji dan: 24. travnja

Pet najmudrijih žena Zodijaka
Pet najmudrijih žena Zodijaka

Ribe 19.2. - 20.3.

Posao - Mogli biste dobiti priznanje za svoj rad. Bavite li se kreativnim radom, medijima i umjetnošću, istaknut ćete svoje potencijale. Zbog Marsa koji je u vašem znaku, bit ćete iznimno prodorni i oštroumni.

Ljubav - Bit ćete zanimljivi osobama suprotnog spola, zahvaljujući ponašanju koje ne opterećuje i ne obavezuje. Dijelu Riba moguće je isprepletanje posla i ljubavi.

Zdravlje - Većina je planeta na vašoj strani pa ste vitalni i zdravi. Iskoristite ove dane za tjelovježbu i dijetu – velike su šanse da skinete višak kilograma. No, nemojte ni u čemu pretjerivati!

Najbolji dan: 26. travnja

Najlošiji dan: 25. travnja

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 107
VIDEO

'Grudi su mi toliko ogromne da me mnogi ljudi mrze zbog njih'
PROBLEMI S VELIČINOM

'Grudi su mi toliko ogromne da me mnogi ljudi mrze zbog njih'

Ukrajinka tvrdi da su joj njezine velike grudi broj 30 HH cijeli život stvarale probleme. U školi su ju maltretirali, ne može vježbati osnovne kardio vježbe, a umjesto da bude učiteljica radi putem interneta

'Sa oženjenim šefom spavala sam samo jednom i zatrudnjela, njegova reakcija me šokirala'
TO NIJE OČEKIVALA

'Sa oženjenim šefom spavala sam samo jednom i zatrudnjela, njegova reakcija me šokirala'

Buduća mama je u drami nakon što je njezina afera s oženjenim šefom završila trudnoćom. Iako je bila to romansa za jednu noć, stigli su problemi
Dnevni horoskop za petak 26. travnja: Ovan dobiva priliku sa simpatijom, Ribe trebaju odmor
KAKAV VAS DAN OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 26. travnja: Ovan dobiva priliku sa simpatijom, Ribe trebaju odmor

Pročitajte dnevni horoskop za petak 26. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje