Obavijesti

Lifestyle

Komentari 17

Veliki tjedni horoskop: Škorpion će se okrenuti duhovnosti, a Vaga uživati u novoj romansi

Veliki tjedni horoskop: Škorpion će se okrenuti duhovnosti, a Vaga uživati u novoj romansi

U brakovima Djevicama će ojačati duh partnerstva, unatoč povremenim i bezazlenim svađama. Blizanci trebaju pripaziti na financije i ne trošiti olako teško zarađen novac

VIDEO

Ovan 21.3. - 20.4.

Posao - Očekuje vas tjedan pun poslovnih, ali i kućnih obaveza. U nekoliko navrata činit će vam se da svemu tome nema kraja, ali ćete izvući maksimum iz sebe i riješiti sve što je stavljeno pred vas.  

POGLEDAJTE VIDEO: Poslovni horoskop

Pokretanje videa...

01:39

Ljubav - U odnosu s partnerom probajte razmišljati van ustaljenih, svakodnevnih okvira vašeg odnosa. Pozabavite se idejom kako kvalitetnije provesti zajedničko vrijeme, jer će vam se to ulaganje višestruko isplatiti. Rezervirajte vikend samo za vas dvoje.

Zdravlje - Slobodne trenutke nastojte posvetiti sebi. Osjećate se slobodnima, poletnima i to se na vama vidi. Idealno je vrijeme za Ovnove da se upišu na neki od fitness ili aerobic tečajeva i riješite se viška kilograma prije ljeta.

Najbolji dan: 4. lipnja

Najlošiji dan: 1. lipnja

Počinje vladavina Blizanaca: Donosi nam važne informacije
Počinje vladavina Blizanaca: Donosi nam važne informacije

Bik 21.4. - 21.5.

Posao - Pružit će vam se prilika da pokažete svoje talente. Bavit ćete se planom i planiranjem i na taj način ćete visoko pridonijeti svojoj radnoj sredini. Vaša vještine i metode neće ostati nezamijećene.   

Ljubav - Bikovi će uživat Merkurovu potporu u svom znaku, koji vas izvlači iz poduljeg nepovoljnog razdoblja. Sada će se mnogo toga pokrenuti s mrtve točke, a vaši napori napokon dati rezultata.

Zdravlje - Puni ste energije i to će vas potaknuti da se upišete u teretanu. Nakon vježbanja, shvatit ćete koliko se psihički bolje osjećate pa će vam to učvrstiti volju da nastavite istim tempom. No nemojte pretjerati.  

Najbolji dan: 29. svibnja

Najlošiji dan: 4. lipnja

Blizanci 22.5. - 21.6.

Posao - Ovo je dobro vrijeme za sve poslove vezane za ulaganja i nekretnine. No uza sve paralelne aktivnosti i radnje koje se odvijaju, Blizanci trebaju pripaziti na financije i ne trošiti olako teško zarađen novac.  

Ljubav - Za upaliti novu iskru u odnosu s partnerom dovoljno je poslati ljubavnu SMS poruku. Na taj ćete način partnera podsjetiti na sve ono lijepo u vašoj vezi i produbiti svoj odnos. Neka poruka bude iskrena, a ne ono što mislite da bi partner htio pročitati.  

Zdravlje - Ne popušta vas psihička napetost. Život ponekad doista zna biti veliki izazov, a ovo su upravo takvi dani, napeti, ali i puni pozitivnih preokreta. Zašto se ne biste malo opustili i posvetili stvarima koje volite?

Najbolji dan: 31. svibnja

Najlošiji dan: 29. svibnja

Najvelikodušniji horoskopski znakovi - njih svakako želite imati među svojim prijateljima
Najvelikodušniji horoskopski znakovi - njih svakako želite imati među svojim prijateljima

Rak 22.6.  - 22.7.

Posao - Zbog Merkurove potpore raste vaša potreba za pokazivanjem želja i realizacijom ideja. Biti ćete optimistični i poticajni za sebe i sve one koji vas okružuju. No istodobno se pazite iscrpljenja i žestoke konkurencije.  

Ljubav - Mogli biste se zaljubiti u nekog tko vam stvara više nevolja nego što donosi dobro. No potkraj tjedna mnogo toga će se otpetljati, a vi znati na čemu ste i kakvu odluku donijeti. Poboljšanje odnosa očekuju i one Rakove koji su u napetim vezama i brakovima.

Zdravlje - Koncentracija će vam se od ovog tjedna bitno popraviti, a i energije ćete imati dovoljno. Mogla bi vas mučiti izraženija nesanica ili će vas nečiji problemi i loša životna situacija previše uznemiriti i potresti.

Najbolji dan: 2. lipnja

Najlošiji dan: 30. svibnja

Fotolia

Lav 23.7.- 22.8.

Posao - Računajte na izraženiji pad koncentracije. Možda vam se poslovni teret čini prevelik, no većina vas će isplivati iz krize jača nego ikad. Suočeni ste sa stvarnošću, ali i motivirani za odlučujuće promjene.

Ljubav - Zbog slabe komunikacije unutar obitelji, Lavovi će se osjećati napušteno i osamljeno. Nemojte dopustiti da vas taj osjećaj odvede predaleko. Posvetite se stvarima koje volite, a koje ste zapostavili radi nedostatka vremena i na taj način zaokupite misli.

Zdravlje - Pripazite na svoje zdravlje. Nepovoljan Merkurov utjecaj može pogodovati padu imuniteta te kakvoj izraženijoj prehladi ili virozi. Uvrstite u prehranu što više voća, a pijte i dovoljno tekućina.

Najbolji dan: 4. lipnja

Najlošiji dan: 29. svibnja

Dosta vam je nesigurnosti u vezi? Znakovi horoskopa koji ne varaju svoje ljubavne partnere
Dosta vam je nesigurnosti u vezi? Znakovi horoskopa koji ne varaju svoje ljubavne partnere

Djevica 23.8. - 22.9.

Posao - Sve će vam ići od ruke. Uspjet ćete napraviti sve što ste zamislili i to na svim područjima na kojima djelujete. Potrudite se obaviti važne zadatke i zaostatke dok ste tako kreativni i vješti.    

Ljubav - Moglo bi vam se dogoditi da upoznate osobu s kojom ćete jako brzo uploviti u vezu. Znat ćete što želite, pa će i suprotni spol primjećivati sigurnost kojom zračite. U brakovima Djevicama će ojačati duh partnerstva, unatoč povremenim i bezazlenim svađama.  

Zdravlje - Prošlo razdoblje bilo je puno glavobolja i bolova u tijelu, ali počinjete se osjećati bolje. Osigurajte si psihički i tjelesni odmor kao pripremu za nadolazeće vrijeme. Potrebna vam je promjena stila i načina života.

Najbolji dan: 29. svibnja

Najlošiji dan: 3. lipnja

Mislite da ih dobro poznajete? Ovi horoskopski znakovi nikad vam neće otkriti svoje pravo lice
Mislite da ih dobro poznajete? Ovi horoskopski znakovi nikad vam neće otkriti svoje pravo lice

Vaga 23.9.  - 22.10.

Posao - Trgovački kontakti su vam naklonjeni, ali će komunikacija s kolegama i šefovima biti dosta napeta. Dobit ćete priliku predočiti ideje i projekte, no i dalje su izvjesni napori i dokazivanja.

Ljubav - Iza naizgled običnih situacija krit će se nove ljubavne prilike. Vage će ljubavne akcije dovesti do zacrtanog cilja, ma kako vam se strategija osvajanja simpatije činila osuđenom na propast. Nježnost i više romantičnih sadržaja neće zaobići ni one u braku. 

Zdravlje - Fitness, jogging ili šetnje na svježem zraku, omogućit će vam da budete zadovoljni sobom i svojim izgledom. Treba vam što više kretanja, ali i odmora pa si priuštite koji puta ranije lijeganje u krevet.

Najbolji dan: 30. svibnja

Najlošiji dan: 1. lipnja

Škorpion 23.10. - 21.11.

Posao - Nepovoljni Merkur može usporiti neke vaše projekte ili staviti na čekanje realizaciju planova. Budite strpljivi, osobito ako i sami uviđate da nailazite na zapreke. Ne svađajte se s neistomišljenicima, zaobiđite ih.

Ljubav - Pitanja odgovornosti i obaveze izbit će u punoj snazi. Partneru nećete tolerirati površno ponašanje nego ćete mu otvoreno reći što mu zamjerate i zašto. Nestabilne veze mogle bi puknuti, dok će stabilne ojačati, pa čak se i približiti bračnoj odluci.

Zdravlje - Bit ćete boljeg raspoloženja, što će se očitovati na vašem ozarenom licu i osmjehu. Škorpioni će biti zainteresirani za svijet duhovnosti, možda pročitati kakvu knjigu iz tog područja, što će vam donijeti nove spoznaje.  

Najbolji dan: 3. lipnja

Najlošiji dan: 29. svibnja

Retrogradni Merkur donosi kaos i ludilo: Što znači za svaki znak Zodijaka i kako ga preživjeti?
Retrogradni Merkur donosi kaos i ludilo: Što znači za svaki znak Zodijaka i kako ga preživjeti?

Strijelac 22.11. - 21.12.

Posao - Organizirajte se kako biste stigli obaviti planirano. Iskrsnut će problemi, možda povezani s novim poslom, kolegom, financijama ili promjenom na radnom mjestu. Unatoč iscrpljenosti, možete mnogo!

Ljubav - Privlačit će vas sve što je novo i zanimljivo. Ovo će slobodnima osigurati ako ne nove ljubavne početke, ono barem zanimljiv i ispunjen društveni život. Bračni odnosi se popravljaju pa kriza jenjava, no morat ćete biti tolerantniji i popustljiviji.   

Zdravlje - Osjećate se energično, ali ste skloni pretjerivanju svake vrste. Morate shvatiti da niste stroj nego da imate ograničenja. Da bi Strijelci normalno funkcionirali, moraju dovoljno spavati i redovito jesti.

Najbolji dan: 4. lipnja

Najlošiji dan: 31. svibnja

Jarac 22.12. - 20.1.

Posao - Po tko zna koji put će se pokazati da se uspjeh može ostvariti samo uz discipliniranost.  A vi ćete biti baš takvi i utirati si put prema uspjehu. Bit ćete nadahnuti i puni kreativnih ideja, zbog kojih će vas šefovi više cijeniti.

Ljubav - U bračnim odnosima bit će više mira i stabilnosti. Nekima bi se mogla dogoditi ljubav s osobom iz drugog grada ili države, možda putem interneta i Skypea. Uživat ćete u verbalnim nadmudrivanjima sa simpatijom pa ćete se sve više zaljubljivati u nju.

Zdravlje - Ne dopustite da vas izloženost stresu izbaci iz tračnica. U konačnici, Jarcima je malo stresa dobrodošlo jer ih potiče na reakciju. Usvojite neke od tehnika opuštanja jer će dobro činiti vašem napetom živčanom sustavu.

Najbolji dan: 29. svibnja

Najlošiji dan: 3. lipnja

Znakovi horoskopa s kojima ćete se najlakše dogovoriti za 'prijateljstvo s povlasticama'
Znakovi horoskopa s kojima ćete se najlakše dogovoriti za 'prijateljstvo s povlasticama'

Vodenjak 21.1. - 18.2.

Posao - Odnosi s kolegama i nadređenima su napeti, a novac koji ste dugo planirali uložiti, potrošili ste kao da vam je sam kliznuo iz ruke. Bavite li se privatnim poslom, mogli biste imati „kontakata“ s poreznicima.

Ljubav - Razlike u karakterima između vas i partnera isplivat će na površinu. Moguće su rasprave i uplitanje drugih ljudi u vaš privatni život, što nikako ne biste smjeli dopustiti. Potkraj tjedna otvoren razgovor s partnerom razjasnit će mnogo toga.

Zdravlje - Jedite dobro pripremljenu, svježu i zdravu hranu, kako biste se dobro osjećali i izbjegli bilo kakve probavne tegobe. Bavljenje sportom ili obnova garderobe utjecat će na Vodenjakovo veće samopouzdanje.  

Najbolji dan: 30. svibnja

Najlošiji dan: 4. lipnja

Ribe 19.2. - 20.3.

Posao - Dolazi kraj napornom i neugodnom razdoblju. Merkurova potpora iz znaka bit će zaslužna za povratak volje i radnog elana. Vaša kreativnost počinje bujati, vraćaju vam se inspiracija i vjera u sebe.  

Ljubav - Pitate li se gdje se skriva osoba vaših snova? Pobrinite se da tražite na pravim mjestima! Ovaj tjedan Ribe trebaju držati oči širom otvorene. Sudjelujete li u organizaciji nekog korporativnog susreta ili prisustvujete velikom događaju, možda vas netko iznenadi.

Zdravlje - Ako patite od neke vrste boli i bolesti, ovaj tjedan ćete se osjećati mnogo bolje. Slijedili ste upute liječnika i to je donijelo pozitivne rezultate. Nemojte se sada opustiti, nastavite tako i rezultati neće izostati.

Najbolji dan: 3. lipnja

Najlošiji dan: 5. lipnja

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku
Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...