Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Veliki vodič kroz liječenje bioenergijom

Veliki vodič kroz liječenje bioenergijom

U novom broju čitajte sve o bioenergetičarima, tajnama krvnih grupa, ljekovitim čajevima i kupkama, jogijskim vježbama za leđa, oltaru za duhove preminulih, prognozama za 2017., Mevludinu, mitovima zodijaka

VIDEO


Najnoviji broj Astrala otkriva kako zapravo djeluje bioenergija, a uz veliki vodič priznatih bioenergetičara lako ćete naučiti kako životnom energijom iscjeljivati i sebe i druge. Priču upotpunjuje i naš najpoznatiji alternativac Drago Plečko. 

Dok natalna astrologija nastoji sagledati čovjeka kao cjelinu, horarna pokušava odgovoriti na postavljeno pitanje u određenom trenutku. Samo za Astral majstor astrologije Darko Ognjenović otkriva trenutnu sliku neba i analizira što nam donosi 2017. te daje savjete za sve znakove zodijaka. Astrologinja Vesna Narat donosi astroprognozu za sve znakove zodijaka za studeni i veliki astroprofil vladajućeg Škorpiona. Ljudi već unaprijed o znakovima zodijaka imaju svoje mišljenje, no Astral rasvjetljava najpoznatije mitove i istine o znakovima.  

 

Za one koji brinu o zdravlju smo pripremili vodič kroz najbolje čajeve i biljne mješavine uz koje ćete bez problema svladati sve zimske bolesti. Otkrivamo i kako napraviti domaće ljekovite kupke, koje su zasigurno najbolji lijek protiv stresa i napetosti. Saznajte i sve o krvnim grupama koje ste naslijedili od dalekih predaka, a otkrivaju sve o ljudskim navikama, prehrani, zdravlju pa čak i karakteru. 

Samhain je drevni keltski praznik kojime se slavi ciklus života i smrti, a budući da pada uoči blagdana Svih svetih otkrivamo kako napraviti oltar za dobre duhove predaka te napisati pismo preminulom. Donosimo i najbolje jogijske vježbe protiv bolova u leđima, otkrivamo je li se čovjek zbilja spustio na Mjesec te koliko je i za što važna energija prve čakre. Mevludin će vas na kraju utješiti svojim odgovorima. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Vašu natalnu kartu izrađuju naši najiskusniji astrolozi
Sve tvoje tajne

Vašu natalnu kartu izrađuju naši najiskusniji astrolozi

Iskusne astrologinje Vesna Narat, Julijana Oremović i Vlasta Pečanić već desetljećima proučavaju sve tajne astrologije, a našem magazinu "Astral" daju poseban pečat. Obratite im se s povjerenjem, jer one samo za vas mogu izraditi sve vrste osobnih horoskopa i natalnih karata po promotivnim cijenama

Marlon Brando - volio je dobro jelo i piće, i žene i muškarce
natalna karta

Marlon Brando - volio je dobro jelo i piće, i žene i muškarce

Ženio se tri puta, no to ga nije sprječavalo da uživa u avanturama s drugim ženama, a nije skrivao ni svoje veze s muškarcima. Prvog Oscara osvojio je 1954. godine filmom Na dokovima New Yorka.
Meryl Streep - Rak vlada njenim emocijama, a Lav scenom
natalna karta

Meryl Streep - Rak vlada njenim emocijama, a Lav scenom

Majčinsku ulogu ostvarila je nakon tridesete godine, a četiri planeta u jedanaestoj, najnaglašenijoj kući horoskopa, simboliziraju njeno četvero djece. Oni su krenuli njezinim stopama