Lifestyle

Komentari 1

Victoria Beckham: Sve moje luksuzne statement torbice

Victoria Beckham: Sve moje luksuzne statement torbice

Hermes, Louis Vuitton, Chanel i Marc Jacobs samo su neke od torbica slavne dizajnerice koja ne izlazi na cestu bez nekog od IT modela pod rukom te ih nosi i uz casual kombinacije

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Priča o IT torbi: Moćna tehnika izrade kuće Bottega Veneta

Victoria Beckham počela je skupljati statement torbice kad je 2004. godine kupila svoju prvu Birkinicu. Danas ima više tih slavnih  Hermes modela: crnu, crvenu, narančastu, ljubičastu i bordo krokodilsku verziju.

Kolekcija torbi slavne dizajnerice procjenjuje se na čak oko 12 milijuna kuna, objavio je Who What Wear.

Već dvadesetak godina bivša pjevačica njeguje poslovni stil, no na početku je svoje Birkinice nosila u kombinaciji s vrućim traper hlačicama i majicama.

Hermesovu Kelly kombinira u istom tonu s modnim dodacima kao što su cipele, jer Victoria voli taj tradicionalni, klasičan stil formule sličnog tona.

Ima i jednu od najrjeđih Birkinica, ljubičastu od nojeve kože, repoznatljive po specifičnom reljefu. Cijena ovog modela kreće se oko 250.000 kuna.

Zašto ne imati sve u tonu: Victoria je neko vrijeme nosila snažne nijanse u total look varijanti.

Još jedna skladna kombinacija i Hermes Birkin 25 Himalayan White Niloticus Crocodile, ekskluzivan model, čija je cijena oko 2 milijuna kuna. 

Elegantan tamni outfit kombinirala je s legendarnim Chanel Classic Flap modelom koji ima prepoznatljivi lanac i proštepani motiv.

Louis Vuitton Graffiti Alma jedna je od onih torbi koje je oduvijek nosila u casual kombinacijama, s trapericama.

U njezinoj veličanstvenoj kolekciji skupih torbi je i model Marca Jacobsa s animal motivom, koju kombinira s klasičnom bijelom košuljom i širokim hlačama od odijela.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Priča o IT torbi: Moćna tehnika izrade kuće Bottega Veneta

POGLEDAJTE VIDEO Dean Kotiga: #ZAJEDNO24SATA

 

Najčitaniji članci