Lifestyle

Komentari 0

Virtualna moda sve je traženija: Odjeća samo za naše fotografije

Virtualna moda sve je traženija: Odjeća samo za naše fotografije

Poduzetnice iz Los Angelesa, Daria Shapovalova i Natalia Modenova, uskoro će kroz svoju aplikaciju prodavati programiranu odjeću brendova poput Alexandera McQueena, po super cijenama

Odjeća koju nose tek naši avatari i likovi s ekrana sve je traženija, a jedan od sistema rada su filteri kroz koje provlačimo vlastite fotografije. Na ovaj način radi i nova aplikacija DressX koju pokreće kompanija iz Los Angelesa.

- Zamislite da imate 15 godina, a nemate dovoljno novca za kreacije poput Alexandera McQueena uživo. Zato u digitalnoj modi možete nositi gotovo sve - komentirala je jedna od osnivačica projekta, Daria Shapovalova.

POGLEDAJTE VIDEO: Tenisice od konoplje i kukuruza

Ona i suradnica Natalia Modenova ističu kako svoj novi outfit možete predstaviti na svim mrežama, uključujući Instagram, YouTube i TikTok.

Naime, fotografija će biti korisniku na raspolaganju bez obzira na mrežu na kojoj je objavljuje.

Ukoliko naprave super realne kreacije, bit će gotovo nemoguće uvidjeti je li ta odjeća uistinu fotografirana na osobi ili je softwerski proizvedena. Sve skupa izgledat će poput proširene stvarnosti.

Cijene će biti atraktivne, dostupne svima, a već neko vrijeme kreiraju arhivu kreacija.

- Aplikacija će ujedno biti namijenjena kreatorima sadržaja koji ne žele trošiti dodatni novac na odjeću - zaključuje Shapovalova za dot.la.

Najčitaniji članci