Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Visoke čizme vladaju snijegom ali i zimskim kombinacijama

Visoke čizme vladaju snijegom ali i zimskim kombinacijama
4

Najčešće se nose na uske tamne traperice jer su atraktivne u svakoj prigodi, no odlično pristaju i uz kratke te poluduge suknje koje pokrivaju par centimetara čizme

VIDEO

Proslavila ih je Julija Roberts u" Zgodnoj ženi", a ove godine nose ih trendseterice poput Kate Moss i Sienne Miller te su postale obavezan dodatak svake modno osviještene žene. Za svaki dan ili one ušminkane, elegantne, ravne ili na petu čizme su najraznovrsnija ženska obuća, a one visoke modni su hit sezone.

Kako se sve mogu nositi?

Na uske traperice: Najzahvalnija kombinacija, jer vizualno sužava te stoji većini žena, a posebice onima koje ne vole nositi suknje. Traperice u mrkvu, posebno one tamnije boje odlično će se umetnuti u čizmu, izdužiti figuru te ju stanjiti.

S kratkim suknjama: Može biti riječ o ultra kratkoj minici ili suknji do pola bedra. Za oživljavanje kombinacije poslužit će vesele čarape, tajice ili najlonke zanimljivog uzorka, u bojama koje odgovaraju čizmama, kaputu ili torbi. Pristajat će ženama sa skladnom građom tijela.

Uz duže suknje: Najbolja je ona duljina koja će prekriti vrh visoke čizme. Iako mnogo žena misli kako na visoke čizme pristaju samo udobnije suknje, one fantastično izgledaju i na uskima, posebno ako materijal nije previše lagan, već od vune ili debljeg pamuka.

Sa širokim hlačama: Nekoć su se visoke čizme nosile gotovo isključivo uz hlače visokog struka i širokih nogavica, no ukoliko su čizme vrlo moderne i imaju mnogo detalja, bolje ih je sačuvati za uske traperice, tajice ili kratke suknje. Uz ovakav tip hlača preporučaju se klasične, retro čizme ili popularne 'kaubojke'. 

Ležerne kombinacije: S obzirom da su visoke čizme same po sebi upadljive, dobro će izgledati u kombinaciji s ležernim odjevnim komadima, poput dugačkih vesti i debelih čarapa zanimljivog uzorka. Jahaće hlače treba izbjegavati jer će dojam biti nezgrapan, a neće laskati ni figuri nižih žena. 

Elegantne verzije: S debljim najlonkama i elegantnim vunenim haljinama u elegantnim čizmama žene će izgledati vrlo seksi, pa je takav izgled prigodan i za doček Nove godine ili božićni party tvrtke u kojoj radite.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam
Talijanka Chiara Mangiatutto stigla u Karlovac pojesti pizzu od metra - mazala ju Nutellom!
POKUŠALA OBORITI REKORD

Talijanka Chiara Mangiatutto stigla u Karlovac pojesti pizzu od metra - mazala ju Nutellom!

Chiara je pokušala pojesti poznatu pizzu od metra kao 101. natjecatelj. Food influencerica stigla je sa Sicilije, a karlovačka pizza koju je mazala čokoladnim namazom sad nosi ime po njoj