Vizažist šminka žene s ožiljcima: Svaka od njih je prekrasna bez obzira na svoje 'nesavršenosti' | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 7

Vizažist šminka žene s ožiljcima: Svaka od njih je prekrasna bez obzira na svoje 'nesavršenosti'

Vizažist šminka žene s ožiljcima: Svaka od njih je prekrasna bez obzira na svoje 'nesavršenosti'

Na hvale vrijedan projekt odlučio se azerbejdžanski vizažist kako bi svakoj ženi s određenim nedostacima ili ožiljcima na licu pokazao da se sve može šminkom prikriti i ojačati samopouzdanje

VIDEO

Jedna od najčešćih opsesija danas je želja da izgledamo ljepše i mlađe. Zbog toga i postoji ogromna kozmetička industrija koja svako malo nudi nove proizvode koji 'će pokriti nesavršenosti i vratiti godine'.

POGLEDAJTE VIDEO: Unuka šminka baku

Pokretanje videa...

Baba makeup 01:23

Žene se šminkaju kako bi sakrile sitne nedostatke i time se bolje osjećale. Ali, nekima je zbog raznih ožiljaka i problema s kožom, to puno zahtjevniji zadatak, nego većini.

A prvaci u tom polju uljepšavanja su definitivno vizažisti kojima je cilj svakoj ženi pružiti najbolji mogući izgled. 

Anar Agakishiev (36), frizer i vizažist iz Azerbejdžana, na svojim društvenim profilima objavljuje fotografije prije i poslije žena raznih dobnih skupina, a uglavnom s ožiljcima na licu. Transformacije su izuzetne, a za svoj rad kaže da su u biti projekt.

Prekrasne transformacije dio su jednogodišnjeg projekta, rekla je njegova menadžerica Konul Seyidova, nadahnuta vremenom kada je Agakishiev šminkao prijateljicu u 60-ima koja je išla na vjenčanje i željela se osjećati mlađe i svježe. 

- Šminkao ju je i potpuno promijenio njezin izgled - rekla je Seyidova.

- Dragi moji prijatelji! Dragi svi! Svaka žena je prekrasna bez obzira na svoje 'nesavršenosti'. U stvarnosti, da ih prihvaćamo, svi bi bili puno sretniji sa svojim izgledom. Moja predivna prijateljica Selin Cigerci - napisao je uz objavljene fotografije transformacije.

Taj događaj je potaknuo ideju za novi projekt u kojem je sudjelovalo 12 žena - po jedna za svaki mjesec - čiju šminku radi besplatno prije objavljivanja dramatičnih transformacija na Instagramu, piše Bored Panda

Pet savjeta vizažistice za bolji i prirodniji izgled ovoga ljeta
Pet savjeta vizažistice za bolji i prirodniji izgled ovoga ljeta

Nakon projekta 12 mjeseci nedavno je pokrenuo i projekt u kojem šminka žene s ožiljcima i raznim nesavršenostima na licu kako bi pokazao da prava šminka može pomoći da se žene bolje osjećaju u svom tijelu i da su u pitanju samo prepreke koje se mogu prijeći ako postoji želja i volja.

Pogledajte još neke njegove uratke:

1.

2.

3.

4.

5.