Obavijesti

Lifestyle

Komentari 43

Vodič za osvajanje: Preuzmite inicijativu i dozirajte laskanje

Vodič za osvajanje: Preuzmite inicijativu i dozirajte laskanje
1

Iako one vole komplimente ne pretjerujte jer će zvučati isprazno, pokažite da vam se sviđa ali ne i koliko i nikako nemojte odmah podrediti cijeli život njezinoj pojavi

VIDEO

Kako bi sami sebi olakšali pristup ženama, a time i osvajanje, potrebno je malo mentalnog truda, no uspomene iz djetinjstva, poslovne ambicije, prijateljski i obiteljski odnosi sigurne su teme o kojima će se pripadnice ljepšeg spola rado raspričati. To su ujedno i dovoljno osobne, ali ne i preintimne teme za početak koje bi vrlo brzo mogle iznjedriti sasvim nove teme. Razgovor će se nastaviti, a poželjno je i da muškarac otvoreno iznosi svoja mišljenja. Tako ćete izbjeći opasnost da razgovor izgleda poput ispitivanja i steći njezine simpatije.

Ponekad preuzmite vodstvo

Žene vole muškarce koji znaju preuzeti inicijativu i to ih nije sram pokazati. Tako nemojte čekati da ona započne razgovor, predloži da popijete još jedno piće ili pojedete nešto, već otvoreno iskažite svoje želje bez straha da ćete previše pokazati koliko vam se sviđa. Naravno, ne trebate je molećivim tonom priupitati hoćete li se ponovno vidjeti, već jasno i glasno reći nešto poput "želim te ponovno vidjeti, odgovara li ti u subotu?".

Duhovitost je uvijek poželjna

Ako ste opušteni i doživljavate vaš spoj kao zabavu, manje su šanse da ćete se ukočiti i drugoj strani izgledati kao "čudak". Žene privlače muškarci koji se znaju zafrkavati na svoj račun kao i na račun drugih, a ako je vaš tip humora crn, nemojte se ograničavati. Izazovete li njezin smijeh, znajte da ste na pravom putu.

Zadirkujte

Jedan od najlakših načina da razgovor dovedete na razinu zavođenja i flerta je zadirkivanje žene. Naravno i u tome treba biti umjeren i ne ponašati se kao da ste s najboljim prijateljem koji vas poznaje godinama, već slušati ono što priča i na temelju toga postavljati provokativna pitanja.

Analizirajte

Žene vole osjećaj da ih se promatra i pokušava shvatiti, osobito ako iz te analize proizlaze komplimenti za nju. Recite joj što ste primijetili, primjerice da je pozitivna, intuitivna, duhovita ili inteligentna. Neka vaši zaključci budu ponajprije psihološke prirode, a ne samo komplimentiranje njenog izgleda.

Ne pretjerujte s komplimentima

Neutemeljeno laskanje i izlizane fraze nisu nešto što će zadiviti ženu. Radije joj recite da je zgodna, ima lijepe oči ili osmijeh te stanite na tome, umjesto da pola večeri provedete govoreći joj da je najljepša žena koju ste upoznali i slične velike izjave koje će joj zvučati kao samo jedna od vaših očitih zavodničkih rečenica.

Pokažite privlačnost

Povremeni dodir po struku ili nozi, smjeli komentar ili šapat na uho ženi će dati do znanja da ste zainteresirani za nju. Time ćete spriječiti mogućnost da vas doživi samo kao prijatelja. Ipak, nemojte biti napadni te je pipkati već na prvoj kavi jer time riskirate njezin bijes i potpuno odbijanje.

Nemojte sve odmah dati

Da bi joj pokazali koliko vam se sviđa te da uživate u njezinom društvu, ne morate "skakati" na svaki njezin poziv za druženjem. Zanemarite li svoj društveni život , postane li vam na početku odnosa ona prioritet te zovete li je 10 puta na dan, rezultirat će kontraefektom. Umjesto da je privučete, odbit ćete je. Žene kao i muškarci više cijene ono oko čega se moraju malo potruditi, a ne nešto što im je servirano na pladnju. To ne znači da morate igrati "igrice", već samo da je uklopite u svoj život umjesto da ga planirate prema njoj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Vrijeme idealno za roštiljanje: 12 recepata, ideje za marinade i top trikovi roštilj majstora
JEDITE KAO KRALJ

Vrijeme idealno za roštiljanje: 12 recepata, ideje za marinade i top trikovi roštilj majstora

Ne okrećite meso svakih nekoliko minuta. Svaki puta kada odrezak okrenete na roštilju, s njega kapaju sokovi koji ga čine sočnim, a odlučite li se za pripremu ribe, napunite je ružmarinom, origanom i kaduljom
Muzej Iluzija: Naših muzeja ima od Kine do Amerike, uskoro 50
SVJETSKO, A NAŠE

Muzej Iluzija: Naših muzeja ima od Kine do Amerike, uskoro 50

Do ljeta ćemo imati 50 muzeja i najveći lanac muzeja smo u svijetu, kaže tim iz Metamorfoze na čelu s Rokom Živkovićem i Teom Širolom. Ljudi vole edukativnu zabavu i iznenađenja