Obavijesti

Lifestyle

Komentari 4

Voli dominantne momke: 'Želim se predati u krevetu i napraviti sve što mi moj muškarac kaže'

Voli dominantne momke: 'Želim se predati u krevetu i napraviti sve što mi moj muškarac kaže'

Želim se prepustiti i znati da će i moje potrebe biti ispunjene. Ne bih bila zadovoljna s isključivom dominacijom, a da me potom ne dovede do vrhunca. To nije jednostrano, kaže Abbi

VIDEO

Biti submisivan u seksu ne znači nužno da je jedan od partnera lijen ili nezainteresiran. Iako ima puno muškaraca koji uživaju u podređenom položaju i dominantnim ženama, još uvijek ostaje nejasno zašto žene to žele i često ih se zbog toga naziva "lijenima". 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Omiljena poza otkriva kakav ste par 00:42

Nerijetko ostaje neshvatljivo i zašto bi žene uopće željele biti podređene s obzirom na borbu za ženska prava i feminizam. No to nema veze jedno s drugim, prenio je britanski Metro, jer se seksualne želje i fetiši ne preslikavaju na stvarni život. Jedna od žena, samo pod imenom Abbi, iznijela je svoje razloge zašto voli biti submisivna u seksu. One nemaju nikakve veze s njezinim željama u karijeri niti s nezainteresiranošću za seks. 

Prenosimo njenu ispovijest u cijelosti:

Zašto volim biti podređena?

Čula sam svaki bezvezni komentar, uključujući i onaj da je većina žena podređena u seksu zato što je lijena i ne želi aktivno sudjelovati u njemu. Seks je za mene jedina situacija u kojoj sam ja popustljiva. Radim na vrlo visokoj poziciji s puno stresa i autonomije - volim misliti o sebi da sam ljubazna, ali drugi kažu da sam zastrašujuća. 

Momci najviše vole seks ujutro, razlog za to je više nego dobar
Momci najviše vole seks ujutro, razlog za to je više nego dobar

Da, život je stresan, ja sam sama - svoje račune plaćam sama i nemam nikoga da se brine za mene u bilo kojem smislu. Zato u krevetu želim da se brinu za mene. Ne želim odlučivati, ne želim odgovornost. Dosta mi je brige o svemu i svakome (potječem iz velike obitelji) i u krevetu se želim predati, znati da, ako napravim što mi se kaže, da će se netko drugi brinuti za mene i moje potrebe. 

Treba mi partner koji mi može dokazati da može dominirati sa mnom i da je vrijedan moje submisivnosti. 

Klaustrofobična sam pa vezanje ne dolazi u obzir niti bilo koja druga vrsta slične dominacije. Meni treba netko tko će me zauzdati samo mirnim glasom ili pogledom. Ali to se ne događa samo tako. Ja se neću predati nekome samo zato što me netko zamolio da to učinim. Neću reći što traži od mene samo zato što to traži, ali dobar i kompatibilan partner će me "natjerati" da to kažem. 

Kao dijete sam nosila titulu dobrog djeteta - ali i tada mi se to činilo patronizirajuće. Zato mi je bio šok kad sam shvatila da me to napaljuje u seksu, kad mi je to netko prvi put rekao. Drugi primjer - na kraju večeri s mojim omiljenim ljubavnikom tijekom koje me ispipao ispod haljine tako da to nitko nije skužio, moja tolerancija je već bila vrlo niska. 

Iznenadite partnera i probudite strast: Ideje za bolji seks u autu
Iznenadite partnera i probudite strast: Ideje za bolji seks u autu

Izravno sam mu rekla da me odvede do vrhunca, a on je, vrlo tiho i odlučno odgovorio "nemoj mi nikad govoriti kako da te j....". Zvuči grozno, zar ne? Ali "radilo" je, jer mu vjerujem i on zna da se kocka s takvim riječima jer zna da mi to paše. Ne mogu zamisliti da mi itko drugi tako govori u takvim okolnostima. 

Za mene je submisivnost briga. Želim se prepustiti i znati da će i moje potrebe biti ispunjene. Ne bih bila zadovoljna s isključivom dominacijom, a da me potom ne dovede do vrhunca. To nije jednostrano. 

Ono što mene zanima je kako par koji je zadovoljan svojom vezom može u krevetu funkcionirati s takvim submisivno-dominantnim odnosom, a da to ne utječe na njihovu ljubav. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično
Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja