Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vrhunske kosilice i razne vrtne alate pronađite u Schedi

Tražite li vrhunske uređaje i usluge servisa iz područja poljoprivredne mehanizacije, komunalne opreme, šumarstva, hortikulture tvrtka Scheda ima najbolju ponudu

Foto: PR

Intenzivnim praćenjem potreba tržišta i neprekidnim usavršavanjem, Scheda se profilirala u tvrtku koja pruža kvalitetnu i pouzdanu uslugu i proizvode. Kosilice, strojevi i oprema za čišćenje, motori, poljoprivredna mehanizacija, električni alati najpoznatijih svjetskih brendova poput Husqvarna, Toro, Cramer, John Deere, Bosh, Airteca, Mio, Gardena... dio su onoga što Scheda nudi. Angažmanom stručnjaka za pojedina područja osigurana je vrhunska usluga u svim sektorima koje pokrivaju. Nositelji su ugovora o ovlaštenoj distribuciji i servisiranju u jamstvenom roku.  Profesionalnost, iskustvo te snaga i ambicija zaposlenika dugoročno su jamstvo jedinstvenog "Scheda koncepta". Tvrtka posluje s više od 1000 dobavljača, isključivo onih, dokazanih u pogledu kavalitete proizvoda, cijena i rokova isporuk, a takav odabir poslovnih partnera omogućava nam da kupcima ponude sigurnost. Kosilice bez pogona, samohodne, kosilice s okretom u mjestu, traktorske, stržnice i električne kosilice, rider kosilice, priključci za traktor samo su dio onoga što Scheda nudi.

Foto: PR

Trenutačno u akcijskoj ponudi u Scheda dućanu u Sesvetama, primjerice, možete naći vrhunsku Honda kosilicu modela HRS 536 SD po cijeni od 3990 kuna, što je ušteda od 1000 kuna. Uz ovaj model Honda kosilice košenje trave će biti nikad lakše i jednostavnije. Položaj ruku, paljenje... sve je savršeno prilagođeno. Upravljačka ručica prilagođena je svim uvjetima, a kosilica ima lako pokretni mehanizam za pokretanje. Koš za travu je lako podesiv i lako se prazni. Ima preklopni vijak, a plošno aerodinamično kućište lako je prilagođeno i za održavanje.

Scheda je partner projekta Urbani vrtovi te pomaže novim urbanim vrtlarima u njihovim prvim poljoprivrednim koracima. Tako je u travnju donirala kosilicu i alat korisnicima vrtnih parcela u Gradskom vrt Samobor, dok će vrhunsku kosilicu u svibnju donirati vrtlarima drugog Gradskog vrta u Velikoj Goric. Više o ponudi Schede pronađite na www.scheda.hr. 

Tema: Urbani vrtovi

Možda vas zanima i ovo:
Message