Obavijesti

Lifestyle

Vrtni namještaj u Osijeku obojali smo ekološkim bojama

Vrtni namještaj u Osijeku obojali smo ekološkim bojama
22

Bačelić eko boje, na uređenju Gradskog vrta u Osijeku, osvježile su stare palete koje će poslužiti kao vrtni namještaj. Više o Bačelić ponudi saznajte u članku.

Već 23 godine traje prisna suradnja i povjerenje obrtnika i Vas građana prema nama kao specijaliziranoj trgovini boja i lakova u gradu  Zagrebu. Svoju ponudu roba i usluga u programu materijala za završne radove u graditeljstvu te programu zaštite na radu pružamo svakodnevno od 07-19 sati u vlastitom moderno uređenom prostoru u Av.V. Holjevca 54  veličine 750 m2. Tvrtka Bačelić profi shop svakodnevno ulaže u znanje i nove tehnologije te je odavna kao takva prepoznata po svojoj izvrsnosti i profesionalnosti u pružanju svojih prodajno tehničkih i savjetodavnih  usluga prema građanima i majstorima iz područja premaza za zaštitu drva i metala, podova i zidova te materijala za sustavno rješenja za sanaciju i hidroizolaciju balkona, terasa i podruma, do garantirano najboljih sustavnih rješenja u programu toplinskih fasada. Uz bogatu ponudu materijala za graditeljstvo naša tvrtka je upotpunila police širokim asortimanom roba za zaštitu na radu kako bi naši izvođači radova mogli kvalitetno i pouzdano izvoditi svoje radove u raznim uvjetima gradnje i izvedbe radova. Zbog usvojenih visokih standarda u pružanju svojih usluga te sigurnosti i zadovoljstvu svojih kupaca tržište nas odavna prepoznaje i ukazuje nam svoje povjerenje tako da smo danas posve sigurno lider u prodaji boja i lakova za graditeljstvo i industriju, kao i u prodaji programa zaštite na radu . 

Svoju filozofiju poslovanja baziramo  na kvaliteti proizvoda, širini asortimana, dostupnosti robe te zadovoljstvu zaposlenika i svojih dragih kupaca kojima svakodnevno  u direktnom kontaktu nudimo samo kvalitetna i dugoročno najbolja i najpovoljnija sustavna rješenja. 

Svakodnevno se bavimo ažuriranjem akcija kako bismo udovoljili našim kupcima te bili što konkurentiji na tržištu. Trenutno iz bogate ponude izdvajamo veliku jesensku akciju  fasadnih sustava te svih vrsta fasadnih boja. Fasade su danas od velikog značaja posebice radi funkcionalnih razloga. Odabirom kvalitetnog fasadnog sustava ostvarujete brojne pogodnosti poput smanjenja troškova grijanja i hlađenja, zaštite okoliša, ugodnih uvjeta za život, zaštite od vanjskih utjecaja i sl. Kupnjom fasadnog sustava Jubizol ostvarujete 50% popusta na fasadni stiropor te gratis dostavu. Pri kupnji fasadnog sustava Capatekt iz programa Caparola ostvarujete dodatni popust 5% te za svaku 7x 25 kg Capatect završne žbuke poklanjamo 25 kg žbuke gratis.  

Uz brigu o poslovanju u svoje temelje smo duboko ugradili veliku dozu društvene odgovornosti te brigu o očuvanju prirode i zaštiti okoliša. Usvojeni međunarodni standardi ISO 9001:2008 te 14 000 već odavno su implementirani u sustav našeg poslovanja te služe kao vodilja na putu našeg uspješnog razvoja.

Pa stoga, ne lutajte gradom kada imate sve na jednom mjestu iz bogate ponude Bačelić profi shopa i ne zaboravite da život sa nama teče u svim bojama te da nema one boje koju nemamo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Gradski vrt Mandlova dobio svoju sportsku zonu
PROMO

Gradski vrt Mandlova dobio svoju sportsku zonu

U sklopu projekta Urbani vrtovi organizirana je sportska zabava u povodu otvorenja još jedne sportske zone u gradskim vrtovima – Novi travnjak sportske zone Gradskog vrta Mandlova isprobao je i gradonačelnik Milan Bandić – Gradski vrt Sveta Klara proglašen najuređenijim Gradskim vrtom Zagreba

Sočna piletina i kotlet s grilla za prste polizati za ljetni ručak
PROMO

Sočna piletina i kotlet s grilla za prste polizati za ljetni ručak

Ljeto je vrijeme kada nastojimo ručak pripremiti u 20-ak minuta. Donosimo recepte za sočnu piletinu i savršen kotlet s grilla uz Šafram začine koji će zadovoljiti i najistančanija nepca
Velika Gorica zelenija za još jedan prekrasan gradski vrt
URBANI VRTOVI

Velika Gorica zelenija za još jedan prekrasan gradski vrt

Zelenom akcijom projekta Urbani vrtovi svečano je otvoren drugi gradski vrt u Velikoj Gorici – otvorenju su prisustvovali gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić i zamjenik ministra poljoprivrede Tugomir Majdak