Lifestyle

Komentari 87

Vruća šaputanja - iskoristite ovo vrijeme i dajte mašti na volju...

Vruća šaputanja - iskoristite ovo vrijeme i dajte mašti na volju...

Iako telefoni skoro pa da ni ne postoje više i uvijek se možete vidjeti video pozivom, ipak ima nešto u tome kada se posvetite samo glasu, a i ovakav seks je idealan za sramežljive

Muškarci obožavaju kada im šapćete na uho preko telefona, a ako kažete da na sebi imate samo čipkaste gaćice i seksi grudnjak, dovest ćete ga do ludila. Čak 85 posto muškaraca želi vruće razgovore sa svojom djevojkom preko mobitela, pokazalo je istraživanje časopisa Cosmopolitan, a savršen je za sramežljive. Ako vam je u krevetu neugodno “prljavo” pričati, preko telefona ćete se ipak lakše opustiti.

Možete početi s jednostavnim pitanjem kao što je: Što imaš na sebi?, a ostatak vremena usredotočite se na disanje i razgovor. Nakon što ste se opustili, budite što rječitiji kako biste mu u detalje opisali što 'propušta'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vruća šaputanja idealna su prilika da partneru opišete i što biste voljeli u seksu, a kad je razgovor završen, pošaljite mu seks-poruku ili MMS. Ne samo da ćete probuditi strasti i da sasvim sigurno neće ostati dulje na poslu (ako baš ne mora) nego ćete razbiti rutinu i vezu učiniti otpornom na prevaru. 

Saznaj što zapravo želi raditi u krevetu

Nakon telefonskog seksa onaj pravi još više ćete iščekivati jer ste čuli što vaš partner potajno želi i voli. Telefonski seks tako postaje “prozor” u um vašeg partnera.

Morate se osjećati vrlo sigurno

Jedna od najvažnijih stvari je da vjerujete osobi s kojom se upuštate u seks preko telefona jer dijelite najintimnije maštarije. Ako se osjećate nesigurno, sve može otići u krivom smjeru.

Što detaljniji opis, to bolje - recite sve!

Kad je u pitanju telefonski seks, treba se usredotočiti na detalje kako biste partneru u glavi stvorili što bolju sliku. Recite točno gdje i kako to želite činiti, što imate na sebi, gdje se nalazite u trenutku kad s njim razgovarate i sl.

Najčitaniji članci