Lifestyle

Komentari 0

Za dodatnu razigranost: Tanku kosu 'oživite' mnoštvom slojeva

Za dodatnu razigranost: Tanku kosu 'oživite' mnoštvom slojeva

Prozračni pramenovi unijet će dodatnu dinamiku i razigranost u frizuru. Ovakva frizura dobra je i za one s gustom kosom, jer smanjuje njezinu težinu, a željeni oblik se može lako postići alatima za uvijanje

Slojevita ‘air cut’ frizura još je jedna u posljednjim trendovima za tanju kosu srednje dužine. Naime, ova frizura postala je hit na društvenim mrežama, a ovaj trend navodno dolazi iz Koreje. Riječ je o frizuri u nekoliko slojeva, a glavna su joj značajka pramenovi različitih dužina koji uz šiške uokviruju lice.

POGLEDAJTE VIDEO: Frizer radi hranu u kosi

Iako većina ‘air cut’ frizura ima ‘curtain bangs’ šiške čiji pramenovi ne idu preko čela, nego se razdvajaju na pola i sežu do uha, može se nositi i bez šiški.

storyeditor/2022-11-25/261892750_270133171751080_1239993721863964626_n.jpg

Kraći pramenovi imaju više volumena jer su lakši, pa ‘air cut’ pomaže tankoj kosi izgledati punije. Iako nije među najjednostavnijima za održavanje, isfenirana verzija izgledat će odlično, pogotovo uz dodatak pudera za volumen koji se stavlja na korijen kose.

Prozračni pramenovi unijet će dodatnu dinamiku u frizuru, kao i razigranost. Ovakva frizura dobra je i za osobe s gustom kosom, jer smanjuje njezinu težinu, a željeni oblik se može lako postići alatima za uvijanje iako je važno pripaziti da se kosa ne ošteti.

Najčitaniji članci