Obavijesti

Lifestyle

Komentari 9

Za izlete pune strasti: Praktični savjeti i najbolje poze za vruće vođenje ljubavi u prirodi

Za izlete pune strasti: Praktični savjeti i najbolje poze za vruće vođenje ljubavi u prirodi

Bez obzira jeste li u šatoru ili ste pronašli osamljeno mjesto u šumi, neka poze budu jednostavne. Nije pametno pretjerivati s akrobacijama kako ne biste morali zvati Hitnu pomoć dok ste 'usred ničega'

VIDEO

Bez obzira jeste li usred planinarenja ili ste se stisnuli u šatoru, nema ništa seksepilno u tome što se smrzavate. Birajte toplu, slojevitu i udobnu odjeću koju možete brzo skinuti i odjenuti, savjetuje seksualna terapeutkinja dr. sc. Tammy Nelson

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Omiljena poza otkriva kakav ste par 00:42

Osvrnula se i na neudobnost šatora pa savjetovala parovima da svakako ponesu nešto mekano što mogu staviti ispod vreće za spavanje, jer 'seks će tako zasigurno biti ugodniji'. Kaže kako je bolji izbor kupiti jednu veliku vreću za spavanje predviđenu za dvije osobe, nego dvije male. Na taj način se partneri mogu sklupčati jedno uz drugo i voditi ljubav u toplom okruženju.

Proljetno čišćenje ljubavne veze puno je važnije od čišćenja kuće
Proljetno čišćenje ljubavne veze puno je važnije od čišćenja kuće

- Ukoliko se redovit seks našao na rasporedu vašeg kampiranja, bit će vam potrebne neke dodatne stvari osim uobičajene opreme za kampiranje. Budite sigurni da su seks-igračke napunjene, a ponesite i dodatne baterije. Također, ponesite i lubrikant na bazi vode te nekoliko maramica za brisanje - savjetovala je seksualna edukatorica Gigi Engle.

Složila je listu stvari koje bi vam mogle zatrebati u trenucima strasti:

  • Prostrani šator koji će vas održavati suhima i omogućiti dobar protok zraka.
  • Odjeća koja se brzo suši.
  • Prostirka, jastuk ili zračni madrac za umetnuti ispod vreće za spavanje.
  • Omiljene seksualne igračke.
  • Dodatni jastuci i pokrivači za udobnost.
  • Lubrikant na bazi vode (paketići za jednokratnu uporabu su vrlo praktični).
  • Higijenske maramice i toaletni papir.
  • Kondomi, ako je potrebno.
  • Prirodni sprej protiv kukaca.
  • Zvučnik koji se spaja na mobitel - muzika pomaže u kamufliranju zvukova seksa, ali i u podizanju strasti.

- Neka bude jednostavno. Izbjegavajte sve što je previše komplicirano, koliko god se zabavno i avanturistički činilo. Bez obzira jeste li u šatoru ili ste pronašli osamljeno mjesto u šumi, neka vam seks poze budu jednostavne. Nije pametno pretjerivati s akrobatskim pozama kako ne biste morali zvati Hitnu pomoć dok ste usred šume - napomenula je Engle.

Nabrojala je i nekoliko najpraktičnijih poza za kampiranje i boravak u prirodi.

Prije i nakon seksa: Ovan i Lav su 'sprinteri', a Škorpioni i Blizanci maratonci - nikad dosta
Prije i nakon seksa: Ovan i Lav su 'sprinteri',  a Škorpioni i Blizanci maratonci - nikad dosta

Stojeći u psećem stilu

Ovaj položaj ne zahtijeva ležanje na zemlji, niti skidanje previše odjeće. Sve se može napraviti 'na brzaka'. Oslonac može biti drvo ili stijena.

'Tronogi pas'

- To je još jedna zgodna stajaća poza. Oba partnera stoje okrenuti jedan prema drugom pa jedan podiže nogu i obavija je oko boka drugog partnera. Ukoliko postoji razlika u visini između partnera, treba pronaći nešto u okolišu na čemu se može stajati, poput stabilnog kamena - savjetuje Engle.

Oralni seks

- Bilo da se radi o predigri ili glavnoj poslastici, oralni seks je izvrsna opcija kada ste u šatoru jer ne zahtijeva puno prostora. Možete se izmjenjivati ili biti u pozi 69. Poanta je u tome da nećete udarati glavom u vrh šatora. Međusobna masturbacija je također sjajna opcija, imajte to na umu - kaže Gigi Engle.

Poza žlica

To je i vođenje ljubavi i maženje u jednom. Ova poza ne zahtijeva puno prostora i može se prakticirati u vreći za spavanje. Oba partnera leže na boku, žena je leđima okrenuta prema muškarcu, a on odozada polagano penetrira. Osim osjećaja seksualnog zadovoljstva, partneri i dalje osjećaju bliskost i duboku emotivnu povezanost.

Ovi snovi najavljuju dolazak prave ljubavi u život - vrlo brzo
Ovi snovi najavljuju dolazak prave ljubavi u život - vrlo brzo

Lotus poza

Ovo je još jedna poza zgodna za šator. Muškarac sjedi na podu, a žena sjeda na njega raširenih nogu. Licem su okrenuti jedno prema drugome.

- Osim za sami seks, ova poza je odlična jer omogućuje partnerima raditi i neke druge senzualne stvari poput igranja bradavicama, ljubljenja vrata, itd.. Lotus poza je vrlo intimna i zaista može produbiti romantično iskustvo - objasnila je Engle, a prenosi mindbodygreen.com.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje