Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
60 komentara

Za ljubav uvijek morate biti sređeni, čak i kada šećete psa

Tijekom razgovora partnera/icu treba se gledati u oči 75 posto vremena jer kontakt očima stimulira jake osjećaje ljubavi. Ona će shvatiti da mu se sviđa, a njemu će se podići libido

Fotolia
Foto: Fotolia
60 komentara

Nikada ne možete dobiti drugu šansu da ostavite prvi dojam koji je iznimno važan kada upoznajte možda budućeg partnera, tvrdi Leil Lowndes, autorica knjige 'How to Make Anyone Fall in Love with You'.

- Znanstvenici kažu da se ljubavno sjeme često sije u prvih par minuta stoga je važno uvijek izgledati dobro. Uvijek budite dobro obučeni jer nikada ne znate gdje se krije vaš/a novi/a partner/ica. Čak i dok izvodite psa u šetnju netko vam može prići i reći „Kako lijepi pas. Kako se zove? I kako se vi zovete?“, objašnjava autorica.

- Svi smo čuli za onu staru 'ljubav na prvi pogled', a sigurno ste čuli i da vam je netko rekao kako se zaljubio u trenutku kada je drugoj osobi pogledao u oči. Iz tih tvrdnji možemo lako razbrati da su oči i pogled važni faktori za zaljubljivanje. Snažan pogled u oči stimulira jake osjećaje ljubavi. Držite kontakt očima 75 posto vremena koje provodite razgovarajući. Žene će kontakt očima shvatiti kao da su lijepe i da je muškarac zaintrigiran za njih, a muškarci neće moći dočekati da postanu intimni s vama jer im pogled u oči podiže libido. Ali zapamtite morate gledati direktno u njegove/njezine oči, ne obrve ili druga područja oko očiju, napominje autorica.

KNJIGA DANA I oni vole dopisivanje: Muškarci 'padaju' na kratke SMS-ove...

- Osim uspostavljanja kontakta očima, 'osvajači' se moraju povremeno i prijateljski osmjehnuti ženi kojoj se udvaraju. Kada joj priđete, nemojte koristiti klišej izraze. Prve riječi koje joj uputite trebale bi se odnositi na nju ili na trenutnu situaciju u kojoj se nalazite. Upitajte ju koliko je sati, komplimentirajte joj sat ili odjeću koju nosi, upitajte ju za smjer u kojem trebate ići i slično. Pravilo je da što je vaš ulet 'gluplji', to bolje. Što god da joj kažete ona će znati da je to samo isprika za pokretanje razgovora - ističe autorica.

KNJIGA DANA Žene brže stižu do vrhunca uz poze G-faktor i Slatko kajanje

- Žene također mogu napraviti prvi korak. Možete učiniti manje primjetan prvi korak, primjerice: široko mu se osmjehnite, uputite mu kratak, ali strelovit pogled, zaplešite sami, pogledajte u njega i prođite rukama kroz kosu i slično. Možete biti i izravniji pa ga upitati za upute u vezi nečega, polizati usnice dok gledate u njega, pokazati na stolicu i priupitati ga da sjedne i slično, nabraja autorica.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message