Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Za mladu kožu: Čišćenje i njega najvažniji su za lice tinejdžera

Za mladu kožu: Čišćenje i njega najvažniji su za lice tinejdžera
1

Linija Start iz Eisenberga sastoji se od sedam formula za čišćenje i njegu mlade kože koja se bori s novim izazovima kao što su pretjerano isušivanje, nepravilnosti i prištići

VIDEO

Brend Eisenberg Paris predstavio je jučer novu liniju Start u Orisu u Zagrebu, gdje je trenerica Dominika Kastzelan istaknula prednosti linije za mladu kožu:

- Prvi korak uvijek je adekvatno čišćenje kože u čemu pomaže Start Clean linija čiji se proizvodi s jednostavnim i učinkovitim tretmanima s ciljanim djelovanjem bore protiv štetnih utjecaja. Brzo i nježno uklanjaju nečistoće i šminku, ispravljaju nesavršenosti, uklanjaju prištiće i pripremaju vašu kožu za daljnje korake.

Dominika Kasztelan_International Trainer Manager & Beauty Expert / Eisenberg

Start Clean Pure Micellar Water, micelarna voda za čišćenje lica (100 ml / 175,00 kn) – učinkovito uklanja šminku i nečistoće, održava hidrolipidni film i vlažnost kože.

Start Clean Air Foaming Water, pjena za čišćenje lica (100 ml / 189,00 kn) – nježno, učinkovito i bez isušivanja čisti kožu sklonu nesavršenostima.

Start Clean Balancing Cleansing Mask, maska za njegu lica (50 ml / 249,00 kn) - upija višak sebuma i nečistoća, djeluje protuupalno i štiti od onečišćenja iz okoline. Čisti kožu bez isušivanja i smanjuje pore.

Start Clean SOS Blemishes, gel za lice (20 ml / 175,00 kn) - obogaćen aktivnim sastojcima s antibakterijskim djelovanjem i djelovanjem pilinga, ubrzava čišćenje prištića i poboljšava izgled kože.

Drugi, neizostavan korak u održavanju nježne, mladolike i zdrave kože je odgovarajuća hidratacija. Proizvodi Start Hydra linije sadrže formule koje pružaju idealnu i prilagođenu hidrataciju te obnavljaju barijeru kože.

Eisenberg Start linija

Start Hydra Balancing Oil Free Care, fluid za njegu lica (50 ml / 269,00 kn) - lagana tekuća formula koja sadrži prirodne aktivne sastojke za matiranje kože i ravnotežu izlučivanja sebuma. Pruža odgovarajuću hidrataciju koži sklonoj nesavršenostima.

Start Hydra Anti-Pollution Defence, krema za njegu lica (50 ml / 335,00 kn) - dnevna i noćna njega svilenkaste teksture koja pruža sveobuhvatno hidratantno djelovanje uz zaštitu od onečišćenja.

Start Hydra Moisturising Defence Mask, maska za njegu lica (50 ml / 269,00 kn) - ugodna kremasta tekstura koja se prilikom nanošenja pretvara u osvježavajući gel, a sadrži prirodne aktivne sastojke za zaštitu od onečišćenja iz okoline i za umirivanje i intenzivnu hidrataciju.

Proizvodi su dostupni u parfumerijama Douglas.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

Ivan Šarić i Zenzacija 03:46
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku
Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...