Lifestyle

Komentari 34

Zabolio je trbuh, otišla na WC i rodila - nije znala da je trudna

Australska manekenka Erin Langmaid (23) tvrdi kako nije imala pojma da je trudna jer je koristila kontracepciju, nije imala trudnički trbuh, jutarnje mučnine ni druge znakove trudnoće

Kći Isla i mama su dobro i uhodavaju se u zajednički život kojeg Erin do prije dva tjedna nije očekivala, piše Daily Mail. Erin iz Melbournea je cijelo vrijeme radila, a tvrdi kako je uzimala kontracepcijske injekcije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nije imala trudnički trbuh, jutarnje mučnine ni druge znakove trudnoće, a na dan kad se rodila Isla osjećala se loše. Nije primijetila da joj je odjeća tijesna.

- Ništa nije moglo naznačiti da je naša kći ovdje. Bio je to najveći šok u mom životu - kazali su Erin i njezin partner Dan Carty novinarima. Otišla je na WC, a deset minuta poslije u naručju je držala kćerkicu koja se rodila posve zdrava i težila je 3,6 kilograma. Dan je čuo da se nešto zbiva u kupaonici, ušao je i zaprepastio se.

- Čuo sam vrisak, otrčao sam i otvorio vrata jer sam se zabrinuo za Erin, a onda sam vidio bebu i pomislio: Čekaj malo, dvije su? Bio sam preplašen - kazao je Dan.

Isla je nakon poroda prestala disati i poplavila je, pa je Dan u panici nazvao Hitnu pomoć kako bi bebi spasio život. Djevojčica se rodila u 37. tjednu trudnoće, no ni on ni Erin nisu znali da je trudna.

Prema statistikama, jedna od 500 žena ne zna za trudnoću do 20. tjedna, a jedna od 2500 žena otkrije trudnoću tek kad krene porod. Novopečena majka tvrdi da nije bilo načina kako bi ranije doznala da je trudna, no ona i partner su s oduševljenjem dočekali ulogu roditelja i predivnu Islu.

- To je naš život i ne bismo ga mijenjali - kazala je. Unatoč nagloj životnoj promjeni, par se dobro snašao. Prijatelji i rodbina pomogli su im pripremiti dom za Islu, a sad su suočeni s izazovima roditeljstva.

Australski Daily Mail je prošlog mjeseca objavio reportažu o sličnom slučaju nenadane trudnoće.

Caity Mason (25) žalila se na bolnu menstruaciju te je otišla na Hitnu gdje su otkrili kako je otvorena 10 centimetara i rađa. Samo nekoliko sati poslije stigao je njezin sinčić Flynn. Bila je u 35. tjednu trudnoće, a medijima je rekla da je u potpunom šoku.

- Nisam bila sigurna hoću li uspjeti roditi, osobito bez ikakve pripreme. Inače sam uvijek dobro organizirana - kazala je.

Tijelo joj se nije promijenilo, nije se udebljala niti je zamijetila trudnički trbuh. Kazala je i kako nije mijenjala dnevnu rutinu.

- Bavila sam se sportom i odlazila u teretanu gotovo svakog jutra, ustvrdila je.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci