Lifestyle

Komentari 7

Zabrinuta djevojka: Bojim se da je netko bacio urok na obitelj

Zabrinuta djevojka: Bojim se da je netko bacio urok na obitelj

Svekrva slomila nogu, stalni problemi s radovima u kući i oko kuće, razni popravci, operacije i bolesti prate sve moje bližnje. Recite mi što da radim. Je li netko bacio neki urok na nas ili što je to?

Dragi Mevludine, 

preselila sam kod zaručnika i od tad nas stalno prati nesreća. Svekrva slomila nogu, stalni problemi s radovima u kući i oko kuće, razni popravci, operacije i bolesti prate sve moje bližnje. Recite mi što da radim. Je li netko bacio neki urok na nas ili što je to? Svi ćemo oboljeti na živce jer se loše stvari samo redaju. Hvala na odgovoru. 

šifra:  pomoć

Odgovor:

Vi ste gospođo po prirodi paničar. U vašoj obitelji jest napeto, vi i svekrva ste poput neprijatelja, obje se ponašate neprimjereno. Ja vas razumijem, muž je vrlo pozitivan, voli raditi i pažljiv je, a njemu je najteže s vašim i njezinim ispadima. Najbolje da malo spustite loptu. On majku voli na jedan, a vas na drugi način. Ova će napetost proći i sve će biti kao nekad. Vidim stabilizaciju u ovoj godini i veće zadovoljstvo kroz čitavu obitelj. Nikakve magije i uroka na vama nema. Sve te loše stvari su splet okolnosti. Vidjet ćete da će krenuti nabolje i da ćete biti zadovoljniji. Nemojte biti ljubomorni i situacija će se popraviti, osobito tijekom srpnja i prosinca. 

Najčitaniji članci