Obavijesti

Lifestyle

Komentari 9

Zadranin velikog srca potaknuo i druge da ponude pomoć, već se skuplja novac za pogođene

Zadranin velikog srca pokrenuo akciju: Pomozimo pogođenima!

Ubrzo nakon potresa u utorak, Zadranin Alen Perić ponudio je Petrinjcima i Sišćanima pogođenima potresom smještaj u svojim apartmanima, te pokazao kako veliko srce imaju građani u ovakvim nevoljama

VIDEO

Zadranin Alen Perić, u utorak neposredno nakon potresa na Facebooku je objavio da nudi smještaj obiteljima s djecom iz Petrinje koje su u strašnom potresu ostale bez krova nad glavom.

POGLEDAJTE VIDEO: Stravičan trenutak potresa od 6,2 Richtera u zagrebačkoj knjižari

Pokretanje videa...

potres knjižara 01:10

- Posjedujemo 10 apartmana u Zadru, obiteljima koje imaju malu djecu i ostali su bez doma u Petrinji, neka se jave za besplatni smještaj dok se ne riješi situacija. Ako ikako možete pomoći pomozite, ako ne možete proslijedite poruku dalje - poručio je, objavivši i broj svog mobitela: 091 3333 501. 

Status koji pokazuje kako  hrvatski građani u ovakvim situacijama uvijek imaju veliko srce i spremni su nesebično pomoći ljudima u nevolji, u vrlo kratkom roku podijeljen je preko deset tisuća puta, a ubrzo su se počeli javljati i ostali Zadrani spremni pomoći, koji pozivaju sve one koji imaju mogućnosti da učine isto. 

- Imamo dvije kuće u Mandrama, na otoku Pagu. Obitelji koje su ostale bez doma u Petrinji, neka se jave za besplatan smještaj dok se stanje ne popravi. Svaka kuća je opremljena za četiri osobe, javila se, među ostalima, Nina Paladina koju za pomoć možete nazvati na broj 091 299 6608, prenosi  portal 057 info.

Vrlo brzo nakon potresa Facebookom se počela širiti i vijest da je pokrenuta GoGetFunding kampanja  za Petrinju, Sisak i Strašnik. 

- Dva hrvatska grada - Petrinja i Sisak - te Selo Strašnik pogodio je potres u jutro 28. prosinca. Brojna domaćinstva imaju ozbiljnu štetu u svojim domovima. Potres je bio magnitude 5.3 po Richteru. Dan kasnije, 29. prosinca, još jači potres je udario isto mjesto. Ovaj je bio magnitude 6.3 po Rihteru. Ima mnogo ozlijeđenih, i infrastrukture kuća i zgrada su jako oštećene i urušene. Grad Petrinja je potpuno srušen i u kolapsu.Obitelji teže oštećenih domaćinstava ne mogu ostati u svojim domovima. Pomozimo im donacijom da barem malo ublažimo ovu bol, stoji u objavi, na kojoj je u utorak oko 15 sati bilo prikupljeno nešto više od 1100 eura. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje