Lifestyle

Komentari 1

Zagreb Burger Festival 2020.: Zelene oaze osigurat će distancu

Zagreb Burger Festival 2020.: Zelene oaze osigurat će distancu

Festival će trajati 11 dana i bit će otvoren od ponedjeljka do četvrta od 12 do 23 sata, zatim petkom i subotom od 11 do ponoći te u nedjelju od 11 do 23 sata

Zagreb Burger Festival održat će se i ove godine, od 2. do 13. rujna na Strossmayerovom trgu. Ovaj Burger Festival bit će peti po redu i održavat će se uz poštivanje svih epidemioloških mjere, naglašavaju organizatori.

POGLEDAJTE VIDEO:

Festival će trajati 11 dana i bit će otvoren od ponedjeljka do četvrta od 12 do 23 sata, zatim petkom i subotom od 11 do ponoći te u nedjelju od 11 do 23 sata, piše Telegram.hr.

Umjesto 27 kućica, koliko ih je bilo prošle godine, ove godine zbog pandemije bit će ih 14 te još tri food trucka. 

- Kako bi se posjetiteljima, sukladno epidemiološkim mjerama, osigurala distanca MBM Iris će ukrasiti lokaciju brojnim biljkama i tako stvoriti zelene oaze - kažu organizatori.

Na Zagreb Burger Festivalu sudjeluju Jamnica Gemišt&Nacho; truck, Staropramen Food Truck by RougeMarin i Hug&Punch; Coffe truck te Mate Janković, Ivan Pažanin, Marijo Mihelj, Marko Palfi, Goran Nišević i Marin Medak.

Slastice će pripremati pastry chef Robert Hromalić iz Le Kolača, a koktele Marin Nekić i Adrian Nejašmić. 

Nicolas Quesnoit će Strossmayerov trg pretvoriti u plesni podij zajedno s instruktorima iz svog Plesnog centra Zagreb by Nicolas.

Najčitaniji članci