Sendvič pod nazivom Extreme One Pound Beef Burger sastoji se, kako mu i naziv kaže, od gotovo pola kilograma mesa, a osim umaka i malo povrća uopće ne sadrži pecivo
Tajna mojih burgera je primjena samo domaćih sastojaka iz naših OPG-ova, od salate do brioš peciva, a meso je 100 posto juneće, tvrdi Renato Đošić koji meso priprema dan prije pečenja
Korisnica TikToka Maddie Goetz prikupila je više od 4,6 milijuna pregleda s videozapisom koji pokazuje njezinu metodu jedenja hamburgera i pomfrita, a tajna je u umaku koji će ih oboje povezati u super zalogaj
Zagreb Burger Festival u srijedu je otvoren na Strossmayerovom trgu, gdje će do 13. rujna svi ljubitelji burgera moći probati neobične i klasične okuse tih mesnih delicija, koje će pripremati chefovi i vrsni ugostitelji
Festival će trajati 11 dana i bit će otvoren od ponedjeljka do četvrta od 12 do 23 sata, zatim petkom i subotom od 11 do ponoći te u nedjelju od 11 do 23 sata
Više od 6 kilograma goveđeg mesa, gotovo 5 kilograma tijesta te 3 kilograma sira našli su se u ovom gigantskom burgeru koji je čak oko 56 puta veći od onog koji se standardno prodaje, a priprema nije laka
Frigane girice i srdele oduševile su mnoge Istrane, no gosti ne mogu preskočiti ni sočan burger od tune, pa se iznova vraćaju u ovaj novi riblji street food bar
Umjesto hambi peciva, uzmite velike rajčice. Ovakav obrok ima puno manje ugljikohidrata, a bosiljak i špinat ovom će jelu dodati pravi okus ljeta
Možda na prvi pogled izgledaju kao svima poznata jela, no većina bi se iznenadila kad bi doznala da je slasne i ukusne obroke moguće pripremiti i na veganski način. Donosimo tri recepta za sve vegane i zaljubljenike u eksperimentiranje okusima
Kečap i senf su kao dodaci sasvim ukusne kombinacije, no ponekad u kuhinji običnim klasičnim jelima treba samo jedna mala promjena da bi postali sasvim novo i još ukusnije jelo
Burger koji se poslužuje u turskom restoranu veličine je pizze i dolazi s krumpirićima, a sastoji se od ogromnog peciva, sira, zelene salate i rajčice te janjećeg mesa. Inače je predviđen za desetero ljudi
Sezona je roštiljanja, a mi vam donosimo četiri odlična recepta s kojima ćete oduševiti i najzahtjevnija nepca. No, ono što je odlično kod tih recepata jest to što se svi spravljaju od istog komada mesa
Ivan Zidar šest mjeseci stvarao je Mason burger i pri tom mantrao 'najbolji, najbolji'. Samo pecivo je razvijao tri mjeseca. Pobijedio je s njim u Zagrebu na Burgerfestu, a sada proglašen 28. najboljim u svijetu
Burgeri su gastronomski hit posljednjih godina, a na posljednjem izboru onih najukusnijih iz Europe našao se i Mason Burgers & Stuff iz Pule koji sadrži umak od marelice, pekmez od karameliziranog luka...
Blagdani su vrijeme kad nam svaki vikend netko pokuca na vrata pa je red da u takvim situacijama budemo spremni. U ovom članku donosimo nekoliko recepata za brze i ukusne zalogajčiće gotove u tren oka
TEŠKA ODLUKA Testirali smo 20 burgera na Zagreb burger festivalu. Bilo je svega, onih s tartufima, raznom divljači, mesom crne svinje, boškarina, pa i oni bez mesa
Owen Carey je u Byron, britanski lanac brze prehrane, došao proslaviti svoj 18. rođendan. Iako je osoblju rekao da je alergičan na mliječne proizvode, oni su ga uvjerili da je sve u redu. Umro je sat vremena kasnije
Sljedeći tjedan raskopčajte gumbe na hlačama jer na zagrebačkom Strossmayerovom trgu čeka vas raskoš prefinih burgerskih kreacija. Moći će se kušati i popularni Beyong proteinski burgeri
Daniel Pikl vodi prvu hrvatsku farmu jestivih insekata. Visokoproteinsko brašno od cvrčaka je 1000 kuna po kilogramu, a osim u salate i palačinke, može se dodati običnom brašnu. Pripremio nam je večeru iznenađenja...
Meso će kliziti ako je na njemu cijeli list salate - zato povrće sjeckajte na komadiće, a umak mažite samo na pecivo i neće biti kaosa na tanjuru, kaže kuhar iz Submarinea