Lifestyle

Komentari 0

Zagrebačko Fuliranje je ove godine organizirano na terasi Oleandar hotela Esplanade

Zagrebačko Fuliranje je ove godine organizirano na terasi Oleandar hotela Esplanade

Dvanaest ugostiteljskih kućica ponudit će najbolje okuse i mirise, a predstavit vam se Chefovi Mate Janković, Ivan Pažanin iz Chef’s Burgers, Mario Mihelj iz El Tora i mnogi drugi

Najpopularniji adventski događaj, Fuliranje, koji ove godine slavi deset godina, održat će se od 2. do 31.12. na zaista posebnom mjestu, na terasi Oleandar hotela Esplanade u Zagrebu. U njemu će sudjelovati dvanaest ugostiteljskih kućica koje će ponuditi najbolje okuse i mirise. Kako kažu organizatori, dostojne tako posebnog  mjesta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Predstavit će se već poznati Chefovi Mate Janković iz istoimenog Instituta, Ivan Pažanin iz Chef’s Burgers, Mario Mihelj iz El Tora i Chefica Ana Grgić iz hotela Esplanade. Uz sjajne barove Gingle Bells, Rakijarnicu i Acrobat Champagne&Wine, svoju će gastro čaroliju predstaviti i novodolazeći restorani Izakaya, Restač, Beg’s Plant Based Butchery i Esplanade, blagdanska edicija restorana Good Kut i Taika, čarolija iz arktičkog kruga. 

Organizatori su pripremili i izvrstan glazbeni program. Na Fuliranju nastupaju DJ-i Pepi Jogarde, Ozren Kanceljak Kanca i Zozo, Yogi Lonich, Joe Pandur i Nikola Marjanović, Kristijan Beluhan i Michael Kvorae s prijateljima. 

U pripremi je mnogo iznenađenja, a jedno od njih je humanitarna aukcija Zaklade Marina Čilića. Iznenađenja će otkrivati na društvenim mrežama - Facebooku i Instagramu.

Događanje će se održati uz poštivanje svih epidemioloških mjera. 

Najčitaniji članci