Obavijesti

Lifestyle

Zagrijte se uz super popuste iz dm-a

Zagrijte se uz super popuste iz dm-a
1

Mislite da se ne možete zagrijati? Provjerite uz super popuste koje vam je pripremio dm . Donosimo vam vijesti iz Svijeta prednosti koje će vam pomoći u odluci koja će vas od pogodnosti najbolje zagrijati

VIDEO

Mislite da se ne možete zagrijati? Provjerite uz super popuste koje vam je pripremio dm . Donosimo vam vijesti iz Svijeta prednosti koje će vam pomoći u odluci koja će vas od pogodnosti najbolje zagrijati do 16. prosinca 2017.

U zamjenu za 30 active beauty bodova osigurajte si popust od 30 % pri kupnji N-elements eteričnog ulja s mirisom čajevca, Holyplant kreme za učvršćivanje područja oko očiju i čak 40 % popusta pri kupnji L’Oreal maskare Volume Paradise.

Za 50 active beauty bodova možete ostvariti 20 % popusta pri kupnji svih Fisher Price igračaka koje su idealan poklon za najmlađe jer se uz njih mogu otisnuti na radosno putovanje učenja i zabave.

Ako još niste odlučili na što ćete potrošiti bodove, imamo još vijesti. Za 50 active beauty bodova možete ostvariti 30 % popusta pri kupnji:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
  • proizvoda branda Dash
  • boja za kosu i proizvoda za njegu lica marke L’Oreal
  • Remington proizvoda za oblikovanje kose
  • Oral-B proizvoda za njegu zubi
  • proizvoda marke Gillette namijenjenih muškarcima i ženama (osim patrona)
  • osvježivača zraka i mirisa za dom Airwick
  • proizvoda Bottega Verde (osim poklon paketa)
  • proizvoda branda Mustela
  • svih okusa Lino kašica 190g

Ne zaboravite!

Zamjenom bodova ostvarujete popust pri istovremenoj kupnji jednog ili više proizvoda! Prema tome, ako primjerice odlučite kupiti, tri različita okusa Lino kašica, u zamjenu za 50 bodova ostvarit ćete 30 % popusta na svaki od ta tri proizvoda.

Sve pogodnosti iskoristite aktiviranjem željenog popusta u dm-ovoj aplikaciji za pametne telefone (App Store i Google Play), a za više detalja o pogodnostima Svijeta prednosti pratite dm-ovu internetsku, Instagram i Facebook stranicu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Božićni feng shui: Drvce treba stajati u centru kuće i na jugu
ZA MIR I BLAGOSTANJE

Božićni feng shui: Drvce treba stajati u centru kuće i na jugu

Prema tradicionalnom vjerovanju drvce treba biti veće od najviše osobe u obitelji i postavljeno u središte doma, a svijeće na blagdanskom stolu pročistit će energiju

Kako biste vi reagirali? Ovo su definitivno najgori pokloni ikad
NEUGODNA PRIZNANJA

Kako biste vi reagirali? Ovo su definitivno najgori pokloni ikad

Božić je vrijeme darivanja. Sve nas muči ista misao - što pokloniti najmilijima. Bitna je namjera, a ionako što god poklonili, ne možete biti gori od nekih od ovih Twitteraša...
Bez bronzera i dodatnog jastuka nema party looka

Bez bronzera i dodatnog jastuka nema party looka

Za blistavu kožu na dugo očekivanom tulumu pomoći će spavanje na dodatnom jastuku koje sprečava zadržavanje tekućine oko očiju