Obavijesti

Lifestyle

Komentari 56

Zaljubljeni par iz djetinjstva se razveo da prime drugu ženu

'Sve je počelo tako što sam shvatila da Matt i ja nismo sretni pa sam mu predložila da se ili raziđemo ili probamo nešto novo. On je jedini muškarac s kojim sam bila', priča Ashley

VIDEO

Matthew i Ashley Lawrence sada imaju 33 godine, a zajedno su od kad im je bilo samo 15. Par se oženio prije pet godina, a dobili su troje djece prije nego je Ashley shvatila da 'nije zadovoljna' i da im se veza raspada.

Razgovarali su o tome probaju nešto novo, a otkad su upoznali treću partnericu, majku četvero djece Keilu Perez, i s njom dobili još jedno zajedničko biološko dijete, stvari kažu 'nikada nisu bile bolje'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:08

- Sve je počelo tako što sam shvatila da Matt i ja nismo sretni pa sam mu predložila da se ili raziđemo ili probamo nešto novo. On je jedini muškarac s kojim sam bila, a oduvijek me zanimalo i kako bi bilo biti sa ženom, ne samo zbog fizičkog aspekta veze, već sam htjela i prijateljicu s kojom mogu raditi sve što s mužem ne mogu - ispričala je Ashley čija ideja na početku ni Matta nije oduševila. 

- Nikad u životu sebe nisam vidio u poliamorfnoj vezi, za mene je oduvijek veza podrazumijevala muškarca i ženu - rekao je Matt.

POGLEDAJTE VIDEO O NJIMA:

Inače, poliamorfna veza ili poliamorija (višeljublje) podrazumijeva intimne odnose, romantične i/ili seksualne prirode, s više od jedne osobe, a uz znanje i pristanak svih uključenih. Razlikuje se od poligamije u tome što odnos s trećim partnerom ne uključuje ili ne mora uključivati brak.

Andrea je pomela konkurenciju na Rakijadi: 'Nije se ni stresla'
Andrea je pomela konkurenciju na Rakijadi: 'Nije se ni stresla'

Iako je na početku Matt bio skeptičan o uvođenju još jedne žene u njihov brak, promijenio je mišljenje prije dvije godine kad je preko interneta upoznao i zbližio se s Keilom Perez. Ubrzo nakon što su se sprijateljili spomenuo joj je poliamoriju.

- Ljubav prema muškarcu i ženi istovremeno nije nešto što mi je oduvijek bilo normalno, ali to se zbog njih promijenilo - rekla je Keila koja priznaje i da joj u početku ideja nije bila ugodna, pogotovo jer potječe iz vjerske obitelji.

Ona iz prijašnje veze ima četvero djece, a prije se, kaže, borila da kao samohrana mama uz posao podigne obitelj.

Otkud baba u babljem ljetu? Bila je vještica, brdo i paučina
Otkud baba u babljem ljetu? Bila je vještica, brdo i paučina

A kad se pristala pridružiti Mattu i Ashley, i njih su se dvoje razveli jer su, kažu, 'htjeli da odnosi između njih troje budu isti'. Premda im je sad s ukupno osmero djece kuća prepuna, jer na katu žive i Ashleyni roditelji, svi tvrde kako nikad nisu bili sretniji.

- Više je posla, ali je i više ljubavi, više djece, više zabave i više sretnih trenutaka i igre. Svi si međusobno pomažemo - kaže Ashley, a Keila dodaje kako ni jedna od njih nije 'prva ili druga žena već su ravnopravne, a i svu djecu tretiraju jednako'.

Nešto smrdi u autu: Vjeverica pospremila zimnicu pod haubu
Nešto smrdi u autu: Vjeverica pospremila zimnicu pod haubu

Matt je dodao i da svi troje zajedno spavaju u jednom krevetu, i to uvijek, kako ne bi bilo ljubomore.

I seks je puno bolji kad su uključene tri umjesto dvije osobe, Keila meni daje jednako ljubavi koliko i mi daje i Ashley, a i prema Ashley pokazuje jednako ljubavi kao ja - tako da mislim kako je sve prilično dobro 'zaokruženo' - zaključio je jedini muškarac u vezi.

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

09:31

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa