Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
187 komentara

Zamolio 8 prijatelja da ustanu: Oni su spavali s mojom ženom

Jedan britanski mladoženja vlastitu je svadbenu večeru iskoristio kako bi ponizio svoju partnericu i osmoricu prijatelja koji su navodno spavali s njom tijekom zaruka

Foto: Dreamstime
187 komentara

Za neke je vjenčanje najsretniji dan u životu, za druge, nažalost, prilika za iznošenje prljavog rublja. Jedan je britanski mladoženja tako vlastitu svadbenu večeru iskoristio kako bi ponizio svoju partnericu i osmoricu prijatelja koji su navodno spavali s njom tijekom zaruka. 

Koliko god ta priča bila neugodna, možda bi s vremenom bila zaboravljena da ju jedan od gostiju nije odlučio ispričati na televizijskoj emisiji Grahama Nortona u kojoj se ljudi natječu u pričanju anegdota iz života. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Sjedeći u crvenom naslonjaču, Shawn je tako privukao svačiju pozornost govoreći o tome kako se sve odvijalo:
- Na večeri, svi su počeli držati govore, a tada je mladoženja ustao i rekao: "A sada ćemo odigrati jednu igru". Zatražio je od gostiju da ustanu i preokrenu svoje tanjure naopako. Oni koji su ondje pronašli crvenu naljepnicu trebali su ostati stajati.

"Dobro pogledajte ovih osam muškaraca. Oni su spavali s mojom ženom dok smo bili zaručeni i sada tražim poništenje braka" rekao je mladoženja i napustio prostoriju.

Voditelj emisije Shawnovu je priču nagradio gromoglasnim aplauzom.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message