Lifestyle

Komentari 6

Zanimljivi posteri koji usrećuju zidove, ali i motiviraju ljude

Zanimljivi posteri koji usrećuju zidove, ali i motiviraju ljude

Za sve je "kriv" jedan rođendanski dar, šali se Ema Juretić, koja s dečkom Ivanom Dilberovićem izrađuje originalne moderne postere koji usrećuju zidove i ljude

Doublechekc everything, kažu mudri ljudi, ali i Ema Juretić, mlada Osječanka s dugogodišnjom zagrebačkom adresom. Po zanimanju je prvostupnica talijanskog i poljskog jezika i književnosti, a od diplomskog studija (kulturalni menadžment) preostalo joj je jedino obraniti diplomski rad, ali u duši je velika kreativka koja se obožava igrati riječima na papiru, šarati, brisati, pisati, prepravljati, uživati... Upravo je i citat “s pogreškom” s početka priče prvi izašao iz radionice Dilemma Posters. 

- Najbolji dio je reakcija i izraz lica kad ljudi shvate poantu postera. Zato ga obožavam - smijući se govori Ema koja je na ideju došla slučajno. Zapravo, ‘kriv’ je dar koji je dobila prije dvije godine. Poster. I to ne bilo kakav. Iskren, osoban, duhovit, upućen njoj i nigdje drugdje viđen. I ne samo da je nju oduševio nego i svakoga tko bi došao k njoj u stan. 

Najčitaniji članci