Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Zaplešite i zapjevajte još jednom uz najbolje od Chill&Grill vikenda

Zaplešite i zapjevajte još jednom uz najbolje od Chill&Grill vikenda

U svojoj završnici, Chill&Grill je pokazao zašto je već godinama najomiljeniji festival hrane, pića i dobre glazbe. Donosimo još jednom najbolje glazbene i gastro trenutke

VIDEO

Chill&Grill; program za Dan državnosti u subotu i nedjeljni koncert Soul Shadowsa grande su finale velikog spektakla koji se punih mjesec dana odvijao kroz digitalne platforme 24sata. Građani su i ovaj vikend proveli u najboljoj mogućoj atmosferi uz bogat program.

Podravkini chefovi pripremili su sjajne recepte za piletinu 'caprese' i riblje ražnjiće

Popularni kulinari Chef Zoran Delić i Mišel Tokić priredili su za završnicu Chill&Grilla; dva ukusna recepta za roštilj.

Zoran Delić složio je ražnjiće od plave ribe s mediteranskom salatom. Recept ovog zdravog i laganog jela kao i pripremu pogledajte u sljedećem videu.

Chef Mišel Tokić napravio je mali odmak od klasičnog stakea i ponudio nešto potpuno drugačije, sa sastojcima pristupačnim svima - piletinu caprese.


PRIPREMITE CAPRESE PILETINU

Pileća prsa začinite sa Vegetom Natur grill clasic i ispecite na roštilju sa obje strane. Pred sam kraj pečenja na odreske posložite narezanu mozzarellu. Kad se ona počne topiti složite pečene tikvice, a na vrh na ploške narezanu rajčicu. Sve skupa pospite sa natrganim bosiljkom i prelijte maslinovim uljem. Paralelno sa piletinom na ražnjić nabodite krumpir u kori skuhan skoro do kraja i prerezan na pola. Krumpir začinite sa soli i paprom, a tikvicu prije nego li je nabodete na ražnjiće začinite sa maslinovim uljem, acetom balsamicom, senfom, slatkom crvenom paprikom soli i malo meda. Na tavi rastopite maslac i stavite tortilju. Na jednu polovicu posložite polutvrdi sir, na sir stavite grah ili kukuruz, blagi ajvar, ponovo završite sa sirom, suhim vlascem i preklopite. Okrenite na drugu stranu da se i ona zapeče pa sve skupa servirajte na dasku za serviranje.

Sastojci:

  • 600 g pilećih prsa
  • Vegeta Natur grill clasic
  • 300 g mozzarelle
  • 4 tikvice
  • 4 rajčice
  • Svježi bosiljak
  • 200 ml maslinovog ulja
  • 350 g krumpira (manjih)
  • 50 ml aceta balsamica
  • 1 žlica senfa Podravka
  • 1 žlica meda
  • 1 žlica slatke crvene paprike
  • 150 g maslaca
  • 4 tortilje srednje veličine
  • 400 g polutvrdog sira
  • Grah Podravka ili kukuruz šećerac
  • Ajvar Podravka
  • Suhi vlasac Podravka
  • Sol
  • Vegeta Maestro papar

Nastup koji je probudio uspomene

Subota se nastavila s koncertom koji je mnogima pobudio uspomene. Iz splitskog Gradskog kazališta mladih odjekivali su hitovi grupe Dalmatino koji su samo za ovu priliku održali spektakularni online Live koncert za građane diljem Hrvatske. Bio je to njihov prvi koncert nakon što su na snagu stupile epidemiološke mjere.

'Neizmjerno smo sretni što ćemo zabavljati brojne slušatelje. Drago nam je što se polako vraćamo u normalu, s guštom ćemo svirati ujendo i naš prvi online koncert – izjavili su frontmeni grupe Ivo Jagnjić i Zdravko Sunara ususret ovom velikom glazbenom događaju. A kako je izgledao koncert pogledajte u slijedećem videu, zapjevajte i zaplešite još jendom uz pjesme koje pjevaju generacije.

I dok su hitovi Dalmatina odjekivali Splitom, u Zagrebu se se DJ-evi iz agencije Urbani Eventi pripremali na još jedan nastup u Swanky baru. Ovog vikenda nezaboravan glazbeni doživljaj izveli su jedan od omiljenih radijskih DJ-eva Dina Putrića i violinistici Avi Fay. Ovaj je duo u jedinstvenom party doživljaju spojio naizgled nespojivo te u skladu sa svjetskim trendovima donijeli su najbolju house glazbu u kombinaciji sa zvukom violine. A kako je izgledao savršeni ambijent house ritma pogledajte u videu.

Soul Shadowsi su nadmašili sami sebe

Zadnji dan Chill&Grilla; protekao je u istinskom doživljaju još jednog glazbenog nastupa grupe Soul Shadows koji je kao i do sada svirao s dvije adrese - krovova Zagreba i Amsterdama u sklopu glazbenog projekta CHILL & GRILL TENNESSEE MUSIC ROOFTOP SESSIONS. Soul Shadowsi sviraju još jednom za sve vas.

Ako vam nije dosta Soul Shadowsa dodatnu dozu live studio sessions videa pogledajte ovdje

Chill&Grill; je i ovog vikenda nagrađivao bogatim nagradama

U četvrtom krugu velikog nagradnog natječaja bogate i vrijedne nagrade osvojili su oni koji su bili najvještiji u spravljanju roštilja. Mladen Tkalec i Gordana Petrović, prva su dva sretna dobitnika koji su osvojili Pevexov roštilj na ugljen i set za roštiljanje, Chill&Grill; mix paket Podravka začina za odličan roštilj te Ravlić karticu za kupnju svježeg mesa za roštilj.

Sljedećih 8 najoriginalnijih fotografija nagrađena s Chill&Grill; duo paketom Podravka začina i Ravlić karticom za kupnju svježeg mesa su Vedran Cvijanovic, Saša Botički, Marijana Špehar, Antonija Došlić, Natali Lipić, Goran Abramov, Rome Marčelja, Ljubica Malarić. A posljednjih 40 kreativaca koji su osvojili Podravkine Chill&Grill; pakete začina za odličan roštilj su slijedeći: Matea Marjanović, Ante Buterin, Kristijan Lončar, Azra jenjić, Kristijan Borko, Mirjana Kauzlarić, Tifani Ban. Arijan Aleksić, Ivana Smolić, Milena Herold, Jurica Vulić, Andrea Užarević, Goran Latin, Katica Orsolic, Lucija Tolić, Željko Turalija, Hrvoje Oršolić, Vedrana Crnković, Indira Filipovic, Krešimir Paradinović, Mario Križetić, Jela Paradinović, Haris Hurem, Tina Božić, Ines Ovčariček, Romana Picek, Karla Deletić, Filip Španić, Igor Kovačić, Tomislav Harauzek, Ena Sladović, Zorana Banko, Josipa Žanić, Kristijan Mikolic, Ninoslav Večerić, Miroslav Varga, Irena Ivanović, Pavle Oravec, Ante Smolić, Jasna Orlić.

Objavljujemo i sretne dobitnike Jack Daniels natječaja: Josipa Katić, Antonia Dražić, Sabina Štrangar, Tomislav Juzbašić.

Ovogodišnji Chill&Grill; 2020. održava se u organizaciji 24sata i missGASTRO uz glavnog partnera Podravku. Partneri projekta su Grill MajstorVegetacoolinarika.comMesna industrija RavlićKTCPevex i Karlovačko.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje