Obavijesti

Lifestyle

Zašto je sokovnik na hladno prešanje bolji izbor od običnih sokovnika?

Zašto je sokovnik na hladno prešanje bolji izbor od običnih sokovnika?
4

Sokovnik na hladno prešanje jedan je od najučinkovitijih načina za ekstrakciju soka iz voća i povrća

Sokovnik polako i pažljivo iscijedi sok iz sastojaka, bez zagrijavanja, što znači da se hranjive tvari, vitamini i minerali u potpunosti zadržavaju u soku. Ova tehnologija hladnog prešanja čuva okus, boju i hranjive tvari voća i povrća, pružajući vam najukusniji i najzdraviji sok koji možete napraviti kod kuće. 

Naručite svoj sokovnik na hladno prešanje već danas i uživajte u 62% popusta! >> Kliknite ovdje da biste naručili uz promotivni popust. <<

Hladno prešani sokovi puno su bogatiji hranjivim tvarima od onih koji su napravljeni uz pomoć običnih sokovnika. Obični sokovnici koriste centrifugalnu silu da izvuku sok iz voća i povrća, što često dovodi do zagrijavanja soka i gubitka hranjivih tvari. Također, centrifugalni sokovnici često uništavaju vlakna i enzime koji su važni za zdravlje crijeva i probave. Hladno prešani sokovi su naprotiv bogati vlaknima i enzimima, koji podržavaju probavu i pomažu u održavanju zdrave ravnoteže crijevne mikroflore

 

Osim što zadržava hranjive tvari u soku, tehnologija hladnog prešanja također pruža dulji rok trajanja sokova. Kada se sok zagrije, on postaje podložniji kvarenju i može se brzo pokvariti. Hladno prešani sokovi mogu se čuvati u hladnjaku nekoliko dana bez da izgube svoj okus, boju i hranjive tvari. 

Naručite svoj sokovnik na hladno prešanje već danas i uživajte u 62% popusta! >> Kliknite ovdje da biste naručili uz promotivni popust. << 

Zbog razlike u gustoći hladno prešani sok se može razdvojiti na slojeve koji laganim miješanjem nestaju, što je potpuno različito od razdvajanja soka zbog oksidacije kod tradicionalnih, centrifugalnih sokovnika koji pri vrlo visokim brzinama sijeku namirnice miješajući ih sa zrakom. Centrifugalni sokovnici zbog velike brzine proizvode toplinu koja uništava nutrijente (posebno je osjetljiv vitamin C). 

 

Low-Speed Tehnologija hladnog prešanja - Jedinstvena patentirana tehnologija hladnog prešanja! Sokovnik sastojke lagano tješti, dok tradicionalni sokovnici pri velikim brzinama melju i sjeku sastojke što uzrokuje stvaranje topline te gubitak dragocjenih hranjivih tvari u soku. 

Naručite svoj sokovnik na hladno prešanje već danas i uživajte u 62% popusta! >> Kliknite ovdje da biste naručili uz promotivni popust. << 

Još jedna prednost sokovnika na hladno prešanje je ta da se mogu koristiti za izradu sokova od bilo kojeg voća ili povrća, a ne samo od onih koji su mekši i vodenasti. Ova tehnologija može izvući sok iz tvrdog i fibroznog voća i povrća, poput cikle i mrkve, što je teže postići sa centrifugalnim sokovnicima. 

 

Ukratko, sokovnik na hladno prešanje je najbolji izbor za ljude koji žele uživati u najzdravijim i najukusnijim sokovima koje mogu napraviti kod kuće. Hladno prešani sokovi su bogati hranjivim tvarima, antioksidansima i enzimima koji podržavaju vaše zdravlje 

Trenutno je jedan od najpopularnijih sokovnika na hladno prešanje dostupan za narudžbu putem web shopa euro-markt.hr s promotivnim popustom od 62%

Kupnja ovog sokovnika putem online trgovine je brza i jednostavna. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Evo kako rade dućani u nedjelju
DETALJAN POPIS

Evo kako rade dućani u nedjelju

Trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini, a trgovine i šoping centri sami biraju koje će to nedjelje biti. Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom pogledajte u našem detaljnom vodiču