Lifestyle

Komentari 20

Evo zašto mlađe muškarce privlače starije partnerice

Zašto mlađe muškarce privlače starije žene? Daju im slobodu, prostor ali i seksualno iskustvo

Nakon što su i mnogi slavni parovi dokazali da veza između mlađeg muškarca i starije žene odlično funkcionira, danas se više nitko ne čudi takvim vezama. Evo zašto te veze uspijevaju

Mnogi slavni parovi dokazali su da veza između mladog muškarca i starije žene odlično funkcionira. Nije novost da mlade muškarce privlače starije partnerice, a danas se takvim vezama više nitko ne čudi. Jer, danas su već prilično jasni razlozi zbog kojih se u takvim vezama može javiti snažna kemija, tvrde na portalu Pinkvilla.

POGLEDAJTE VIDEO: Dida Toni savjetuje muškarce kako da osvoje srce žena

Evo devet razloga koje su izdvojili: 

1. Starije žene su zrelije, iskusnije. Dakle, djeluju kao zaštitnice, staloženo i uravnoteženo.

2. Ne bave se tračevima. I ne opterećuju svog muškarca s njima. One su odrasle i znaju se nositi sa šuškanjima. 

3. Samouvjerene su i imaju razvijeno samopoštovanje. One biraju svoje bitke i ne živciraju se bespotrebno.

4. Seksualna zrelost starijih žena jedan je od najvažnijih razloga za to da su privlačne mladim i manje iskusnijim muškarcima. Mnogi mladići priznaju da su starije partnerice bolje od njih u krevetu. 

5. Njihova razina zrelosti pomaže da ne pretjeruju s inzistiranjem na bliskosti u vezi. One vjeruju svojim partnerima i poštuju njihovu slobodu. 

Commemoration of the Centenary of the end of the First World War

6. Starije žene su emocionalno zrelije. Tijekom ranjivog trenutka u vezi, one nemaju potrebu stvarati dramu koja muškarce često izluđuje. One mogu vladati svojim emocijama i ponašati se zrelo. 

7.  Upoznavanje starije žene je poput procesa učenja i stjecanja novih znanja svaki dan. Svakog trenutka s njima možete doživjeti novo iskustvo.

The Time of Their Lives World Premiere - London

8. Starije žene su zrelije i kad je u pitanju upravljanje novcem. Sklone su preuzimanju nekih novčanih obveza na svoja leđa, kako bi podijelile financijski teret u vezi. Ovo je još jedna karakteristika starijih žena koju muškarci jako vole. 

9.  Kad su oba partnera dovoljno zrela, u odnosu postoji međusobno razumijevanje i poštovanje. 

Najčitaniji članci