Lifestyle

Komentari 13

Zbog korone ostala bez prihoda pa prodaje nošeni veš: Ništa ne perem, samo pošaljem dalje

Zbog korone ostala bez prihoda pa prodaje nošeni veš: Ništa ne perem, samo pošaljem dalje

Nizozemka Yaela Vonk kaže da na portalu OnlyFans svaki mjesec zaradi pravo bogatstvo, a među najtraženijim predmetima su njezino nošeno donje rublje, čarape i plesne cipele

Prije nego što je postala go go plesačica na španjolskoj Ibizi, Yaela Vonk školovala se na prestižnom Kraljevskom konzervatoriju u Haagu. Bivša balerina, porijeklom iz Nizozemske, trenutno živi u Španjolskoj, a uslijed epidemije koronavirusa ostala je bez posla.

POGLEDAJTE VIDEO: Djevojke koje se bave Poledanceom nisu striptizete

No, nije mirno sjedila, kako bi preživjela, odlučila je otvoriti profil na mreži Onlyfans na kojoj je ispočetka objavljivala fotografije i video priloge. 

- Situacija je iznimno tužna, neke su tvrtke doslovno bankrotirale tijekom epidemije koronavirusa i jako mi je žao mnogih ljudi koji zbog ove situacije ostaju bez posla. Donedavno sam plesala po cijelom svijetu, najviše na Ibizi gdje su klubovi trenutno zatvoreni i neće se otvoriti sve dok se ne pronađe cjepivo - kazala je dodajući da su mnoge njezine kolege ostale bez posla. 

Na Instagramu ima više od 434.000 pratitelja, a u opisu profila predstavlja se kao 'Kraljica špage', no živi od sadržaja koji objavljuje na mreži OnlyFans. 

- Da nisam napravila ovaj zaokret u karijeri, ne znam kako bih preživjela. Nisam očekivala ovakav ishod, ni u najluđim snovima nisam očekivala da će toliki muškarci plaćati moj sadržaj. Naime, zaradim više od 600.000 kuna na mjesec, a osim fotki, moji fanovi najviše traže moje prljavo donje rublje - kaže dodajući da doslovno luduju za tim te što je rublje prljavije, to bolje. 

- Moji fanovi vole kupovati nošeno rublje, čarape, pa čak i smrdljivu sportsku obuću. Više mi perilica ni treba - nakon nošenja samo sve skinem sa sebe i šaljem dalje - govori dodajući da onda mora ići kupovati novo jer nema ništa na zalihi. Posao joj toliko dobro ide da planira kupiti kuću o kojoj je s plaćom plesačice mogla samo sanjati.