Obavijesti

Lifestyle

Komentari 13

Žene barem podsvjesno maštaju o seksi vampirima

Žene barem podsvjesno maštaju o seksi vampirima
1

Vampiri i seks neraskidivo su vezani još otkad je Drakula gricnuo Minu. Filmski serijal Sumrak u međuvremenu je osvojio nove generacije

VIDEO

Vampiri i seks neraskidivo su povezani još otkad je grof Drakula gricnuo Minu i Lucy. Filmski serijal “Sumrak” u međuvremenu je osvojio nove generacije, a psiholozi se još ne mogu složiti u čemu je tajna vampirske privlačnosti. Dok neki tvrde da veliki očnjaci simboliziraju penis, a ugriz seks, drugi smatraju da vampiri zavodljivost duguju svojoj jezivosti - žene ih žele, no istodobno ih se boje. Neki njihovu popularnost pripisuju i recesiji - oni su moćni, gotovo besmrtni i uvijek imaju kontrolu, što ih čini neodoljivo privlačnima u teškim vremenima. Kako god bilo, vampirski romani i filmovi pronašli su put i u spavaće sobe, od ljubavnih ugriza po vratu do razrađenih igrica u gotičkim kostimima. Malo neobičnosti dobrodošao je začin rutini pa sve dok se previše ne zanesu, parovi mogu mirno uživati u egzotičnim maštarijama, ne razbijajući glavu oko toga što vampire čini vječno neodoljivima. Neke teorije vampirske privlačnosti prilično su čudne. Prema Stephenu Marcheu, vampiri ovih dana doživljavaju vrhunac popularnosti jer “heteroseksualne žene podsvjesno žele spavati s homoseksualnim muškarcima”. No nisu svi ludi za vampirima - nekima su draža druga seksepilna čudovišta.

VUKODLAK: Ljubiteljice vukodlaka ne padaju na metroseksualce nego čeznu za punokrvnim, nedepiliranim mužjacima. Vaš idealni muškarac snažan je, strastven i izravan. Voli životinje i šetnje prirodom - za punog Mjeseca. Iako u “Wolverineu” i nije pravi vukodlak, Hugh Jackman utjelovio je njegov divlji šarm i osvojio ženska srca.

FRANKENSTEIN: Frankensteinovo čudovište zapravo je smislila žena, Mary Shelley. Iako nije pretjerano lijep ni pametan, Frankenstein ima prilično šarma. Snažnog, dobrodušnog muškarca koji malo priča i nije tako loše imati kod kuće.

LJEPOTICA I ZVIJER: bajka “Ljepotica i zvijer” mnogim je generacijama poslala dvojbenu poruku: volite li dovoljno svoje čudovište, ono će se pretvoriti u uglađenog princa. No u životu se to ne događa jer problematični tipovi s vremenom postaju sve gori.

MUMIJA: Sasušene kao bakalar, mumije većini žena nisu pretjerano seksi. No ako ipak žudite saznati što se krije iza tone zavoja, to bi moglo značiti da vam je od izgleda važniji novac. Iako star i oronuo, faraon je i dalje vrlo privlačan spoznzor.

ZOMBI: Možete li zamisliti život sa zombijem, lako ćete ga pronaći. On do sitnih sati visi u uredu, a uvečer se zablene u TV ili računalo, slineći i mumljajući. Jednostavan je za održavanje, no svojom predvidljivošću pojest će vam i mozak i živce.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument
EVO NA ŠTO PRIPAZITI!

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument

Kako biste bili sigurni da će se vaša volja provesti na način na koji želite, sastanite se s profesionalcem kako biste stvorili oporuku koja će biti od koristi vama i vašim najmilijima bez ikakvih zabluda i iznenađenja
Boja moći za svaki horoskopski znak: Saznajte koja je vaša
IDEALNA NIJANSA

Boja moći za svaki horoskopski znak: Saznajte koja je vaša

Od Ovna do Ribe, svih 12 znakova Zodijaka povezano je s različitim stvarima, kao što su određene kvalitete, karakteri, afiniteti, planeti, pa čak i boje