Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
169 komentara

Žene diljem svijeta otkrile su idealnu veličinu muškog ponosa

Velika većina žena je rekla da bi radije bila s muškarcem prosječnog izgleda, ali s velikim penisom, nego s lijepim muškarcem i nedostatnom 'opremom'. Trećini odgovaraju sve veličine

Dreamstime
Foto: Dreamstime
169 komentara

Ako ste ikada ženu pitali je li joj važna veličina vašeg penisa i ako vam je odgovorila da nije - ne govori vam istinu. Nadalje, ako ste je pitali kakvi ste na ljestvici, a ona vam je odgovorila normalan ili prosječan, mislila je da je mali, piše portal Rebel Circus

To ne znači da ste loši u krevetu i to se lako može nadoknaditi na druge načine. Prema nedavno provedenom istraživanju postoji idealna duljina penisa. 

Svjetski prosjeci

Na fotografiji su prikazani međunarodni prosjeci, koji se mogu jako razlikovati. Najveći prosjek je u Kongu, 18 cm (7.1 incha), a najmanji u Južnoj i Sjevernoj Koreji 9.65 cm (3.8 incha). 

Idealna veličina

Na fotografiji je prikazan prosjek idealne veličine koju su u istraživanju navele žene diljem svijeta. A u usporedbi s idealnom veličinom je stavljena i najčešća veličina penisa s kojom se muškarci hvale, a u biti nije istinita. 

Žene u Kanadi imaju najveća očekivanja, idealna veličina penisa im je 17.68 cm (6.96 incha), a najmanja idealna mjera je u Australiji 14.17 cm (5.58 incha).

Muškarci iz SAD-a lažu o najvećem prosjeku penisa pa navode da im je penis u prosjeku velik čak 18.39 cm (7.24 incha), a muškarci u Indiji se 'hvale' s povećanjem na 15.42 cm  (6.07 incha).

Pretjerivanje

Istraživanje je pokazalo da postoji velika razlika između onog što muškarci vjeruju da je idealna veličina penisa i onoga što žene smatraju da je idealno.

A što su žene rekle?

Idealna veličina penisa za žene je 16 cm. I na kraju, penis manji od 11,43 cm i veći od 27,4 centimetara okarakteriziran je kao 'nezadovoljavajući'. Čak 75 žena je reklo da su veličina i obujam penisa bitni, samo 35 posto voli sve veličine, a 57 posto smatra da što veći - to bolji. Velika većina žena, njih čak 87 posto bi radije izabrala prosječnog muškarca s velikim penisom, nego ljepotana s malim.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message