Lifestyle

Komentari 83

Žene podijelile 7 poza u kojima su napokon došle do vrhunca

Žene podijelile 7 poza u kojima su napokon došle do vrhunca

Za neke žene postizanje orgazma tijekom seksa može biti težak zadatak. Sada je sedam žena je progovorilo o svojim iskustvima i podijelilo u kojim pozama su napokon uspjele 'doći do cilja'

1. Misionarska poza

- Čitala sam o najboljim pozama za orgazam u časopisu i malo sam eksperimentirala s vibratorom. Zatim sam testirala svoja znanja s novim partnerom. Prije toga nikada nisam doživjela orgazam tijekom seksa, ali smo odlučili probati dobru staru misionarsku pozu s podignutim bokovima. Podigla sam kukove, kao da ću napraviti most, i uspjela sam. Sad koristim jastuk za podupiranje kukova i većinu vremena doživim orgazam. Također lako dođem do orgazma ako sam ja gore, to je nešto što sam shvatila eksperimentirajući s različitim partnerima - Tiffany Y.

Potrait of a handsome man seducing his lovely girlfriend

2. Obrnuta kaubojka

- Moj dečko ne može ostati 'tvrd' duže od pet minuta zbog čega mi je doista bilo teško doživjeti orgazam (nešto što još nisam doživjela u svoje 23 godine života). Toliko sam željela razumjeti tu senzaciju o kojoj sam čitala i slušala priče prijateljica. Shvatila sam da moj dečko najduže može izdržati u obrnutoj kaubojki. I, kroz pokušaje i pogreške, shvatili smo da mogu doći do orgazma ako mi trlja klitoris dok je u meni i 'nabija me' dovoljno snažno. Nas dvoje se radi toga osjećamo puno bliže i intimnije - Catherine L.

3. Prljavi ples

- Ovo bi moglo zvučati čudno (i je nekima od mojih prijatelja), ali ja sam prvi put doživjela orgazam tijekom seksa kad su mi noga 'visile' s kreveta (ili kauča, ovisno o tome gdje se odvija). Izgleda čudno, ali to je savršen kut jer mjesto na kojem on gura pogađa točno u G-točku. Upozorenje: ova poza zahtijeva i neke trbušne mišiće jer se stražnjica nalazi napola na krevetu, ali dostizanje vrhunca čini to vrijednim - Anonymous.

4. Kaubojka

- Godinama nisam imala problema s orgazmom, osim tijekom seksa. Bilo mi je lakše koristiti ruke (čak ni ruke mog supruga nisu 'bile dobre'). Prvi put sam postigla orgazam kad sam bila gore. Nešto je bilo u trenju, trljajući se o zdjelicu mog muža dok me vukao naprijed-natrag što me stimuliralo da dođem do orgazma. Još uvijek nismo sigurni je li pogodio moju G-točku. To je sljedeće na našem popisu - Ally W.

5. Podignuti kukovi

- Trebalo mi je dosta vremena i nekoliko muškarca da shvatim da do orgazma mogu doći dok ležim na trbuhu s podignutim kukovima (prirodno ili poduprtima jastukom). Ako muškarac ima manji penis, koristim veći jastuk tako da su mi kukovi podignuti više da on potiskuje pod većim kutom - Maria B.

6. Jedna noga na ramenu

- Moj novi dečko ima poprilično velik penis i isprva me to plašilo. Ali sada ga u potpunosti prihvaćam. Zajedno smo pronašli gdje se nalazi moja G-točka i isprobali gotovo svaku pozu. Ono što mi je konačno pomoglo je podizanje moje lijeve noge iznad njegovog desnog ramena - Cassie R.

7. Sporo i mirno

- Nisam uspjela doživjeti orgazam s bilo kim - za to mi je trebala ozbiljna veza i mnogo kemije kako bi došla do točke u kojoj sam se osjećala dovoljno ugodno da se opustim. Ono što funkcionira za mene je spori seks. Sviđa mi se kad se pogledamo i vidim da ga zadovoljavam. To me stvarno uzbuđuje. Također mogu doživjeti orgazam u misionarskom položaju kad polako penetrira, gleda me u oči i dodiruje u isto vrijeme - Katie K, prenosi Men's Health.

Najčitaniji članci