Obavijesti

Lifestyle

Komentari 31

Žene mole svoje muškarce da prestanu s odvratnom navikom

Žene mole svoje muškarce da prestanu s odvratnom navikom

To se treba promijeniti i žene više ne bi smjele dopuštati svojim muškarcima da se izvlače s lošom higijenom, već ih trebaju natjerati da se propisno peru, smatra Nadia Bokody

Iznimno niski standardi koje postavljamo za mušku higijenu još su samo jedan u nizu dvostrukih standarda koji postoje u heteroseksualnim vezama. Sve moje prijateljice ulažu veliki napor u pranje i uljepšavanje intimnog područja prije seksa. To uključuje stvari poput laserskog uklanjanja dlačica, tuširanja i sličnog, kaže stručnjakinja za seks Nadia Bokody.

POGLEDAJTE VIDEO (što poza u kojoj spavate govori o vašoj vezi):

Pokretanje videa ...

- Nažalost, većina žena s kojima sam pričala rekla je kako su imale partnera koji je u jednom trenutku rekao kako ne mirišu lijepo tamo dolje, iako održavaju osobnu higijenu na razini koja bi posramila mnoge muškarce - napominje Nadia.

Ono što ju najviše smeta kod te situacije je što se žene ispričavaju za tako nešto i na taj način opet preuzimaju krivicu, kao i u mnogim drugim aspektima veze, a svojim muškarcima dopuštaju da se ne operu prije seksa, piše The Sun.

Zaprepastili gledatelje: U ovim uvjetima žive reality zvijezde...
Zaprepastili gledatelje: U ovim uvjetima žive reality zvijezde...

- To se treba promijeniti i žene više ne bi smjele dopuštati svojim muškarcima da se izvlače s lošom higijenom, već ih trebaju natjerati da se propisno peru - dodala je.

U anketi iz 2018. godine pokazalo se da tek 84 posto muškaraca misli da je prati ruke nakon WC-a 'iznimno važno', dok to misli 91 posto žena, naglasila je i dodala kako mnoge žene u isto vrijeme na Redditu mole svoje muškarce da prestanu ostavljati gadne smeđe tragove na gaćama.