Obavijesti

Lifestyle

Komentari 45

Žene su otkrile što ih to najviše uzbudi i privlači kod muškaraca

Žene su otkrile što ih to najviše uzbudi i privlači kod muškaraca

Muškarac koji se naslanja na svoj skupi automobil, pokazuje skupo odijelo ili nabijene mišiće često je zapravo naporan. No, onaj koji sjedi sa strane i ne trudi se isticati, tako je seksi

VIDEO

Mislite da ste otkrili neki pokret ili pozu koja će raspametiti svaku ženu koju odvedete u krevet? Nije loše, no imajte na umu da su žene vrlo složene, te da takvi trikovi ne djeluju uvijek, dok postoje puno jednostavnije stvari koje ih pale. Evo što je o tome što ih najviše pali kod muškarca otkrilo 13 stvarnih žena: 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:41

1. Ruke

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Preciznije: Područje od vrha prstiju do lakta. Na primjer, ruke vozača, nonšalantno naslonjene na volan. Ruke nepoznatog muškarca koji svira kontrabas... Između pogleda na muške ruke i rečenice: 'Uzmi me', kod mene je vrlo tanka granica, kaže Erika (22). Naravno, ne treba zaboraviti ni na sve ono što s rukama možete raditi kad smo sami. 

2. Šumica

Ne ona na koju ste odmah pomislili, nego uredno podrezana, čista i mirisna muška brada. Ima nešto tako toplo i nježno u trenutku kad se obrazom naslonim na muškarčevu bradu. To je tako intiman trenutak za mene i uvijek se osjećam posebno u takvim trenucima, kaže Bri (22). 

10 stvari koje su ženama bitne kad traže supruga, i ne, izgled nije nikako na prvom mjestu
10 stvari koje su ženama bitne kad traže supruga, i ne, izgled nije nikako na prvom mjestu

3. Raščupan od buđenja

- Jako me pali kad moj dečko hoda oko mene u boksericama ujutro dok se sprema na posao. Obično je još raščupan i još mu se spava. Vjerojatno je stvar u tome da smo oboje tada posve prirodni i jednostavni, pa sve miriše na sirove strasti, kaže Heather (23). 

4. Pogled u oči

Dugotrajan kontakt očima, pun topline, razumijevanja i ljubavi, dok mu pričam o problemu koji me muči, ili svojim osjećajima. Time pokazuje da zna o čemu pričam i koliko mi je to važno. No, tanka je linija između toga da se to pretvori u buljenje - treba znati prepoznati trenutak kad treba skrenuti pogled, zagrliti me i napraviti nešto lijepo, kaže jedna sudionica ankete. 

5. Nespretni ples

Ako je čovjek spreman izaći na plesni podij i osramotiti se smiješnim plesnim pokretima - zovite me! Totalno je kul da muškarac odbaci granice i spreman je nasmijati me da bi me osvojio. Puno je lakše s takvim muškarcem nego s onim koji sve shvaća ozbiljno, kaže Holly (21). 

6. Dotjeran muškarac

Totalno me pali muškarac koji je dobro odjeven, što uključuje i one u odijelu, iako odijelo nije presudno. Sasvim prosječan muškarac koji se pažljivo dotjerao postaje zgodan i može me izbaciti iz cipela, kaže Sara (24). 

7. Puloveri, šalovi i kape

Volim kad zahladi, pa se muškarci odjenu slojevito. Privlače me muškarci koji su organizirani i mogu preuzeti svoj život u svoje ruke, pa zamišljam kako kombiniraju odjeću da bi im bilo ugodno i toplo. Štoviše, voljela bih da se mogu zavući pod kaput takvog muškarca i ušuškati u toj toplini, kaže Maia (22).

8. Dobar prema ljudima

Ako muškarac ohrabruje i potiče druge, to je znak da ima puno drugih, vrlo seksi atributa: pozitivan je, smiren, uživa u svojoj karijeri i iskreno je zainteresiran za uspjeh drugih. Zaključak se nameće sam po sebi: Zadovoljan je sobom i čini svijet boljim mjestom za život. A to je tako privlačno - kaže Rebecca (29). 

9. Kad razgovara radi razgovora

Volim kad je muškarac zainteresiran za razgovor i pokazuje da uživa u njemu, bez seksualnih aluzija ili očitih namjera da to odvede u tom pravcu. Atraktivno je kad muškarac može sudjelovati u inteligentnom razgovoru, kaže Maddie (23). 

10. Dubok i hrapav glas

Treba li reći još nešto o tome, osim da to odaje dojam o tome da je muškarac snažan i ozbiljan, kaže Kerry (26). 

Fotolia

11. Ako zna s rukama

Opet - ne onako kako vi mislite, nego ako zna nešto popraviti po kući, poput vrata ormara koja zapinju, slavine koja curi, da ne govorimo o tome ako zna očistiti računalo od virusa. To je tako 'muški',. slatko i seksi, kaže Amy (32). Ukratko, ako želite zapaliti ženu, pokažite joj alat u garaži.

12. Siguran u sebe

Muškarac koji se naslanja na svoj skupi automobil, pokazuje skupo odijelo ili nabijene mišiće često je zapravo naporan. No, onaj koji sjedi sa strane i ne trudi se isticati, tako je seksi! To pokazuje da je siguran u sebe i ne osjeća potrebu da se pokazuje, kaže Mariel (29). 

Žene otkrile koliko često dožive orgazam, mogli biste se šokirati
Žene otkrile koliko često dožive orgazam, mogli biste se šokirati

13. Kad je strastven

Kad muškarac živo govori o stvarima koje ga vesele i koje voli, ja se rastopim. Jednom sam predložila momku da izađemo na spoj nakon što mi je oduševljeno pričao o motivacijskom pismu za koledž koji je upisao. Moram priznati da mi je izbor koledža bio malo čudan, ali razumijete što mislim - strast me ponijela, kaže Erin (25), u anketi za Men's Health. .     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje