Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

'Žene žele da im nokte uredim kroz otvor za poštu u vratima'

Priznala je, iako ideja takvog uređivanja noktiju nije loša, ne bi riskirala jer joj je sigurnost obitelji ipak na prvom mjestu. No, neki su to shvatili ozbiljno, čak su se osjetili pozvanima

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Zaboravite WC papir, Španjolci gomilaju vino, pivo i čokoladu

Manikerka Tasleem Yasir (40), majka troje djece iz Belfasta, bila je očajna kada je zbog pandemije morala zatvoriti svoj salon za uređivanje noktiju. Ostala je bez prihoda, no nije bila dugo u tjeskobnom raspoloženju, zahvaljujući suprugu koji ju u takvim trenucima pojačano nasmijava.

Suprug Raja dobro ju je nasmijao gurnuvši prste kroz otvor za poštu na ulaznim vratima. Pozvao je 'gospođicu' da mu se pozabavi noktima. Tasleem se razvedrila pa dovukla stol i sav pribora do vrata, navukla rukavice i uredila mu nokte. 

Pogledajte kako je to izgledalo:

Snimao ih je 16-godišnji sin Mohammed pa je objavio tu snimku na društvenim mrežama. Iako je to bio video koji je samo trebao zabaviti publiku, uslijedio je 'stampedo' poruka žena koje silno žele imati uređene nokte tijekom izolacije, jer se tako osjećaju bolje, i to je sasvim u redu - svatko si olakšava ova teška vremena kako zna i umije.

Žene silom žele na uređivanje noktiju: 'Glupost ne jenjava...'
Žene silom žele na uređivanje noktiju: 'Glupost ne jenjava...'

Tasleem se prisjetila straha kojeg je osjetila kada je ostala bez posla, a i trenutka kada ju je muž nasmijao.

- Bila sam jako zabrinuta kao samozaposlena majka koja je ostala bez posla. Brinula sam kako ću prehraniti obitelj tijekom narednih mjeseci. Suprug je vidio da sam zabrinuta pa me je želio nasmijati i razveseliti. Dok je čistio prilaz kući, gurnuo je prste kroz otvor na ulaznim vratima za poštu i rekao: 'Oprostite gospođice, možete li mi urediti nokte?' - ispričala je.

Guess who is recovering me. 😎

Objavljuje Tasleem YasirPetak, 13. ožujka 2020.

Kaže kako je suprug zna nasmijati kada je to potrebno.

- Smijali smo se tome. Krenula sam mu uređivati nokte i moram reći da je bio vrlo strpljiv, čak ga je manikura jako dojmila - nastavila je.

Priznala je, iako ideja takvog uređivanja noktiju u ovim kriznim vremenima nije loša, ne bi riskirala, jer ipak joj je sigurnost obitelji na prvom mjestu. No, neki su to shvatili ozbiljno, čak su se osjetili pozvanima.

'Izgubio sam njuh i okus, a bez testiranja bih prehodao koronu'
'Izgubio sam njuh i okus, a bez testiranja bih prehodao koronu'

- Mnogi moji klijenti su zapravo povjerovali da sada radim na taj način i pokušavali su rezervirati termine. Zahtjevi mi dolaze sa svih strana - rekla je i dodala da su joj mnogi rekli kako ih je dobro nasmijala i zahvalili joj na tome.

Sada, kaže, razmišlja napraviti sličan video, ali sa trepavicama, jer se i time bavila prije korona virusa, no samo mora dokučiti kako to izvesti i nagovoriti supruga da bude 'klijentica', prenosi Daily Mail.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Ljudi kao ludi naručuju s online shopova high-street brendova

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA sa Robertom Knjazom:

Pokretanje videa...

00:25
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti