Obavijesti

Lifestyle

Komentari 13

Ženstveni trendovi: 7 haljina koje ćemo nositi ovo proljeće

Romantika se vraća u punom sjaju, što možemo zahvaliti prekrasnim, raznolikim krojevima haljina koje će vladati sljedeće tople sezone. Provjerite imate li već koju u svom ormaru jer retro je zakon

VIDEO

Paleta hit krojeva ima prijedloge za sve stilove, bez obzira radi li se o minimalističkoj, romantičnoj, kičastoj ili pak boho garderobi. Ponuda je moćna, jer su se dizajneri, a onda i high-street dućani, pobrinuli za raznolikost boje, kroja i forme. Nema više izgovora, haljina je stilski dostupna baš svima.

Očita je i oduševljenost nijansama, jer nakon tamne zime i sivih dana, sve što proljetnoj garderobi treba je nadogradnja nekim efektnim pigmentom. Među njima su puf rukavi, točkasti uzorak, uske i široke forme, klasične kragne, kukičani pamuk te haljine sa zanimljivim perforacijama.

Foolish long sleeve mini dress

Točkice, kao slavni infantilni uzorak, uskoro nam stiže u cool večernjoj varijanti inspiriranoj osamdesetima. Crno-bijele su nenametljive, skladne i imitiraju onu slavnu jin i jang ravnotežu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Polo haljina Tommy Hilfiger

Polo majica ima i svoju veliku sestru - jednostavnu haljinu u više dužina. Praktična i slatka, ova je kreacija savršena za proljetne kave i druženja te se savršeno slaže s tenisicama i ostalim sportivo dodacima. No, ona samo glumi sport, idealna je za ljenčarenje na suncu.

Bright of Way Multicolored Crochet Dress Nasty Gal

Ljetni festivali, Woodstock i hipiji inspiracija su za scenu eteričnih haljina u bojama. Slatki dizajn podsjeća nas na ručni rad baka i prabaka, koji dobiva novi život u formu ležerne haljine za svaki dan. I može se nositi na traperice ili neku drugu haljinu.

Women Boho Cute Square Neck Solid Puff Sleeve Midi Long Dress


Puf rukavi sele se s bluza i košulja na haljine. Na romantičan način ističu gornji dio siluete i omekšavaju je, naročito u simpatičnim, sunčanim nijansama kao što su žuta i narančasta.

Jednostavna haljina shop-skye.com

Minimalizam ima svoju vjernu publiku te ignorira trendove i ove sezone. Jednostavna haljina idealna je u svim nijansama i kolorističkim kombinacijama te podložna promjeni stila kroz razne modne dodatke.

Y.A.S maxi dress with balloon sleeves in blue floral Asos

Haljina s ukrojenim volanima dolazi ne samo u dugačkoj, već i kraćoj varijanti. Lepršava je i udobna, podsjeća na proljeće u punom smislu te nosi nježan cvjetni motiv.

ASOS DESIGN knot front cut out knitted midi dress

Hit večeri definitivno je haljina s izrezanim dijelovima, smještenima oko struka. Da dojam bude kompletniji, kroj je uski, iako će se u ponudi high-street brendova naći i širi modeli, sa zvonolikom suknjom.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

Ivan Šarić i Zenzacija 03:46
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine

Neke trgovine danas neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme

Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati
PRISTOJNO PONAŠANJE

Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati

Baš kao kod kuće, i hoteli imaju brojna pravila ponašanja, to je suživot te je bitno pokazati poštovanje prema osoblju, nisu oni ničije sluge. Stručnjak u hotelijerstvu podsjeća na pristojnost
Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje