Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Život sa sestrom čini muškarce boljim budućim supružnicima

Život sa sestrom čini muškarce boljim budućim supružnicima
1

Muškarci koji imaju sestre puno su bolji bračni partneri od onih koji su odrasli sami ili s braćom, ali su ženama manje privlačni u trenucima odluke o stalnom vezivanju

VIDEO

Muškarci koji nisu odrasli sa sestrom ne mogu shvatiti zašto im žene predbacuju da su krivi te da ništa ne shvaćaju jer jednostavno ne poznaju jezik žena, pokazuje studija objavljena u časopisu Društva za psihološke znanosti. Muškarci odrasli s braćom češće prigovaraju svojim partnericama i puno pričaju o sportu, dok oni koji su imali sestre žele razgovarati i o svojim osjećajima te problemima. Budući da su to naučili dok su odrastali, takav razgovor im ne predstavlja nikakav problem.

Problemi u kupaoni

Muškarac uvijek zaborave spustiti WC dasku, a ženama je jednostavno dosta slušanja isprika od tome. To je za njih znak poštovanja.

Podjela na muške i ženske stvari

Često je problem otići u dućan kada treba kupiti isključivo muške ili isključivo ženske stvari. Manje ustručavanja oko kupnje takvih stvari imat će muškarac koji je čitav život uz sebe imao "žensku ruku".

Tatine kćeri

Muškarac koji je živio sa sestrom gotovo sigurno neće odgojiti tatinu kćerku, jer je uz svoju sestru to proživio. Oni koji su odrasli s braćom lako bi mogli razmaziti kćeri i pretvoriti ih u mezimice. 

Modno osviješteni muškarci

Većina muškaraca nema istančan smisao za modu, a sestre su im u ovom slučaju mogle pomoći samo ako su bile modno osviještene.

Znaju kako ljubiti

Muškarci sa starijim sestrama imali su priliku od sestrinih prijateljica naučiti kako se ljubiti. Muškarci imaju upravo najviše takvih iskustava.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere
DRŽITE IH NA OKU!

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere

Ovisno o karakteru i karakteristikama svakog znaka, astrologija otkriva razne sklonosti koje ponekad i nisu javne te ih je teže uočiti, naročito u ljubavnom odnosu

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam
Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'
KONKURENCIJA JE PREVELIKA

Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'

Naime, u blizini Le Kolača je otvoren i Boogie Lab koji ima veliku pekarnicu i jela za brunch, što je i on osmislio u ponudi Le Kolača. Događalo se čak da gosti Boogie Laba s njihovim jelima dođu u Le Kolač