Lifestyle

Komentari 1

Život sam posvetila svojoj djeci no jako se brinem za svoju kćer

Život sam posvetila svojoj djeci no jako se brinem za svoju kćer

Nakon više propalih veza, sada ima muškarca, no nesigurna je. Hoću li doživjeti njenu udaju, hoću li vidjeti njezinu obitelj, doživjeti da je sretna i sređena?

Dragi Mevludine, 

jako sam zabrinuta za svoju kćer. Moj život je bio sve, samo ne dobar i lak, ali sam nalazila snagu u ljubavi i brizi za svoju djecu. Sada su oni odrasli ljudi, sin ima svoju obitelj, ja sam u mirovini. Brine me budućnost moje kćeri. Nakon više propalih veza sada je u vezi, no boji se da ona neće imati budućnost i perspektivu kakvu ona želi. Brine me i njezina fnancijska budućnost. Hoću li doživjeti njenu udaju, hoću li vidjeti njezinu obitelj, doživjeti da je sretna i sređena? Hvala vam na odgovorima i savjetima. 

šifra: lijepa starost

Odgovor:

Vaša kći je dosta tašta, ponekad se čini da joj nitko i ništa ne odgovara. Uvijek je nezadovoljna, zaljubljive je prirode i nažalost njoj se ljubav nikada ne uzvraća jer nailazi na pogrešne muškarce. Treba se malo smiriti i razmisliti što zapravo želi od života i kako do toga doći. Vidim da će u idućoj godini imati više samopouzdanja (koje joj nedostaje) i da će joj krenuti nabolje.

Bit će ozbiljnija i staloženija za obostranu ljubav nje i njenog dragog te za zajednički život. Ona ima gastritis koji je nastao zbog živciranja, ali i povremene glavobolje od spondiloze i niskog tlaka. Uz savjete liječnika i lijekove vidim da će biti dobro i da će se osjećati zdravo. Za četiri godine vidim vam svima stablilizaciju i napredak na svim poljima i u cijeloj obitelji. Sretno i javite se.

Pišite Mevludinu: Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u Astralu.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci