Lifestyle

Komentari 5

'Prodala bih svoju kuću, no moj je dečko skroz nezainteresiran'

'Prodala bih svoju kuću, no moj je dečko skroz nezainteresiran'

Željela bih prodati kuću na moru i odseliti s kćerkom u Ogulin, no nisam sigurna hoću li financijski sve to izdržati. Željela bih i da dečko ide sa mnom i da mi oko svega pomogne

Dragi Mevludine, 

zanima me prodaja nekretnine na moru koja se nalazi sto metara od mora, a ima svega 418 m2. Hoću li je uspjeti prodati? S tim bih novcem željela kupiti drugu nekretninu i odseliti s kćerkom u kuću u Ogulin. No bojim se da tu kuću neću moći održavati, a i dijete moram školovati.

Dečko mi govori da ga sve to ništa ne zanima, da je to moje i da radim što god me volja. Voljela bih da i on financijski sudjeluje u svemu. Zanima me i hoću li naći posao ako se odselim. Željela bih i da dečko ide sa mnom živjeti, da promijeni adresu stanovanja te da živimo kao bračni par. Hoće li se to ostvariti i hoće li meni i djetetu financijski pomoći kao pravi otac ili će i dalje biti škrt? Bojim se da ću sve morati sama i da se na njega neću moći financijski osloniti.

šifra: preseljenje

Odgovor:

Osjetljivi ste i nesigurni. Vidim da ste materijalno koliko toliko zbrinuti i da se borite. Nekretninu na moru ćete prodati do kraja iduće godine. Očekuje vas i preseljenje u drugi grad te novi posao. Čovjek o kojem pišete je vrlo nezainteresiran oko svega i gleda samo sebe. Nitko mu nije previše bitan.

Budite ubuduće oprezni s njim, on bi sve, ali se ne miče s mjesta, niti se trudi oko bilo čega. Uskoro ćete i sami shvatiti zbog čega je s vama. Vašoj kćeri vidim dobru budućnost i perspektivu, imat će dobar život, a vi ćete biti zadovoljni s njom. Za tri godine vidim napredak na svim poljima.

Pišite Mevludinu: Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u Astralu.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci