Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
60 komentara

Znakovi koji koriste intuiciju: Škorpion 'pročita' bilo koga...

Moć intuicije, ako je pravilno usmjerena, može ljude voditi u donošenju ispravnih odluka, ali ona zahtijeva osvješteni um kako bi mogla funkcionirati. Ova tri znaka vodi intuicija

Allmoviephoto.com
Foto: Allmoviephoto.com
60 komentara

Mnogi ignoriraju intuiciju ili joj ne vjeruju te taj osjećaj pripisuju nečemu sasvim desetom nevezanom za ono što im je na pameti. Također se može dogoditi da ono što pretpostavljamo da je intuicija zapravo nije. Iako je teško identificirati intuiciju, tri horoskopska znaka ju slušaju i jako dobro koriste u svakodnevnom životu.

UMIRUJU I ŠTITE OD ZLA Drago kamenje Zodijaka: Znate li koji trebate imati uz sebe?

3 znaka s najjačom intuicijom:

Foto: 123RF

1. RIBE

Duhovne Ribe uvijek se drže poslovice 'osjećam, dakle postojim'. Intuitivne Ribe predviđaju stvari u svojim snovima ili drugačije doživljavaju stvari oko sebe pa neke događaje koje drugi ni ne dožive, oni smatraju bitnima.

Za ovaj znak unutarnji mir je od primarne važnosti, a ako ga ne pronađu, možda će pribjeći tamnijim djelima koja im u biti štete. Ali ako Ribe uspiju ostati fokusirane, mogu postići prosvjetljenje. Što god radili, vođeni su svojom intuicijom.

2. ŠKORPION

Škorpion može 'pročitati' bilo koga te uspješno pogađaju što netko misli o njima. Sve što im se događa duboko proživljavaju.  Međutim, njihova je ljubav prema opasnosti ono što ih tjera da ignoriraju vlastitu intuiciju i riskiraju, posebno u slučajevima romantičnih odnosa.

Foto: Dreamstime

3. STRIJELAC

Strijelac može biti jako intuitivan, ali kako bi primijenio tu intuiciju, mora se usredotočiti na svoje unutarnje ja i poraditi na svojoj duhovnosti. Oni moraju puno raditi na svom potencijalu i ako to rade na pravi način, spasit će se od mnogih neugodnih situacija.

Strijelac može identificirati dobre i loše situacije, ali ljudi koji pripadaju ovom znaku imaju tendenciju ignorirati svoju intuiciju. Potreban im je unutarnji mir za tumačenje putova ovoga svijeta, piše Daily Occupation.

'OVO JE PRESTRAŠNO': Procurile privatne fotografije djece poznate pjevačice

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message