Obavijesti

Lifestyle

Komentari 37

'Znao sam da je majka užasna osoba, ali nisam znao koliko'

'Znao sam da je majka užasna osoba, ali nisam znao koliko'

Nekadašnji vojni pilot opisao je što se dogodilo kada je svoju djevojku na Božić odlučio upoznati s majkom. Njezin komentar izuo ga je iz cipela pa ne razgovaraju već 20 godina

VIDEO

Kada je David Lourne odlučio za Božić posjetiti majku i upoznati je sa svojom djevojkom znao je da to neće dobro završiti:
- Znao sam da je moja majka loša osoba, imao sam gotovo 30 godina vremena da to ustanovim no, nisam ni sanjao da može biti toliko užasna - požalio se na Quori. 

Njegova djevojka Tamara bila je liječnica, dok je njegova majka cijeli život glumatala Viktorijansku damu i nije imala ni dana radnog staža. A sve što je imala za reći bilo je: "Dušo, zašto mi nisi rekao da je crnčuga". 

- Osjećao sam se kao da me je netko udario u trbuh i oborio me na koljena. Čim sam došao do daha, pogledao sam svoju divnu djevojku, zagrlio je oko struka i rekao "Zbogom, majko". Nakon toga, nikada nisam prozborio ni riječ s tom ženom. Iako nosim njezine gene ona nije moja majka - tvrdi Lourne koji ni nakon 20 godina ne može zaboraviti taj nemili događaj. 

- Ovo smo mi, nekoliko trenutaka prije nego što smo se zaputili u tu ukletu kuću. Nažalost, mačak Simba u međuvremenu je preselio u vječna lovišta, a naša veza pukla je zbog moje gluposti: bio sam mlad, neiživljen i svoju sam karijeru pilota helikoptera odlučio staviti ispred zasnivanja obitelji. Potom sam se propio, pao u depresiju, ostao beskućnik... no naposljetku sam se ipak oporavio - ispričao je.

- Sada, nakon svega što sam prošao, imam djevojku koju obožavam i koja me voli dovoljno da me može trpjeti u trenutcima kada nisam sav svoj. Ona je moja stijena, moj oslonac i moj najbolji prijatelj. Ne znam kako bi se moj život odvijao da sam se ponio drugačije. Vjerojatno ne bih završio na ulici, ali sada sam tu gdje jesam i ne bih to mijenjao, nizašto - završio je svoju priču. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

13:40
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje