Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Znatiželja i vjera u snove učinit će da izgledate i osjećate se mlađima od stvarnih godina

Znatiželja i vjera u snove učinit će da izgledate i osjećate se mlađima od stvarnih godina

Mnogo žena zadrži mladenački izgled i osobine bez obzira na to koliko stvarno imaju godina. Na to dijelom utječe genetika, no evo i nekoliko atributa koji tome mogu pridonijeti

VIDEO

Mnogo žena zadrži mladenački izgled i osobine bez obzira na to koliko stvarno imaju godina, kao da su pronašle način kako da zaustave vrijeme. Dio toga treba pripisati genetici, no postoje stvari koje i sami možete napraviti da biste održali živim dijete u sebi, osobinu koja nas čini mlađima. 

POGLEDAJTE VIDEO: Kako ova žena izgleda u 71-oj godini!

Pokretanje videa...

01:12

Osam savjeta koji sigurno pomažu u tome: 

Duga kosa

Kratke seksi frizure jako su privlačne, no ništa nas toliko ne pomlađuje kao duga kosa. Kosa je oduvijek bila znak vitalnosti i plodnosti. Ako ste od onih žena kojima kosa raste poput korova, samo ju pustite. Ako nije tako, možda bi pomoglo da uzimate vitamine za kosu, nokte i kožu.

20 namirnica protiv starenja: Rajčica štiti kožu od posljedica sunca, a limun čuva mladolikost
20 namirnica protiv starenja: Rajčica štiti kožu od posljedica sunca, a limun čuva mladolikost

Veseli uvojci 

Još uvijek smo kod kose: Sjetite se Shirley Temple - kovrčava kosa omekšava lice i daje mladoliki izgled, dok ga ravna i opuštena kosa izdužuje. Kovrčava kosa često je povezana s divljinom i slobodom, što su mladenački atributi. Naravno, to ovisi od žene do žene, pa i one s kratkom i ravnom kosom mogu djelovati mladoliko.  

Ilustracije kose

Pjegice

Pjegice su kao poljupci anđela i često se povezuju s mladošću i mladolikim izgledom. Svi se sjećamo Pipi Duge Čarape. Dobra je vijest da ih možete imati čak i ako ih nemate prirodno: možete ih iscrtati na licu sjenilom, što je danas česta pojava na modnim sajmovima. 

Jamice na obrazima 

Možda niste znali da su jamice zapravo deformacija mišića lica. U mnogim kulturama smatraju se znakom privlačnosti. Jamice su uobičajena genetska osobina koja se pojavljuje u djetinjstvu i može s vremenom nestati, no ne nestaju uvijek. Njihovu popularnost vjerojatno treba zahvaliti tome što ih povezujemo s osmijehom, pa onda i radošću. 

Ilustracija sreće

Radost 

Radost se opisuje kao osjećaj velikog zadovoljstva i sreće. Čini se rijetkim pronaći atribut radosti kod odrasle osobe, jer život može biti težak, no ljudi koji zadrže vedar duh i pozitivan pogled na svijet mogu djelovati vrlo moćno i - mladoliko. 

Čista usta i zubi

Čista usta s bijelim zubima i svježim dahom su usta koja će se vjerojatno više smiješiti. Zdravi i bijeli zubi uljepšat će ukupan dojam,  i jednostavan su način za 'skidanje' nekoliko godina. No, ne mislimo samo na čistoću u pravom, nego i u prenesenom smislu: suzdržavanje od psovki i ružnih riječi također pomaže da djelujete mladenački, umjesto da odajete dojam pijanog mornara. 

Znatiželja

Sjećate li se da ste nekad imali milijun pitanja o svemu? Možda još uvijek imate tu pokretačku silu za učenje novih stvari. Znatiželja je predivna jer vas vodi do novih otkrića u životu. To je povezano sa strašću, koja obično krasi mlade ljude, koji se ne boje istraživati, čitati, putovati i što god treba da bi pronašli odgovore.

Sanjarite 

Walt Disney rekao je da možemo ostvariti sve što smo sanjali, zato - sanjarite.  Sposobnost da ostanemo vjerni snovima i vjera u to da su mogući  definitivno je mladenački atribut. Možda ste u životnoj točki u kojoj se čini da je vaše izvorne snove apsolutno nemoguće postići, no stvar je u tome da biste možda samo trebali početi vjerovati u novi san i držati se njega, donosi portal Allwomenstalk. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku